- 17 Aralık 2015
- 530
- 707
- 53
Merhaba bayanlar yarın doktora gidiyorum sebebi şu evleneli bir sene 18 gün sonra dolmak üzere hayirlisiyla :) evlendikten beri bebek istiyoruz ama olmadı bi turlu ilk 4. Ayda doktora gittim çikolata kistim olduğunu söyledi ama sorun yapacak kadar büyük değiller deneyin dedi 4 ay daha denedik yine olmadı bu sure zarfında sürekli gittim o doktora ama ne bi test ne bi yumurtlama testi hicbisey yapmadı baktım sadece para alıp yolluyo doktoru degistirdim yeni doktorum çok ilgilendi birazda sitem etti neden daha önce gelmedin diye neyse rahim filmi istedi çektirdin tüplerim açık çıktı yumurta takibi yaptı sağ tarafta hiç yumurta yoktu ama solda bir tane çok sağlıklı yumurta olduğunu söyledi büyümesinde mükemmel dedi ama yumurtam catlamadi
adetin üçüncü günü gel dedi yarın doktora digidiyorum sinirden ve stresten hiç arastirmadim şimdi nasıl bi tedavi olucam ben doğal yollardan olmaz bebeğin tüp bebeğe kadar gider demişti şimdi ne olucak bu durumu yaşamış olanlar bana bi yol göstersin çok sinirim bozuk çok üzülüyorum