bu konuyu bilenler bana iyi biseyler soylesin :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi birx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

birx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2015
530
707
53
Merhaba bayanlar yarın doktora gidiyorum sebebi şu evleneli bir sene 18 gün sonra dolmak üzere hayirlisiyla :) evlendikten beri bebek istiyoruz ama olmadı bi turlu ilk 4. Ayda doktora gittim çikolata kistim olduğunu söyledi ama sorun yapacak kadar büyük değiller deneyin dedi 4 ay daha denedik yine olmadı bu sure zarfında sürekli gittim o doktora ama ne bi test ne bi yumurtlama testi hicbisey yapmadı baktım sadece para alıp yolluyo doktoru degistirdim yeni doktorum çok ilgilendi birazda sitem etti neden daha önce gelmedin diye neyse rahim filmi istedi çektirdin tüplerim açık çıktı yumurta takibi yaptı sağ tarafta hiç yumurta yoktu ama solda bir tane çok sağlıklı yumurta olduğunu söyledi büyümesinde mükemmel dedi ama yumurtam catlamadi :( adetin üçüncü günü gel dedi yarın doktora digidiyorum sinirden ve stresten hiç arastirmadim şimdi nasıl bi tedavi olucam ben doğal yollardan olmaz bebeğin tüp bebeğe kadar gider demişti şimdi ne olucak bu durumu yaşamış olanlar bana bi yol göstersin çok sinirim bozuk çok üzülüyorum :(

Durun karalar bağlamayın

Yumurtanız olup çatlamıyorsa çatlatma iğnesi verir yumurta artırır vs vs tüp bebeğe kadar bir çok tedavi
Var

Yumurta çatlamadıysa çatlatma iğnesi neden yapmadı ki.
Daha tüp bebeğe çok yol var.

Sanki evliliginiz sadece bebek uzerine kurulmus gibi.
Daha yeni evli sayilirsiniz 4. aydan itibaren bebek telasina dusmussunuz.
Kendinize bu kadar stres yaratmayin ilerde muhakkak olur.

Öncelikle sakin olun stres hamile kalmanın en büyük düşmanı.stres yapmadığım için tek tüple ilk denemede hamile kaldım.en iyi yönlerdirmeyi doktorunuz yapacaktır.bu sorunu yaşayıp hamile kalan bi ton insan var sizinde olacak lütfen sabır

Merhaba bayanlar yarın doktora gidiyorum sebebi şu evleneli bir sene 18 gün sonra dolmak üzere hayirlisiyla :) evlendikten beri bebek istiyoruz ama olmadı bi turlu ilk 4. Ayda doktora gittim çikolata kistim olduğunu söyledi ama sorun yapacak kadar büyük değiller deneyin dedi 4 ay daha denedik yine olmadı bu sure zarfında sürekli gittim o doktora ama ne bi test ne bi yumurtlama testi hicbisey yapmadı baktım sadece para alıp yolluyo doktoru degistirdim yeni doktorum çok ilgilendi birazda sitem etti neden daha önce gelmedin diye neyse rahim filmi istedi çektirdin tüplerim açık çıktı yumurta takibi yaptı sağ tarafta hiç yumurta yoktu ama solda bir tane çok sağlıklı yumurta olduğunu söyledi büyümesinde mükemmel dedi ama yumurtam catlamadi :KK43: adetin üçüncü günü gel dedi yarın doktora digidiyorum sinirden ve stresten hiç arastirmadim şimdi nasıl bi tedavi olucam ben doğal yollardan olmaz bebeğin tüp bebeğe kadar gider demişti şimdi ne olucak bu durumu yaşamış olanlar bana bi yol göstersin çok sinirim bozuk çok üzülüyorum :KK43:
Nerede yasıyorsunuz?Nereye doktora gidiyorsunuz ?

Öncelikle sakin olun stres hamile kalmanın en büyük düşmanı.stres yapmadığım için tek tüple ilk denemede hamile kaldım.en iyi yönlerdirmeyi doktorunuz yapacaktır.bu sorunu yaşayıp hamile kalan bi ton insan var sizinde olacak lütfen sabır
Benimdee tek tüpüm kapalı evleneli iki yıl olacak hic hamile kalamadım esimde sayı düsüklügü var benim yumurtalarim saglam mi catliyor mu bilmiyorum bu ay gidecektim doktora kizdigim icin gitmedim :( insallah dogal yolla olur insallah rabbim sizi de bebeginize kavustursun insallah

Ben iki kere dr a gttim ama kan testi yapıldı ve de ultrasonla bakıldı problem yok dendi
Bu rahim filmi, tüplerin tıkanıklıgı falan illa yapılması gereken seyler mi yoksa bunlara ihtiyax olsa ultrasonda gorulur muydu

Ben iki kere dr a gttim ama kan testi yapıldı ve de ultrasonla bakıldı problem yok dendi
Bu rahim filmi, tüplerin tıkanıklıgı falan illa yapılması gereken seyler mi yoksa bunlara ihtiyax olsa ultrasonda gorulur muydu
Görülmüyor ulrtasonda rahim filmi tüplerin tıkalı olup olmadıgı yapısık vs olup olmadıgı icin cekiliyor

Görülmüyor ulrtasonda rahim filmi tüplerin tıkalı olup olmadıgı yapısık vs olup olmadıgı icin cekiliyor
O zaman ben de gideyim yeniden
Bunu devlet hastaneleri yapıyor mu özele mi gtmek gerekli

Benimdee tek tüpüm kapalı evleneli iki yıl olacak hic hamile kalamadım esimde sayı düsüklügü var benim yumurtalarim saglam mi catliyor mu bilmiyorum bu ay gidecektim doktora kizdigim icin gitmedim :KK43: insallah dogal yolla olur insallah rabbim sizi de bebeginize kavustursun insallah
Canım nacizana tavsiyem eger tek tüpün varsa ve eşinde sayı düşüklüğü varsa zaman kaybetme ve imkanında varsa tüp bebek yap.benim eşimin spermleri normaldi benim yumurtlamamda normaldi şükür hemen tuttu.tabiki doğal yollada olur ama uzun zaman alabilir.yaşın küçükse biraz daha deneyebilirsin ama yaşın 30 ve üstü ise bir an önce çözüm odaklı planlar yapın.ben herşey normal olduğu halde tek tüple hamile kalmam zor olur diye nisanın 6 sına tüp bebek görüşmesi için randevu almıştım ama bebeğim gelmiş haberim yok.sakın umudunu kaybetme Rabbim vercekse hertürlğ veriyor.sadece sabret .bazen herkes kolayca hamile kalıp doğururken bizim gibiler biraz çaba harcamak zorunda kalıyorlar.ben iki kayıptan sonra kavuştum bebeğime.Allahım tez zamanda sanada nasip etsin dua edicem

Canım nacizana tavsiyem eger tek tüpün varsa ve eşinde sayı düşüklüğü varsa zaman kaybetme ve imkanında varsa tüp bebek yap.benim eşimin spermleri normaldi benim yumurtlamamda normaldi şükür hemen tuttu.tabiki doğal yollada olur ama uzun zaman alabilir.yaşın küçükse biraz daha deneyebilirsin ama yaşın 30 ve üstü ise bir an önce çözüm odaklı planlar yapın.ben herşey normal olduğu halde tek tüple hamile kalmam zor olur diye nisanın 6 sına tüp bebek görüşmesi için randevu almıştım ama bebeğim gelmiş haberim yok.sakın umudunu kaybetme Rabbim vercekse hertürlğ veriyor.sadece sabret .bazen herkes kolayca hamile kalıp doğururken bizim gibiler biraz çaba harcamak zorunda kalıyorlar.ben iki kayıptan sonra kavuştum bebeğime.Allahım tez zamanda sanada nasip etsin dua edicem
Aminn aminn Allah razı olsun rabbim.bebeginize kavustursun 25 yasindayim bakalm baska iyi doktor arastiriyorum hakkimizda hayirlisi

Sanki evliliginiz sadece bebek uzerine kurulmus gibi.
Daha yeni evli sayilirsiniz 4. aydan itibaren bebek telasina dusmussunuz.
Kendinize bu kadar stres yaratmayin ilerde muhakkak olur.
Galiba bekarsiniz evlilik tabiki bebek üzerine değil ama eşimle çok sukur çok iyiyiz evimiz herseyimiz tamam birde bebekle bunu taclandirmak istemek çok normal

Benimdee tek tüpüm kapalı evleneli iki yıl olacak hic hamile kalamadım esimde sayı düsüklügü var benim yumurtalarim saglam mi catliyor mu bilmiyorum bu ay gidecektim doktora kizdigim icin gitmedim :KK43: insallah dogal yolla olur insallah rabbim sizi de bebeginize kavustursun insallah
Ama benim tupum kapalı değil sadece sağ yumurtalıkta yumurta olmuyomus

Ben Yenibosna da nisa hastanesine gidiyorum tavsiye ederim sana memnunum doktorumdan

Back
X