Bu konuyu ne yapmalıyım

selinn1

Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2025
359
-73
11
22
Kızlar ben psikolojik olarak çok etkilendiğim için çevrem sürekli neyin var neyin var deyip duruyor anlaşılıyor yani dışardan ama salak gibi söyledim kuzenime arkadaşlarımın bazılarına bu muhabbet duyulursa çok sıkıntı sevgilimin bastırması sonucu kan geldigini ve korktugumu biliyor bi çoğu kuzenimde bana fikir verir destek olur diye anlattım aslında çünkü psikolojik hiç iyi değilim ama kimseye de güvenemiyorum kuzenim dahil tavsiye verin lütfen duyulurmu

Kızlar ben psikolojik olarak çok etkilendiğim için çevrem sürekli neyin var neyin var deyip duruyor anlaşılıyor yani dışardan ama salak gibi söyledim kuzenime arkadaşlarımın bazılarına bu muhabbet duyulursa çok sıkıntı sevgilimin bastırması sonucu kan geldigini ve korktugumu biliyor bi çoğu kuzenimde bana fikir verir destek olur diye anlattım aslında çünkü psikolojik hiç iyi değilim ama kimseye de güvenemiyorum kuzenim dahil tavsiye verin lütfen duyulurmu
yahu duyulsa nolur, inkar etmek gibi bir yöntem var, dogru degil diyin kapatin konuyu. Su erkeklerdeki inkar stratejisini biz kadinlar da kullanabiliriz yani bil istedim.

Ya hayat sizin değil mi herkese her şeyi anlatmayın ilerde rotanız apayrı yerlere gidecek pişman olursunuz bugün paylaşılan bi konu var evli birisi eskiden arkadaşına anlattığı konuların şimdi gündeme gelmesinden çekiniyordu.

Sizin hayatınız yok bastırdı yok sıktı her neyse..

Ya hayat sizin değil mi herkese her şeyi anlatmayın ilerde rotanız apayrı yerlere gidecek pişman olursunuz bugün paylaşılan bi konu var evli birisi eskiden arkadaşına anlattığı konuların şimdi gündeme gelmesinden çekiniyordu.

Sizin hayatınız yok bastırdı yok sıktı her neyse..
Söyledim bile artık

Tekrar kontrole gittim bişey yolmuş desem
Millet salak değil,kimse duymasın diye diye herkese anlattın.Madem güvenmiyorsun tutsana ağzını...Bir şeyleri içinde tutmayı öğren artık ,başına ne gelecekse bundan gelecek.Sürekli mevzuyu açıp durma.Kendine bir rota belirle okul mu okuyorsun,işte mi çalışıyorsun bilmiyorum tedavi ol.Kızlık zarı diye diye kafayı yersin yakında.....

anlatmasaydın keşke yapacak birşey yok bir şeyi yaparken sonuçlarını da katlanmayı bazen bilmek gerek ders olsun

Neden anlatıyorsunki? Kendimi pek iyi hissetmiyorum bir sebebi yok diyip geçistirebilirdin. Neyse olan olmuş söyledin artık. Kuzenin güvenilir birisi mi? Sen anlatınca ne tepki verdi, neler söyledi?

Neden anlatıyorsunki? Kendimi pek iyi hissetmiyorum bir sebebi yok diyip geçistirebilirdin. Neyse olan olmuş söyledin artık. Kuzenin güvenilir birisi mi? Sen anlatınca ne tepki verdi, neler söyledi?
Ağlama kimseye söyleme bunu annenede söyleme kendini toparla dedi ama güvenemiyorum tam

Back
X