bu korku beni öldürecek

Depiedra

Hedef 60...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mart 2016
1.871
1.148
48
35
babama inanilmaz asiri derecede düskünüm..evliyim.ayni sehirde olmamiza ragmen evimde vakit gecirirrken bile aklima geldiginden gozlerim dolar...ona bise olucagi korkusundan hüngür hüngür ağlarim cogu zaman...kendisi 57 yasinda cok.sigara iciyor...taa eskilerden beri...okadar diyoruz birak diye yapamiyo...birkere birakti 1 hafta zor durdu baktik fazlasiyla icmeye basladi...simdide birak.deyince kiziuor.hemen konuyu degistiriyor..öksürügü falan tutunca ben gizli gizli agliyorum.ya cigerinde kotu hastalik varda diye...rabbim.o hastalikla mucadele.eden herkeze sifa versin...en korktugum.hastalik....yuregim daysnmaz onu o hallerde gormeye diye kendimden korkuyorum..sigara icip o hastaliga yakalanmayan varmi acabs...biraktirmaya calisamaiyoruz kiziyo direk sinirleniyo...ben mesela bigun cok.mutlu uyaniyorum hevesle is guc yapasim.gezesim.geliyor icim kayniyor ama birden babacimin suan bile.sigara ictigi allah korusun hastaliga yakalanacagi ve ona bise olacagi dusuncesi geliyor ve gidip yatiyorum herseyi birakip agliyorum...suan onlardayim.o uyuyor kapisinin yanindan gecerken dinliyorum.oksuruyomu diye...dua ediyorum...beni tek rahatlatan dua..sigarayi 25 seneden fazla dir iciyor bu saatten sonra biraksa o hastaligik riski ortadan kalkiyormi...bunca ictikleri yanina kar kalirmi:( lutfen bana yardim.edin.biseyler deyin konusalim cok ihgoyacim.var sizlere ..ve kk bacilarim.iykki varsiniz...sizr icimi.dokmek gercekten terapi gibi...ayni yasanmisliklari okumak.falan....

babama inanilmaz asiri derecede düskünüm..evliyim.ayni sehirde olmamiza ragmen evimde vakit gecirirrken bile aklima geldiginden gozlerim dolar...ona bise olucagi korkusundan hüngür hüngür ağlarim cogu zaman...kendisi 57 yasinda cok.sigara iciyor...taa eskilerden beri...okadar diyoruz birak diye yapamiyo...birkere birakti 1 hafta zor durdu baktik fazlasiyla icmeye basladi...simdide birak.deyince kiziuor.hemen konuyu degistiriyor..öksürügü falan tutunca ben gizli gizli agliyorum.ya cigerinde kotu hastalik varda diye...rabbim.o hastalikla mucadele.eden herkeze sifa versin...en korktugum.hastalik....yuregim daysnmaz onu o hallerde gormeye diye kendimden korkuyorum..sigara icip o hastaliga yakalanmayan varmi acabs...biraktirmaya calisamaiyoruz kiziyo direk sinirleniyo...ben mesela bigun cok.mutlu uyaniyorum hevesle is guc yapasim.gezesim.geliyor icim kayniyor ama birden babacimin suan bile.sigara ictigi allah korusun hastaliga yakalanacagi ve ona bise olacagi dusuncesi geliyor ve gidip yatiyorum herseyi birakip agliyorum...suan onlardayim.o uyuyor kapisinin yanindan gecerken dinliyorum.oksuruyomu diye...dua ediyorum...beni tek rahatlatan dua..sigarayi 25 seneden fazla dir iciyor bu saatten sonra biraksa o hastaligik riski ortadan kalkiyormi...bunca ictikleri yanina kar kalirmi:KK43: lutfen bana yardim.edin.biseyler deyin konusalim cok ihgoyacim.var sizlere ..ve kk bacilarim.iykki varsiniz...sizr icimi.dokmek gercekten terapi gibi...ayni yasanmisliklari okumak.falan....
Anneciğimi 57 yaşında koah hastalığından toprağa verdim... tek sorun sigaraydı maalesef, iki ay içinde terketti bizi... annem de çok içerdi çok yalvardık biraktiramadik, Allah babacığına uzun ömür versin umarım bırakır da kendine ve size bu kötülüğü yapmaktan vazgeçer... iyi şeyler yazamadım sana kusuruma bakma, yine de yazmak istedim seni çok iyi anladığımı...

Babamı kaybetmek korkusu bende de fazlasıyla var...ara ara aynı şeyleri hissediyorum...Rabbim başımızdan eksik etmesin,uzun ömürler versin..
canim sen de var he...peki sen neler yapiyosun bu durumda ...neler hissediyorsun nasil yeniyorsun o anki o berbat psikolojiyi

Anneciğimi 57 yaşında koah hastalığından toprağa verdim... tek sorun sigaraydı maalesef, iki ay içinde terketti bizi... annem de çok içerdi çok yalvardık biraktiramadik, Allah babacığına uzun ömür versin umarım bırakır da kendine ve size bu kötülüğü yapmaktan vazgeçer... iyi şeyler yazamadım sana kusuruma bakma, yine de yazmak istedim seni çok iyi anladığımı...
of of of allah rahmet eglesinn...koah dan da cok korkuyorum ama nedense kanser den daha da korkuyorum.bilmiyorum...:(

Gunde bır kase yogurt sogaranın o gınluk butun zararını temızlıyormus ;) dızenlı yogurt yedır Allah gecınden versın babalarımıza analarımıza :KK200:

Babanızı ne çok seviyorsunuz. Aslında bu dediğime mana veremeyeceksiniz belki ama, babanızı bu denli sevdiğiniz için çok şanslısınız :)
sanirim.babani sevmiyorsun canim:( bilemiyorum demekki baban tam.babslik yapmadi mi .....ben kendimi dunyanun en sanslii hissediyorum.babam.gibi babaya sahip.oldugum.icin....ah cigerim benim

canim sen de var he...peki sen neler yapiyosun bu durumda ...neler hissediyorsun nasil yeniyorsun o anki o berbat psikolojiyi
Off berbat bi durum..ağlamaktan içim dışıma çıkıyor...o an neredeysem atlayıp babamın yanına gidiyorum...mümkünse tüm günü onunla geçiriyorum...
Çoğu gece rüyamda babamın öldüğünü görürüm ve kendi ağlama sesime uyanırım :(

Gunde bır kase yogurt sogaranın o gınluk butun zararını temızlıyormus :KK66: dızenlı yogurt yedır Allah gecınden versın babalarımıza analarımıza :KK200:
oylemi canimm sanki icimde bir umut oldu...ah gozumun nuru biraksa da oyle yese yogurdu daha da etkili olur....bu saatte evladinin cigeri yaniyor bak melegim.benim cok.agliyorum.suanda

Off berbat bi durum..ağlamaktan içim dışıma çıkıyor...o an neredeysem atlayıp babamın yanına gidiyorum...mümkünse tüm günü onunla geçiriyorum...
Çoğu gece rüyamda babamın öldüğünü görürüm ve kendi ağlama sesime uyanırım :KK43:
of of diyorum o ruyalar allahimm kac kere hickirarak uyandim...isin kotusu ben allah kahretsinki sevgimi babama burda yazdigim.ki gosteremiyorum..yuzunu.opmeyeli yil.oldu:( buna da ayri bi uzuluyorum

sanirim.babani sevmiyorsun canim:KK43: bilemiyorum demekki baban tam.babslik yapmadi mi .....ben kendimi dunyanun en sanslii hissediyorum.babam.gibi babaya sahip.oldugum.icin....ah cigerim benim

Uzun hikaye canım. Allah babana uzun ömürler versin, başından eksik etmesin..

Koah da kanserden geri kalmıyor maalesef
kardesimin esinin babasi koah hastasi...bi ara cok kotuydu yarina cikmaz deniyordu...ve o galde sigara iciyordu...sonra bi ilac sayesinde birakmis nefret ediyo suanda ve yuruyemeyen adam gecende annemelre oturmaya geldi gayet saglikli duruyomus canim..koah tan korkum.oyle gecti...ama ondan olen akrabamfa var:( of allahim.

oylemi canimm sanki icimde bir umut oldu...ah gozumun nuru biraksa da oyle yese yogurdu daha da etkili olur....bu saatte evladinin cigeri yaniyor bak melegim.benim cok.agliyorum.suanda
Babacım 79 yaşında ve hiçbir sağlık problemi yok çok şükür...eskiden çok sigara içerdi belki 3 paket...10 sene önce ağır bi gripten hastanede yattı...dr eniştemin arkadaşıydı...sağlam korkuttu babamı...sigarayı bırakman şart diye...o gün bıraktı...ama ciğerlerinde herhangi bir sıkıntı yok çok şükür...

kardesimin esinin babasi koah hastasi...bi ara cok kotuydu yarina cikmaz deniyordu...ve o galde sigara iciyordu...sonra bi ilac sayesinde birakmis nefret ediyo suanda ve yuruyemeyen adam gecende annemelre oturmaya geldi gayet saglikli duruyomus canim..koah tan korkum.oyle gecti...ama ondan olen akrabamfa var:KK43: of allahim.
Kimsenin kaderi bir olmuyor.... allah kimseyi sevdikleriyle sınamasın

Babanızı bu kadar sevmeniz çok güzel ama ona bişey olursa naparım demeyin. İnsanlar gencecik evlatlarını toprağa koyuyor.
Anlıyorum sigara içtiğinden ömrü kısaldığı için üzülüyorsunuz inşallah en kısa zamanda bırakır ama kimin nasıl öleceği ne belli sigara derken başka bişey olur.
Bi yazı var ya Hz. Mevlana'nın Allah der ki diye başlar, öldüm der durur yinede yaşarsın diye biter O geldi aklıma.
İnsanlar kendilerini düşünmüyorsa sizin çabalarınız sonuçsuz kalır elinizden bişey gelmez ağlasanızda kendinizi paralasınızda bişeyi değiştiremezsiniz

of of diyorum o ruyalar allahimm kac kere hickirarak uyandim...isin kotusu ben allah kahretsinki sevgimi babama burda yazdigim.ki gosteremiyorum..yuzunu.opmeyeli yil.oldu:KK43: buna da ayri bi uzuluyorum
Deme yaa :(
Neden peki?
Ben babamı ne zaman görsem koala gibi yapışırım :) o da beni altın kızım,prensesim diye sever...

Back
X