bu korku beni öldürecek

Sigara akciğere zarar veriyor yoğurt mideye gittiğine göre akciğerleri nasıl temizleyebilir ki :işsiz:

Maşallah ya akıl küpü senı :KK9: bu durumda ıctıgımız agrı kesucı ılaclar mıdemıze gıdıyor ama bas agrımızı kesıyor bu durumda ne dusunuyorsun bızı bı aydınlat hadı :D

Maşallah ya akıl küpü senı :KK9: bu durumda ıctıgımız agrı kesucı ılaclar mıdemıze gıdıyor ama bas agrımızı kesıyor bu durumda ne dusunuyorsun bızı bı aydınlat hadı :KK70:
O etken madde sonuçta gidiyor reseptörü nereyse oraya bağlanıyor ve etkisini gösteriyor , yoğurt etken madde de bizim mi haberimiz yok, yoğurdun sigara zararlarını temizlediği sigara içenlerin kendilerini rahatlatmak için uydurduğu bir şey bence öyle olsa doktorlar sigarayı bırak yerine hergün yoğurt yer derdi ki ben sigara için yoğurt öneren bir doktora dahi rastlamadım.

O etken madde sonuçta gidiyor reseptörü nereyse oraya bağlanıyor ve etkisini gösteriyor , yoğurt etken madde de bizim mi haberimiz yok, yoğurdun sigara zararlarını temizlediği sigara içenlerin kendilerini rahatlatmak için uydurduğu bir şey bence öyle olsa doktorlar sigarayı bırak yerine hergün yoğurt yer derdi ki ben sigara için yoğurt öneren bir doktora dahi rastlamadım.

Yedıgımız herseyın vucudumuza faydası var eger beslenme seklımız vucudumuzdakı toksın ve zararlı maddelerı vucudumuzdan uzaklastırmasaydı detoks dıye bısey olmazdı ??? keske tıp okusaydım daha bılımsel seyler yazabılırdım... resoptor nedır etken madde nasıl baglanır ne ıle baglanır nasıl calısır falan bence bunları buraya yazana kadar etken maddelerın ne oldugunu nelerden elde edıldıgını falan arastrsaydın herneyse muhalefet olmak ıcın zahmet etmeyın ben bunu bılıyorum arkadasa aktardım ınanırsınız, uygularsınız, uygulamazsınız sız bılırsınız lutfen benım mesaJlarımı alıntılamayın snra cevap vermek zrunda kalıyorum... polemık olsun ıstemıyorum...

babama inanilmaz asiri derecede düskünüm..evliyim.ayni sehirde olmamiza ragmen evimde vakit gecirirrken bile aklima geldiginden gozlerim dolar...ona bise olucagi korkusundan hüngür hüngür ağlarim cogu zaman...kendisi 57 yasinda cok.sigara iciyor...taa eskilerden beri...okadar diyoruz birak diye yapamiyo...birkere birakti 1 hafta zor durdu baktik fazlasiyla icmeye basladi...simdide birak.deyince kiziuor.hemen konuyu degistiriyor..öksürügü falan tutunca ben gizli gizli agliyorum.ya cigerinde kotu hastalik varda diye...rabbim.o hastalikla mucadele.eden herkeze sifa versin...en korktugum.hastalik....yuregim daysnmaz onu o hallerde gormeye diye kendimden korkuyorum..sigara icip o hastaliga yakalanmayan varmi acabs...biraktirmaya calisamaiyoruz kiziyo direk sinirleniyo...ben mesela bigun cok.mutlu uyaniyorum hevesle is guc yapasim.gezesim.geliyor icim kayniyor ama birden babacimin suan bile.sigara ictigi allah korusun hastaliga yakalanacagi ve ona bise olacagi dusuncesi geliyor ve gidip yatiyorum herseyi birakip agliyorum...suan onlardayim.o uyuyor kapisinin yanindan gecerken dinliyorum.oksuruyomu diye...dua ediyorum...beni tek rahatlatan dua..sigarayi 25 seneden fazla dir iciyor bu saatten sonra biraksa o hastaligik riski ortadan kalkiyormi...bunca ictikleri yanina kar kalirmi:KK43: lutfen bana yardim.edin.biseyler deyin konusalim cok ihgoyacim.var sizlere ..ve kk bacilarim.iykki varsiniz...sizr icimi.dokmek gercekten terapi gibi...ayni yasanmisliklari okumak.falan....
Benim dedem ömrü hayatı boyunca ağzına tek bir sigara koymamış bir insandı. Kendisini ağustos ayında akciğer kanserinden kaybettik.. Diyeceğim o ki bu hastalık kimde çıkar hiç belli olmaz, fosur fosur sigara içip de gayet sağlıklı yaşlananlar da biliyorum. Elbette ki riski artırır ama içinizi ferah tutun, yine de bıraksa ne güzel olurmuş, benim diğer dedem de sigara tiryakisiyken doktor kalp damarı genişliyor diye bırakmasını söylemişti ve o gün pat diye bıraktı, irade önemli bu noktada. Kendinizi çok üzmeyin, bırakması için hafif hafif baskı yapmaya da devam edin ama :)

Benim dedem ömrü hayatı boyunca ağzına tek bir sigara koymamış bir insandı. Kendisini ağustos ayında akciğer kanserinden kaybettik.. Diyeceğim o ki bu hastalık kimde çıkar hiç belli olmaz, fosur fosur sigara içip de gayet sağlıklı yaşlananlar da biliyorum. Elbette ki riski artırır ama içinizi ferah tutun, yine de bıraksa ne güzel olurmuş, benim diğer dedem de sigara tiryakisiyken doktor kalp damarı genişliyor diye bırakmasını söylemişti ve o gün pat diye bıraktı, irade önemli bu noktada. Kendinizi çok üzmeyin, bırakması için hafif hafif baskı yapmaya da devam edin ama :)
cok sasirdimm ya akciger kanseri ve hic sigara icmeyen...allah rahmet eglesin ...bilmiyorum tabiki rabbim bi vesileyle canimizi alixak ..duadan baska carem yok

İyi de sadece koah değil günümüz de hastalıklar çoğaldı hepimiz ölücez bi gün böyle kendizi yıpratmayin sizi rahatlatacak bişey sigarayı aniden bırakmak kalp krizini tetiklermis bunu bi kaç yerden duydum zaten kendi istemezse bırakamaz

Back
X