Bu korku neden bende var..

evet hayatımın kararını vermem gerek. bugün tekrardan sordu bana. benimle evlenmeyi düşünürmüsün diye. İş konusunu hallettim diyelim. türkiyede zaten evdede kitap tasarlıyorum. ordada uzaktan yapabilirim yada koreli çok yakın abim var. (15 gün evlerinde kalmıştım tur sayesnde) onunla konuştum bu konuyu ve bana iş konusunda merak etme. Bizim şirkette çalışabilirsin ben sana yardımcı olurum dedi. tabi dillerini çok iyi öğrenmem gerek. Geriye tek sorunum kalıyor. Ailem.. onları nasıl bırakabilirim.. bırakamam sanırım.. belkide bu çocuktan vazgeçmem gerek..
bir açıdan da şöyle düşünüyorum. Türk biriyle evlendim ve adam evlendikten sonra iş gereği başka bir ülkeye taşındı. Adamdan boşanacak değilim tabiki bende giderim. Çok kafam karıştı.. Herşeyi zamana bıraktım.. eğer hayırlıysa olur. hayırsız sa olmaz..

Ben türkiyedeyim. Erkek arkadaşım koreli. ve orda yaşamamı istiyor. ben ise istanbulda, yaşadığım yerden ayrılmak istemiyorum.
:KK68::KK68:koreli miii?? Selamlarımı ilet.. :) ne tatlı şeyler onlar yaa. Çocuğundan yaşlısına çooook sevimliler.. bekarken çok istemiştim,japon veya koreli biriyle evlenmeyi,çekik gözlü bebişler falan :)))

:) işte ama annemden ayrılmak istemiyorum.. belki bahane yapıyorum iş yok vs. ama işim grafikerlik olduğu için. bazen işimi evdende yapıyorum. ordaykende yapabilirim aslında. o türkiyeye gelemez çübkü. savcılık sınavlarına hazırlanıyor. türkiyede araştırdım ama polis ve savcı olamıyorlarmış yabancılar. savcı olmakta onun çocukluk hayali ve çok uğraşıyor. onu tutupta türkiyeye getirmek haksızlık olur gibi.
O zaman olmaz evet. Senin kararın dediğim gibi. Açık açık konuşabilirsin belki. Ailemi ozlerim falan dersen belki sana o bir yol gosterir. Ne bileyim, annenler burada kalsin bir süre der. Sen her ay bir haftaligina gidersin der mesela. Zaten ailenden bağların kopmayinca, tek sorun buysa eğer, bir süre sonra rahatlarsin ve cok zevk alirsin bence. Ailesini seversin çok belki. Onlarla takilirsin bir süre dilini gelistirirsin;-) Türkle evlenip yurtdisinda yaşayacağım ailesi orada deseydin tekrar düşün derdim. Bu durumdada içine sineni yap tabii ama dedigim gibi önce bence onunla bu konuyu konuş.

evet hayatımın kararını vermem gerek. bugün tekrardan sordu bana. benimle evlenmeyi düşünürmüsün diye. İş konusunu hallettim diyelim. türkiyede zaten evdede kitap tasarlıyorum. ordada uzaktan yapabilirim yada koreli çok yakın abim var. (15 gün evlerinde kalmıştım tur sayesnde) onunla konuştum bu konuyu ve bana iş konusunda merak etme. Bizim şirkette çalışabilirsin ben sana yardımcı olurum dedi. tabi dillerini çok iyi öğrenmem gerek. Geriye tek sorunum kalıyor. Ailem.. onları nasıl bırakabilirim.. bırakamam sanırım.. belkide bu çocuktan vazgeçmem gerek..
bir açıdan da şöyle düşünüyorum. Türk biriyle evlendim ve adam evlendikten sonra iş gereği başka bir ülkeye taşındı. Adamdan boşanacak değilim tabiki bende giderim. Çok kafam karıştı.. Herşeyi zamana bıraktım.. eğer hayırlıysa olur. hayırsız sa olmaz..
Ailenin mutluluğuna engel olmaya hakkı yok canım. Dünya artık küçüldü, o senin sevdiğin adam. Dediğin gibi Türk biriyle evlensen dünyanın öbür ucuna gitmeyeceğinin garantisi ne?
Ben de işim dolayısıyla ülkemden gitmek zorundayım, ailem için bırakayım mı?

Back
X