• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BU KORKUMU NASIL YENECEGİM LUTFEN YARDIMLARINIZA İHTİYACIM VAR

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Lotuss9335

Bslngc:111.0 gncl:101.6 smdkhdf:99
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2022
349
341
18
31
Günaydın hepinize zor donemlerden geçiyorum ve artık çok yiprandigimin kaldıramayacağı min farkına vardım çocuklarımla sığınma evine yerleşmeye karar verdim çünkü aileme bir çok kez gittim ve bir faydasini goremeidm yine dönüp aynı yere geldim bazılarına kolay gelebilir ama bana gelmedi şuan eşimle 2. Kez evlendik Şubat ayında a tam bir zindan yani anlatmaya başlasam sayfalar yetmez sabır taşım çatladı artık insan olduğumu bir birey olduğumu unuttum sürekli artık duygusal yemelere yöneliyorum ben çocuklarımla bir hayat istiyorum öyle yuksek değil fazla değil sadece çocuklarıma her konuda elimdne geldigince yetmek istiyorum nefes almak istiyorum artık yasadigimin farkına varmak istiyorum ama bu evden çıkmaya korkuyorum aklıma türlü türlü şeyler geliyor cesaretimi toplamam için nolur bama yardım edin Allah rızası için yoksa kafayı yiyeceğim şuan ağlamaktan yazamıyorum bile sorulariniza ayrı ayrı cevap vereceğim şuan sasece kabaca üstünden yazdım hanımlar

Günaydın hepinize zor donemlerden geçiyorum ve artık çok yiprandigimin kaldıramayacağı min farkına vardım çocuklarımla sığınma evine yerleşmeye karar verdim çünkü aileme bir çok kez gittim ve bir faydasini goremeidm yine dönüp aynı yere geldim bazılarına kolay gelebilir ama bana gelmedi şuan eşimle 2. Kez evlendik Şubat ayında a tam bir zindan yani anlatmaya başlasam sayfalar yetmez sabır taşım çatladı artık insan olduğumu bir birey olduğumu unuttum sürekli artık duygusal yemelere yöneliyorum ben çocuklarımla bir hayat istiyorum öyle yuksek değil fazla değil sadece çocuklarıma her konuda elimdne geldigince yetmek istiyorum nefes almak istiyorum artık yasadigimin farkına varmak istiyorum ama bu evden çıkmaya korkuyorum aklıma türlü türlü şeyler geliyor cesaretimi toplamam için nolur bama yardım edin Allah rızası için yoksa kafayı yiyeceğim şuan ağlamaktan yazamıyorum bile sorulariniza ayrı ayrı cevap vereceğim şuan sasece kabaca üstünden yazdım hanımlar
Allah yardımcınız olsun. Bedir sizenefes aldırmayan?

Kadın sığınma evinde ne zamana kadar kalacaksın bence önce yapman gereken kendine bir iş bulup sonra ayrı eve çıkmak olur.

Şimdi sığınma evine gitmek istiyorsunuz değil mi doğru anladım

O konu apayrı rica etsem o konuya girmeden öyle bişey yok zaten şuan lütfen sadece bu konu için bana yardımcı olur musunuz
Niye apayrı olsun ?
Resmen 2 çocugum ve kendim az çektim bir de yenidoğan aramıza katıp biraz da onunla çekelim demişsiniz.
Neresi ayrı ?

Çocuklarım dan ayriydim ben ve onlara dayanamadım ailem desen sahip çıkan kimse olmadı ondan dolayı çaresizlikten

keşke çalışıp toparlayınca alsaydınız yanınıza.
şimdi bir sürü zaman kaybetmiş oldunuz tekrar başa sarmış olmuşsunuz.
aileniz çocukları kabul etmedi mi?
bir kere yapmışsınız bir daha yapabilirsiniz.

Noop kadın 4. ye hamile kalmak için ovülasyon takip ediyi bacım dur hele ortalık fena karışık :KK70:

Son düzenleme:
Annem çocuklarımla bıraktı gitti beni ozana. Tam pandemmi dönemiydi ve iş bulamadım evet başa döndüm ama bir çok şeyi anlayarak daha emin adımlar atarak başa döndüm sadece korkumu yenip cikmak istiyorum cocuklarimla

Noop kadın 3. ye hamile kalmak için ovülasyon takip ediyi bacım dur hele ortalık fena karışık :KK70:
Bir konu hakkında bu şekilde karistirmak çok mu hoşunuza gidiyor insanız hatalar yapabiliriz belki bsieyler düzelir diye saçma şeyler dusunmusumdur lütfen ya aziicik empati yapın ve sadece bu konumla ilgilenirmisiniz ilgilenemyip karistiracaksaniz lütfen yorumlarınız kendinize kalsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X