• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BU KORKUMU NASIL YENECEGİM LUTFEN YARDIMLARINIZA İHTİYACIM VAR

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kadın sığınma evinde bir süre kalabiliyorsunuz diye biliyorum. Aile evine gitmek daha mantıklı bence.
Ama o konuya girmemişsiniz. Neden ailenizle kalmak istemiyorsunuz diğer seferde ne oldu?
Bir şekilde para biriktirmeniz gerekiyor çalışıp hem çocuklara bakmalı hem masrafları karşılayabilmelisiniz.
İşlerinizi düzene oturtuncaya kadar zor geçebilir ama sonra hayattan zevk almaya başlarsınız.

Ay noop evden çıkmaya niyetlenen kadın 4'ü ister mi bacım ?
Kadın resmen kendi ayagıma daha nasıl iyi sıkabilir, yeni bir evlat sahibi daha olup nasıl acıma acı katabilirimin derdine düşmüş.
Ulan ben 2. cocugu dogurmaya korkarken bunlar nasıl kafalar anlamak güç, yemin ederim empati kurayım diyorum yok anam kuramıyorum da.,
Neresine empati kuralım ki ?
Dilerim Allah'tan yasadiklarimin bin katını yasa bu kadar oradan konuşmak çok kolay ya senin için kimseye ah etmedim ama çok zorluyorsun ya

al 29 temmuzda açtıgın konu.

9 agustosda da nasıl hamile kalabilirim demişsin.
Ne oldu da bu motivasyona büründün ?

Kadın sığınma evinde bir süre kalabiliyorsunuz diye biliyorum. Aile evine gitmek daha mantıklı bence.
Ama o konuya girmemişsiniz. Neden ailenizle kalmak istemiyorsunuz diğer seferde ne oldu?
Bir şekilde para biriktirmeniz gerekiyor çalışıp hem çocuklara bakmalı hem masrafları karşılayabilmelisiniz.
İşlerinizi düzene oturtuncaya kadar zor geçebilir ama sonra hayattan zevk almaya başlarsınız.
Annem babam ayrı annem geçen sefer de gittim sahip çıkmadı

Dilerim Allah'tan yasadiklarimin bin katını yasa bu kadar oradan konuşmak çok kolay ya senin için kimseye ah etmedim ama çok zorluyorsun ya
Densizliğe gerek yok.
Sen yaşa ben niye yaşayayım.
Deli midir nedir ayol.
29 temmuzda dert yanmak için açtıgın konu 10 gün sonra hamile kalmaya evriliyorsa suç bizim mi ?
Söyleyince de beddua loading.
He oldu canım.

Simdi 4..cocuk fikrini rafa kaldirdiniz heralde. Bu cok iyi bir baslangic. Cocuklar bizim evlilik yara bandimiz degil. Ve 3 cocuk ile iyi es ve baba olmayan 4. Ile de olmaz. Burda hemfikiriz degil mi? Maksat yargilamak degil, ama bir iki soru sormak isterim: herhangi bir birikiminiz var mi bir kenarda? Size siddet uyguluyor mu? Can güvenliginiz var mi?

Densizliğe gerek yok.
Sen yaşa ben niye yaşayayım.
Deli midir nedir ayol.
29 temmuzda dert yanmak için açtıgın konu 10 gün sonra hamile kalmaya evriliyorsa suç bizim mi ?
Söyleyince de beddua loading.
He oldu canım.

Kadının düşmanı yine kadın sayın Mezdekem napıcaksınız... :KK8:

Değilmi bostan yargı dağıtmak ve kapat dedikçe daha çok desmek
Yahu neresini kapatalım kafanız mı güzel ?
Ya hamile kaldıysan ne olacak mesela ?
Deyince de beddua ediyorsun.
Doğurma defterini kapatmayan sen ama beddua edilen ben sebeb ?

Beddua edince dertlerinize çözüm oluyor mu ya da siz beddua ettiniz diye karşınızdaki insanın aynısını yaşayacağına nasıl inanıyorsunuz?

Simdi 4..cocuk fikrini rafa kaldirdiniz heralde. Bu cok iyi bir baslangic. Cocuklar bizim evlilik yara bandimiz degil. Ve 3 cocuk ile iyi es ve baba olmayan 4. Ile de olmaz. Burda hemfikiriz degil mi? Maksat yargilamak degil, ama bir iki soru sormak isterim: herhangi bir birikiminiz var mi bir kenarda? Size siddet uyguluyor mu? Can güvenliginiz var mi?
Allah'ımbsukurler olsun anlayan ve yanlisimi düzgün şekilde söyleyen çıktı birikim yani bi yol param var adece çocuklarımla bana siddet psikolojik hat safhada

Arkadaşlar gerçekten acımasizca yargiliyorsunuz.
Keske neden hamile kalmak istediğini bir sorsaydiniz. Ve bu dusuncesinin nerden bakarsak bakalım çoook buyuk bir yanlis olduğunu guzel dille anlatabilseydiniz. Keşke boyle bir millet olabilseydik hersey çok daha guzel olurdu. Mental sagligi yerinde olsaydi zaten bosandigi adamla 2. Evliligi yapmazdi.
Bazi insanlar yanlış üstüne yanlış yapar, bir onceki yaptigi hata bir sonraki hareketinde-kararinda daha büyük hata yapmasina sebep olur.
Keske bu tarz konu sahiplerinin uzerine dalga geçmeden, küçümseyerek yaklasmadan once dinlemeyi, aciklama yapmasini beklemeyi ogrenebilsek.
Bir insan yardım istiyor ve bazı yaklaşımlar eglence çıktı bize kafasında (çocukça)
Yazik yurdumun insanlari.
Şimdi gelsin Dislike.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X