• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BU KORKUMU NASIL YENECEGİM LUTFEN YARDIMLARINIZA İHTİYACIM VAR

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O konu apayrı rica etsem o konuya girmeden öyle bişey yok zaten şuan lütfen sadece bu konu için bana yardımcı olur musunuz

konunuzu okudugumda uzuldum, sonra Matmazel - Matmazel - ’in mesajini gorunce ayni anda isik hiziyla sinirlendim.

ne demek apayri ya? ucuncu cocuk olunca devlet size aylik mi baglayacak?

yapin ucuncu cocugu, 3 kisi sigisamadiginiz aile evine 4 kisi sigarsiniz belki. 🙄

Bir konu hakkında bu şekilde karistirmak çok mu hoşunuza gidiyor insanız hatalar yapabiliriz belki bsieyler düzelir diye saçma şeyler dusunmusumdur lütfen ya aziicik empati yapın ve sadece bu konumla ilgilenirmisiniz ilgilenemyip karistiracaksaniz lütfen yorumlarınız kendinize kalsin
Anam 3 çocugun varmış zaten
4.cüyü dogurmak istiyorsun ?????
Ne demek insanlar hata yapabilir ?
Yahu daha düne kadar eylül ayı bizim ayımız olsun başlıklı konuda fink atıyormuşsunuz
Daha yeni mi aklınıza geldi ?
Hayırdır ?

konunuzu okudugumda uzuldum, sonra Matmazel - Matmazel - ’in mesajini gorunce ayni anda isik hiziyla sinirlendim.

yapin ucuncu cocugu, 3 kisi sigisamadiginiz aile evine 4 kisi sigarsiniz belki. 🙄
Ne 3 ü bacım .
Dörtmüş :D

Bir konu hakkında bu şekilde karistirmak çok mu hoşunuza gidiyor insanız hatalar yapabiliriz belki bsieyler düzelir diye saçma şeyler dusunmusumdur lütfen ya aziicik empati yapın ve sadece bu konumla ilgilenirmisiniz ilgilenemyip karistiracaksaniz lütfen yorumlarınız kendinize kalsin
Evlilik düzelir diye yaptıgın çocugun sayısı 3
4. olursa düzelir diye düşündün öyle mi ?
Bu nasıl bir akıl tutulması
Üstelik düşünmemişsin ki resmen eyleme dökmüşsün.

Ben şahsen eşi ona neler yaşattı diye eski konularına bakayım dedim eylül ayı bizim ayımız olsun mu tarzı topikler açmış ovulasyon testimi yorumlayın vs.
Şimdi de o konu apayrı dedi e benim başka yorumum yok 🤷‍♀️

Aha buyurun.
3 çocugun zaten varmış ?
Afedersiniz de delirdiniz mi siz ?

Evet yokmu anlamayip empati kurmayip geçmiş konulardan vurmak isteyen buyrun yahu bir insan bir konu açmışsa ona yorum yapın diye açmıştır diğer konular hakkinda getirip burda çok bilmiş gibi yorum yapmak neden ya neden
Geçmiş dedigin daha yeni yahu bu nasıl geçmiş ?
Vallahi bazı kadınları anlamak zor

Nasıl konuları karıştırmayalım. E bu hayat senin senin yaşamından kesitler. O konuları açan da sensin bir başkası değil ki.
O zaman öyleydi bugün bu kararı aldım diyebilirsin.
Bu defa da başka büyük sorunların var.

Annem çocuklarımla bıraktı gitti beni ozana. Tam pandemmi dönemiydi ve iş bulamadım evet başa döndüm ama bir çok şeyi anlayarak daha emin adımlar atarak başa döndüm sadece korkumu yenip cikmak istiyorum cocuklarimla

arkadaşlara kızıyorsunuz ama bende baktım mesajlarınız daha yeni. cuma gününden.
hafta sonu kavga mı ettiniz?
çocuk yapmaya çalışmaktan iki günde boşanmaya çalışmaya nasıl geçtiniz anlamadım bende.
şu izlenimi oluşturuyorsunuz kızgınlığınız geçince evliliği sürdürmeye devam edeceksiniz.
evliliği devam ettirseniz bile çocuk yapmayın artık.
zaten 3 çocuğunuz varmış.
çocukla evlilik kurtarılsa düzelse 3 taneyle düzelirdi şimdiye
geeçekten boşanmaksa niyetiniz gidin sığınma evine kendinize yeni bir hayat kurun.

Nasıl konuları karıştırmayalım. E bu hayat senin senin yaşamından kesitler. O konuları açan da sensin bir başkası değil ki.
O zaman öyleydi bugün bu kararı aldım diyebilirsin.
Bu defa da başka büyük sorunların var.
Evet ben açmış olabikirim ama bu konu hakkında yorum istedim ben bilmiyormuyum

arkadaşlara kızıyorsunuz ama bende baktım mesajlarınız daha yeni. cuma gününden.
hafta sonu kavga mı ettiniz?
çocuk yapmaya çalışmaktan iki günde boşanmaya çalışmaya nasıl geçtiniz anlamadım bende.
şu izlenimi oluşturuyorsunuz kızgınlığınız geçince evliliği sürdürmeye devam edeceksiniz.
evliliği devam ettirseniz bile çocuk yapmayın artık.
zaten 3 çocuğunuz varmış.
çocukla evlilik kurtarılsa düzelse 3 taneyle düzelirdi şimdiye
geeçekten boşanmaksa niyetiniz gidin sığınma evine kendinize yeni bir hayat kurun.
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim evet istemiyorum ben artık evden cikma korkumu nasıl YENECEGİM

Evet ben açmış olabikirim ama bu konu hakkında yorum istedim ben bilmiyormuyum
Evet bilmiyorsun.
Eşin aymaz bir adam üstelik bir defa boşanmış tekrar evlenmişsin, bu adam sana 3 çocugun varken nafaka vermemiş, babalık etmemiş niye 4 niyeee niyeeeeeee ?
Amaç ne yahu ?
Çok mu zengin kocan ?
Aklımı yitireceğim abi.

evden çıkmak derken?
bakkala çakkala da gitmeye mi korkuyorsunuz yoksa boşanma niyetiyle çıkmaktan mı bahsediyorsunuz?
Ay noop evden çıkmaya niyetlenen kadın 4'ü ister mi bacım ?
Kadın resmen kendi ayagıma daha nasıl iyi sıkabilir, yeni bir evlat sahibi daha olup nasıl acıma acı katabilirimin derdine düşmüş.
Ulan ben 2. cocugu dogurmaya korkarken bunlar nasıl kafalar anlamak güç, yemin ederim empati kurayım diyorum yok anam kuramıyorum da.,
Neresine empati kuralım ki ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X