• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu korkuyu yasayan var mı?

Teşekkürler. Citoles 5mg. Verdi. 1ay sonra tekrar gel dedi bakalim ne olacak.

Hım cipralexin eş değeri olan ilaç. Bence kullan derim en azından zararı yok bir nebze rahatlatır kardeşim daha alışma aşamasında ilacın. Tekrar geçmiş olsun...

Kullanıyorum 5 gündür. Daha bi etkisini görmedim. 3haftayı buluyormuş sanırım etkisini göstermesi. Kardeşiniz ne kadar kullandı. Size de çok geçmiş olsun.
Hım cipralexin eş değeri olan ilaç. Bence kullan derim en azından zararı yok bir nebze rahatlatır kardeşim daha alışma aşamasında ilacın. Tekrar geçmiş olsun...

Kullanıyorum 5 gündür. Daha bi etkisini görmedim. 3haftayı buluyormuş sanırım etkisini göstermesi. Kardeşiniz ne kadar kullandı. Size de çok geçmiş olsun.

Canim doktor banada depresyon teshisiyle buna benzer bir ilac verdi uzun yillar kullanacagimi soyledi bende almadim.Yasam kalitemin artacagini,beynimin dusuncelerden arinacagini falan soyledi ama korktum ben omur boyu kullanma dusuncesiyle.Sence kotu mu yaptim :/ Etkilerini yazar misin acaba bana ozelden

Yani şu anki hayatımdan memnun değilsem. Sürekli huzursuz ve mutsuzsam kullanirdim ben ilacı. Tabi sen bilirsin ama durum daha da kötüye de gidebilir. Ilaçsız tedavi yolları da var yazıyor internette. Ilaç kullanmak istemiyorsan terapiye de gidebilirsin zaman zaman

Canim doktor banada depresyon teshisiyle buna benzer bir ilac verdi uzun yillar kullanacagimi soyledi bende almadim.Yasam kalitemin artacagini,beynimin dusuncelerden arinacagini falan soyledi ama korktum ben omur boyu kullanma dusuncesiyle.Sence kotu mu yaptim :/ Etkilerini yazar misin acaba bana ozelden

cANIM DR önermiş neden böyle yapıyrsun kardeşimde kullanıyr babam da babam 1 sene oldu gayet iyi daha neşeli diyebilirim strese girip kafaya takmıyor en azından . nolur ihmalll etmeee

Cok sagol canım kardeşim de daha yeni alıyor dr 3 hafta dedi kanda birikmesi vs lazımmış. babam 1 sene kullandı hala kullanıyor gayet iyi neşeli diyebilirim

Bende de bu kaygi var geceleri hungur hungur agliyorum bu yuzden :KK43:

bende de vardı buna benzer dusunceler.. anne babam nenem dedem kardesım yakın arkadaslarım hepsı ıcın ölürse naparım diye üzülürdüm.. kimi zaman asla affetmem dedıgım bırseyı bu dusuncelerı hatırlayarak kaybedersem pısman olurum affetseydım derım dıye affetmıslıgımde var.. cok hos bı ev ortamımız aıle hayatımız oldugunu da soyleyemem ama yınede kaybedersem dıye uzuluyorum.. kavga edıp cok sınırlendıgımde bıle kaybedersem üzülecegım dıye aglıyorum.
üniversite donemınde uzaktaykende yurtta yorganın altında aglamaktan yorgun düşüp sızardım.
bu hafta kk da gordugum bı konu bunun aksıyete bozuklugu oldugunu farkettırdı bana da .. şimdilerde kaybedersem dıye aglama yok ama gunde 1 kere fln aklıma geliyor gözlerım dolar olur olmaz yerde. 2 yıl kadar önce yakın bı arkadasımı kaybettim ondan sonrada o kaybedersem pısman olurum dusuncesı arttı.. psikolojı olarak zayıf oldugum donemlerdede allak bullak edıyor dusunceler.. :(

Bu tarz şeyler bende de var. Ömrümü yedim kaygı ve takıntılarımla. Anksiyete bozukluğu diye biliyorum. İlaç kullanmak istemediğim için psikiyatriye hiç gitmedim ama hayatı gerçekten zorlaştırıyor. Günlük yaşantıyı etkiliyor. Takıntılardan dolayı hayatına adapte olamıyorsun, 24 saat kuruyorsun. Her şey mükemmel olsa bile durduk yere ağlatacak, düşünmekten alıkoyamadığın bir şey buluyorsun. Sevdiklerimin ölümünü görme korkusu bu ara beni de sardı. Onun haricinde zihnin tasarladığı kötü senaryoları yaşamışım gibi bir hayalin içinde buluyorum kendimi. Hep en kötüsüyle yaşıyorum sanki gerçekleşmiş gibi. Kendi ölümüm de dahil buna. Sürekli olması çok yorucu.
Kardeşini gitmeye ikna edersen götürmelisin bence.

Yani şu anki hayatımdan memnun değilsem. Sürekli huzursuz ve mutsuzsam kullanirdim ben ilacı. Tabi sen bilirsin ama durum daha da kötüye de gidebilir. Ilaçsız tedavi yolları da var yazıyor internette. Ilaç kullanmak istemiyorsan terapiye de gidebilirsin zaman zaman

Memnun degilim canim cunku vucuduma yansiyor el ayak soguklugu,titremeler,kasilmalar gibi.Doktorda oyle dedi ama ben passiflora falan deneyecegim olmadi alacagim ilaci..

cANIM DR önermiş neden böyle yapıyrsun kardeşimde kullanıyr babam da babam 1 sene oldu gayet iyi daha neşeli diyebilirim strese girip kafaya takmıyor en azından . nolur ihmalll etmeee

Canim benim cunku korkuyorum benim bir arkadasim prozac kullaniyordu.Mesela cok degisti tavirlari acayip umursamaz hicbir seyi kafasina takmayan gamsiz birisi oldu bende onun gibi olmaktan korktum :( Benimde babam cipralex kullaniyor ama kullanmadiginda 360 derece degisiyor..Kardesin nasil suan mesela ciddi fark var mi? Ben ders calismakta adapte olmakta zorlaniyorum.Bide bana bu ilaci aile hekimi yazmisti

bende de vardı buna benzer dusunceler.. anne babam nenem dedem kardesım yakın arkadaslarım hepsı ıcın ölürse naparım diye üzülürdüm.. kimi zaman asla affetmem dedıgım bırseyı bu dusuncelerı hatırlayarak kaybedersem pısman olurum affetseydım derım dıye affetmıslıgımde var.. cok hos bı ev ortamımız aıle hayatımız oldugunu da soyleyemem ama yınede kaybedersem dıye uzuluyorum.. kavga edıp cok sınırlendıgımde bıle kaybedersem üzülecegım dıye aglıyorum.
üniversite donemınde uzaktaykende yurtta yorganın altında aglamaktan yorgun düşüp sızardım.
bu hafta kk da gordugum bı konu bunun aksıyete bozuklugu oldugunu farkettırdı bana da .. şimdilerde kaybedersem dıye aglama yok ama gunde 1 kere fln aklıma geliyor gözlerım dolar olur olmaz yerde. 2 yıl kadar önce yakın bı arkadasımı kaybettim ondan sonrada o kaybedersem pısman olurum dusuncesı arttı.. psikolojı olarak zayıf oldugum donemlerdede allak bullak edıyor dusunceler.. :KK43:

Ayni ben iste hatta az once anne babamla tartistim bagirdim bir sure simdide agliyorum :( Bende arkadasimi kaybettim 2014 te bende anksiyetesen supheleniyorum :( :( Of of

Memnun degilim canim cunku vucuduma yansiyor el ayak soguklugu,titremeler,kasilmalar gibi.Doktorda oyle dedi ama ben passiflora falan deneyecegim olmadi alacagim ilaci..

Canim benim cunku korkuyorum benim bir arkadasim prozac kullaniyordu.Mesela cok degisti tavirlari acayip umursamaz hicbir seyi kafasina takmayan gamsiz birisi oldu bende onun gibi olmaktan korktum :KK43: Benimde babam cipralex kullaniyor ama kullanmadiginda 360 derece degisiyor..Kardesin nasil suan mesela ciddi fark var mi? Ben ders calismakta adapte olmakta zorlaniyorum.Bide bana bu ilaci aile hekimi yazmisti

Ayni ben iste hatta az once anne babamla tartistim bagirdim bir sure simdide agliyorum :KK43: Bende arkadasimi kaybettim 2014 te bende anksiyetesen supheleniyorum :KK43: :KK43: Of of
anksıyete oldugunu bu hafta dusundum ben ılk kez sadece fazla duygusal sanıyordum kendımı..
kardesım kucuk 10 yaslarında.suan az ama oncelerde cok sıddetlı bı sekılde takardı bunu ölmenızı ıstemıyorum dıye aglardı gece uyumaz saatlerce uzulurdu. annem ılerı yaslarda dogum yaptıgından dıger arkadaslarının annesıne gore yasım ılerı o yuzden mı boyle dusunuyor dıye üzülürdü. ona bıle diyemedim bende de var uzaktayken hep aglayarak uyuyordum dıye :( 6-7 yasındaydı sanırım o sorunu asırı yasadıgında ve goturduklerı psıkolog bayan hala aklım almıyor ama o yastakı cocuga ölüm korkusunu yensın dıye olumden sonra tekrar dırılecegımızı ve ölenlerle o zaman bulusacagımızı anlatmıs ısı cok daha zorlastırmıstı.. ben de psıkologa gıdıpde bısıler anlatmaktan hoslanmıyorum.

Ara ara bende de olan bi durum , psikolojik degil ama manevi anlamda daha rahatladigimda bu problemi asabiliyorum

anksıyete oldugunu bu hafta dusundum ben ılk kez sadece fazla duygusal sanıyordum kendımı..
kardesım kucuk 10 yaslarında.suan az ama oncelerde cok sıddetlı bı sekılde takardı bunu ölmenızı ıstemıyorum dıye aglardı gece uyumaz saatlerce uzulurdu. annem ılerı yaslarda dogum yaptıgından dıger arkadaslarının annesıne gore yasım ılerı o yuzden mı boyle dusunuyor dıye üzülürdü. ona bıle diyemedim bende de var uzaktayken hep aglayarak uyuyordum dıye :KK43: 6-7 yasındaydı sanırım o sorunu asırı yasadıgında ve goturduklerı psıkolog bayan hala aklım almıyor ama o yastakı cocuga ölüm korkusunu yensın dıye olumden sonra tekrar dırılecegımızı ve ölenlerle o zaman bulusacagımızı anlatmıs ısı cok daha zorlastırmıstı.. ben de psıkologa gıdıpde bısıler anlatmaktan hoslanmıyorum.

Bende ayniyim kiz seninle.Cok duygusalim derdim ama isime gelincede mantigimla hareket edince anladim ki bazi sorunlarim var.Sende bastirmissin duygularini bide :(

Aslinda ben bulsam ve maddi imkanim olsa kosarak giderim ama imkanimiz musait degil :( Bence cok guzel olur dogal tedavi ve psikolog cunku ilaclarin ben bagimlilik yaptigini dusunuyorum canim.Benim babam arada kullaniyor.Kullandigi gunler daha beter

:KK43:Kendi kafana göre ilaç alma sakın. Dr a git. O zaten zaman çağırıp ilacın dozunu vs değiştirir.

Canim benim cunku korkuyorum benim bir arkadasim prozac kullaniyordu.Mesela cok degisti tavirlari acayip umursamaz hicbir seyi kafasina takmayan gamsiz birisi oldu bende onun gibi olmaktan korktum :KK43: Benimde babam cipralex kullaniyor ama kullanmadiginda 360 derece degisiyor..Kardesin nasil suan mesela ciddi fark var mi? Ben ders calismakta adapte olmakta zorlaniyorum.Bide bana bu ilaci aile hekimi yazmisti

Ayni ben iste hatta az once anne babamla tartistim bagirdim bir sure simdide agliyorum :KK43: Bende arkadasimi kaybettim 2014 te bende anksiyetesen supheleniyorum :KK43: :KK43: Of of

:KK43::KK43:

:KK43:Kendi kafana göre ilaç alma sakın. Dr a git. O zaten zaman çağırıp ilacın dozunu vs değiştirir.

:KK43::KK43:

Yok canim benim zaten vermiyorlar bide kirmizi receteli degilmis benimki ama vazgectim gibi dogal yontemlere basvuracagim insallah iyi sonuc alirsam yazarim buraya :)

benim korkularim senin yasindayken basladi yillar icinde oyle kotu olduki arabaya binemez evden cikamaz oldum, cocugum oldu onunla dogru duzgun ilgilenemedim, ilac tedavisi sart cok sukur simdi daha iyiyim. isler daha kotu bir hal almadan psikolojik yardim sart. bide imanda onemli inancli biriysen ibadetlere yonelebilirsin, kitaplar okuyabilirsin cok yardimci oluyor.

Ben cok kucuk yasts babacigimi kaybettim ve annem herseyim oldu aklima gelir onu kaybetme korkusuyla icim darlanir nefesim kesilir.. Bazen uyanir nefesini dinlerim..
Allahim saglik versin inš.tum sevdiklerimize ..

Bu bende de var malesef ,fakat bir iki senedir daha iyiyim denebilir.En azindan gece uykularim daha duzgun.Onceden sabaha kadar uyuyamazdim.Her an anneme babama birsey olacak gibi dusunurdum, ya babam gece uykusunda ölür de sabah farkedersek, ya anneme markete giderken araba carparsa,diye kurmaktan psikolojim harap olmustu, ne zaman telefon calsa yerimden sicrardim ailemden birinin kotu haberini alicam diye..gece kalkip babamin nefesini dinledigim cok olmustur.kabus dolu gunlerdi,psikologa gitmek istemedim ilac almaktan korktum.Neden bilmiyorum ama bir iki senedir duzeldim.Hala devam ediyo tabi korkularim.Aile olarak cok bagliyiz birbirimize bundan da kaynaklaniyor ama asil sebebi ne bilmiyorum.bugunume sukur tabi.

Back
X