Bu Korona Günlerinde Babam Felç Gecirdi

Muhtemelen hareketsizlikten oldu.Çok geçmiş olsun, umarım bir an önce atlatırsınız.

Benim babam soldan felçli. Yıllardır fizik tedavi hastanelerindeyiz. Sağ daha çabuk ayağa kalkıyor ama konuşma geç gelen de var gelmeyen de vardı.

Geçmiş olsun benim babamda 3 sene önce geçirdi tansiyonu çıkmıştı sizin babanızında duşta çıktı muhtemelen. Babam kan sulandırıcı tedavilerle şuan normal konuşuyor başta konuşamıyordu bedensel bir sıkıntı olmadı şükür

Cok sag olun paylasiminiz icin babaniz insallah uzun seneler sağlıkla yasar. Ablamin dedigine gore tansiyonu.dusukmus. Dil alti vermisler. Sevk edildigi hastanede de 9_6 imis. Ama konuşmus ya annem geldi dediklerinde.cok sukur Allahim.

Hastane cok yogunmus. Asistan dr.lar hemsireler hastadan bilgi alip uzman hekime iletiyormus. Onlara da Allah guc versin insallah.

Annem de hem seker hast. Hem tansiyon Allah buyuktur. Saglicakla gelsinler de.

İnşallah hepsine sağlık versin rabbim. İnsanın başına hep stresten geliyor bu hastalıklar belki panik atak bile geçirmiş olabilir. Bu günler geçsin rahat rahat kavuşalım sevdiklerimize inşallah

İnşallah hepsine sağlık versin rabbim. İnsanın başına hep stresten geliyor bu hastalıklar belki panik atak bile geçirmiş olabilir. Bu günler geçsin rahat rahat kavuşalım sevdiklerimize inşallah
Amin. Cok sag olun. Cok sıkıldı babacigim evde. 30 yillik işletmesini kapadi. Sosyal hayat yok. Bu salgin insallah tez zamanda biter.

Rabbim şifa versin inşallah.Mesajı okuyunca nedense içime geçicek gibi bi his doğdu. Doğrudur inşallah

kısmi felç ise , hasta da dirayetli ise atlatılabiliyor , annem iyileşmişdi. geçmiş olsun , çok zor durumlar..

Çok geçmiş olsun, üzüntünüzü hissettim içimde okurken... Bu arafa eşinizden yana ne kadar şanslınız. Kendi babası gibi ne güzel bakıyor. Ne doğru bir eş seçmişsiniz... Babanız çabucak iyileşir umarım, sizde bir ömür mutlu sağlıklı olursunuz

Amin sag olun. Tesekkurler iyi dileginiz icin.
Babamin uc kizi var. Damatlarina karsi hep özenli davranir.Arkadas gibi alir onlari gezerler eglenirler. Ayrim yapmaz. Esim benden daha cok gitmek ister benim aileme. Sag olsunlar annem babam uzmediler bizi hic. Alalh korusun analarimizi babalarimizi

Çok geçmiş olsun, tamamen eskisi gibi olmasa da düzelir, moralinizi yüksek tutun, ümitsizliğe kapılmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…