Allah şifa versin çok üzüldümMerhaba Herkese
Su an o kadar uzgunum ki nasil yazacagim bilemiyorum.
Annem iki yila yakin bir zaman once felc geçirmişti o topladı simdi iyi sukur.
Bu aksam babam dusa girmis uyumus uyanmis. Annem bir gariplik sezmiş konusmasinda hemen hastaneye gitmisler.
Ilk etapta korona yonunden değerlendirilmis ama bir aydir eve kapanmisti zaten. Korona negatif
Felc geciriyor. Genel.durumu iyi ama konusamiyor.
O kadar üzülüyorum ki kizlar. Cok uzgunum. Esim ablam annem yaninda ben cocuklarla evdeyim. O kadar koruduk kendimizi evden cikmadik. Hastaneye yine dustu yolumuz.
Annem gucludur ama babam cocuk gibidir. Goruntulu aradi ablam bana bakip konusamamasi beni yikti. Içimde bir isik söndü bir yer o kadar karanlik ki içimde. Uzun zamandir da gorusememistik.
Konusur degil mi ? Hic boyle bir sey yasayan var mi aranizda? Gecer mi?
Şifayı veren Rabbimdir ondan istemek gerek..Esim gelince detayli anlatacak. Babam is yerini kapadi. 65 yas ustu annem tansiyon ve seker hastasi. Babam daha iyiydi ama o da sıkıntilidir. Evde duramaz. Cok cani sıkilmisti. Is yerinden maddi zarari onu uzmez ama yillardir her sabah gittigi isletmesini kapamak onu uzdu. Evde cani cok sıkildi.
Oyle buyuk derdimiz yoktu sukur.
Bilgim yok ama hissiyatımla konuşuyorum, iyi olacak merak etmeyin lütfen..Bir yanı komple felç geçirdiği halde iyileşenler oluyor.Babanız da terapi ya da fizik tedavi her ne gerekliyse alacak ve iyi olacak.Erkekler böyle konularda içe kapankk olabiliyorlar sadece.Fiziksel tedavinin yanında psikolojik yardım da aldırın daha iyi olur onun için.Çok çok geçmiş olsun. En kısa zamanda eskisinden de iyi olsun inşallah
Çok geçmiş olsun, benim babamin beynine pihti atmisti 6 ay kadar önce, 24 saat arayla 2 pihti sonucu sağ tarafı felç oldu, konusmasi da etkilenmisti , babanizin durumu nedir acaba , pihti vs bir sey mi oldu ? Rabbim yardimciniz olsun, farkındaysa durumunun sizi gördükçe aglayabilir ya da sevdiklerini , buna hazırliki olun, bol bol moral verin .Esim gelince detayli anlatacak. Babam is yerini kapadi. 65 yas ustu annem tansiyon ve seker hastasi. Babam daha iyiydi ama o da sıkıntilidir. Evde duramaz. Cok cani sıkilmisti. Is yerinden maddi zarari onu uzmez ama yillardir her sabah gittigi isletmesini kapamak onu uzdu. Evde cani cok sıkildi.
Oyle buyuk derdimiz yoktu sukur.
Amin dua ediyorum. Cok sag olun.Şifayı veren Rabbimdir ondan istemek gerek..
Babanız için dua edeceğim inşallah şifa bulur hiç hastalık görmemiş gibi iyileşir inşallah
Ananem 2 kere geçirdi çok kötü durumlardan normal sağlığına geri döndü
Ama tabi bunu veren Rabbim inşallah sizinde yüzünüzü güldürür çok geçmiş olsun canım
Cok gecmis olsun
Yuksek tansiyondanmi ?
Rabbim hayırlı şifalar versin canım. Üzme kendini, inşallah iyileşir baban.Merhaba Herkese
Bu aksam babam dusa girmis uyumus uyanmis. Annem bir gariplik sezmiş konusmasinda hemen hastaneye gitmisler.
Ilk etapta korona yonunden değerlendirilmis ama bir aydir eve kapanmisti zaten. Korona negatif
O kadar üzülüyorum ki kizlar. Cok uzgunum. Esim ablam annem yaninda ben cocuklarla evdeyim. O kadar koruduk kendimizi evden cikmadik. Hastaneye yine dustu yolumuz.
Annem gucludur ama babam cocuk gibidir. Goruntulu aradi ablam bana bakip konusamamasi beni yikti. Içimde bir isik söndü bir yer o kadar karanlik ki içimde. Uzun zamandir da gorusememistik.
Allah şifa versin çok geçmiş olsun Mevlam in izniyle inşallah düzelir dualarım sizlerleMerhaba Herkese
Su an net bir bilgim yok. Noroloji dr u yarin bilgilendirecek. Devlet hastanesine sevk edilmis ve orasi cok doluymus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?