Çok uzuldum, mekanı cennet olsun.Zaten bu virüsten dolayı aylardır eve hapsolduk. Arkadaşlarımla görüşmüyorum, aile akraba kimse gelmiyo biz bi yere gitmiyoruz hayat durmus gibi. Neyse zaten kpss çalışıyodum hem kendi sağlığımız hem sevdiklerimiz için bunu yapmak zorundayızDersaneye gidiyodum o da mesafeli şekilde sadece derslere gidip geliyordum. Geçen hafta ders anlatan birebir sohbet ettiğim en sevdiğim hocamı bugün koronadan kaybbettik Bütün gün ağladım aklımdan çıkmıyor küçük bi kızı olmuştu 6 ay önce hayat neden böyle acımasız..Lütfen kendinizi izole edin dikkat edin sevdiklerimizi bi anlık tedbirsizlikle kaybedebiliriz
Çevrem de öyle, ben artık laf anlatmaktan yoruldum. Zevk için en son ne yaptım hatırlamıyorum (evin dışında ) . Ben annemi bile uyarmaktan çoktan vazgeçtim. Ben çok yoruldum çünkü tercihlerine göre yaşıyorsa sonuca da katlanır diyorum. Ama vicdanen içim hiç rahat değil .Ne yalan söyleyeyim burda millet hala tahile gitme derdinde. Kimseye laf anlatamiyorsunuz. Basiniz sagolsun
Insanları anlamak mümkün değil..Teşekkür ederimNe yalan söyleyeyim burda millet hala tahile gitme derdinde. Kimseye laf anlatamiyorsunuz. Basiniz sagolsun
Amin teşekkür ederim bugün çok kötü birgün geçirdim..inşallah hayırlı bi şekilde bu sınavı atlatır atanırımÇok uzuldum, mekanı cennet olsun.
Tedavi süreci çok kısa sürdü sanırım , geçen hafta ders veriyormuş. Aman siz de çok dikkat edin. Hayat devam ediyor bazı şeyleri maalesef erteleyemiyoruz, bu süreci sağlıklı bir şekilde atlatmanizi ve kpss de istediğiniz yere yerlesmenizi diliyorum.
Çok yordu süreç ve insanlar çünkü kimse üstüne düşeni yapmıyorÇevrem de öyle, ben artık laf anlatmaktan yoruldum. Zevk için en son ne yaptım hatırlamıyorum (evin dışında ) . Ben annemi bile uyarmaktan çoktan vazgeçtim. Ben çok yoruldum çünkü tercihlerine göre yaşıyorsa sonuca da katlanır diyorum. Ama vicdanen içim hiç rahat değil .
Çok büyük vebal kimse ciddiyetin farkında değilÇok üzüldüm. İnsanlar çok cahil, korona olduklarını saklıyorlar inanın. Bu vebal nasıl ödenir bilmiyorlar. Biraz zor gidecek gibi bu bela. İnşallah Rabbim sevdiklerimizle imtihan etmesin.
36 yaşında arkadaşım öldü coronadan 2 de küçük çocuğu vardı 2 ay olacak neredeyse.ama bazıları ciddiyetin farkında değil hala okullar açılsın eğitim geri kaldı diyor.ya evet yüzyüze eğitim başlasın da onar onar ölmek yerine günde 400 er 400 er ölelimÇok büyük vebal kimse ciddiyetin farkında değil
36 yaşında arkadaşım öldü coronadan 2 de küçük çocuğu vardı 2 ay olacak neredeyse.ama bazıları ciddiyetin farkında değil hala okullar açılsın eğitim geri kaldı diyor.ya evet yüzyüze eğitim başlasın da onar onar ölmek yerine günde 400 er 400 er ölelim
[/QUOT
Okullar açılınca ne olacak hiç düşünmek istemiyorum
Az önce haberde okudum Manisa'da pozitif hasta otobüste yakalanmış. Bu nasıl bir gözü karalık anlamıyorum, insan korkmaz mı ya benim yüzümden biri ölürse, hasta olursa diye. Başınız sağolsun, inanın ben de içten üzüldüm kaybınıza, Allah yavrusunu iyi insanlara denk getirsin, eşine sabırlar versin. Hayat hiçbir zaman kolay değildi ama artık çok daha zor, Allah hepimizin yardımcısı olsun.Çok büyük vebal kimse ciddiyetin farkında değil
Amin inşalalh bundan sonra kimse yaşamasın bu acıyıAz önce haberde okudum Manisa'da pozitif hasta otobüste yakalanmış. Bu nasıl bir gözü karalık anlamıyorum, insan korkmaz mı ya benim yüzümden biri ölürse, hasta olursa diye. Başınız sağolsun, inanın ben de içten üzüldüm kaybınıza, Allah yavrusunu iyi insanlara denk getirsin, eşine sabırlar versin. Hayat hiçbir zaman kolay değildi ama artık çok daha zor, Allah hepimizin yardımcısı olsun.
46 yaşındaydı teşekkür ederim..Okullar açılsın diyenler yorum yazsa da okusam. Öğretmen maaşını dile dolayanlar, bakın yavrusuna yediremeden ölmüş. Allah rahmet eylesin, yaşı kaçtı?
Çok üzücü başınız sağolsun. Çok ta gençmiş yeni anne olmuş. Mekanı cennet olsun. Allah evladına hayırlı ömür nasip etsin.Zaten bu virüsten dolayı aylardır eve hapsolduk. Arkadaşlarımla görüşmüyorum, aile akraba kimse gelmiyo biz bi yere gitmiyoruz hayat durmus gibi. Neyse zaten kpss çalışıyodum hem kendi sağlığımız hem sevdiklerimiz için bunu yapmak zorundayızDersaneye gidiyodum o da mesafeli şekilde sadece derslere gidip geliyordum. Geçen hafta ders anlatan birebir sohbet ettiğim en sevdiğim hocamı bugün koronadan kaybbettik Bütün gün ağladım aklımdan çıkmıyor küçük bi kızı olmuştu 6 ay önce hayat neden böyle acımasız..Lütfen kendinizi izole edin dikkat edin sevdiklerimizi bi anlık tedbirsizlikle kaybedebiliriz
Evet haklısınız ama hayatımıza devam edelim dedik her yer açıldı birbir ölüyoruzKoronayi artik hayatin bir gercegi olarak kabul edip o sekilde hayatimizi devam ettirmek zorundayiz. Benim de annem subat ayinda kalp krizi gecirdi ve yine subat ayi icersinde by-pass ameliyati oldu. Subat ayindan sonra zaten korona olayi patlak verdi. Ben korona suresince sadece 2 hafta evde kaldim ve onun haricinde mecburen isime gidip geldim, gidip geliyorum. Fakat evde bile annem ile arama mesafe koyuyorum. Masada birbimize uzak oturuyoruz. Ben hergun disari cikiyorum asla anneme virus bulastirmak istemem. Hollanda'da maske zorunlulugu yok ama hep mesafemi koruyorum. Isime bisikletle gidip geldigim icinde acik havadan faydalaniyorum. Onlemimi aliyorum. Bundan sonrasi Allah'a kalmis.
Ama kendinizi tamamen eve kapatmak bence dogru degil. Bu virus daha birkac yil surecek bence. Bu sekilde yasamaya alismamiz gerek. Ben sahsen alistim gibi. Ha ozledigim seyler de cok mesela agiz tadiyla bir cafede oturup kahve icmeyi ya da sinemaya gitmeyi cok ozledim. Fakat malesef bazi seylerden odun vermemiz gerekiyor ama yine de mutlu olmak mumkun. Sagligim yerinde, annemin iyi kotu sagligi yerinde. Bu benim en buyuk mutlulugum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?