Bu kötülüğü kendime neden yapıyorum?

jasemin34

Bir sevdadır İstanbul..
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2019
1.124
1.699
83
İnsanın kendisine yaptığını başka kimse yapamazmış. Ben 1 ay sonra yıkılacağımı bile bile kendime şu an kötülük yapıyorum.
Geçen sene çalıştığım iş yerinden biriyle görüşüyorum. Beni hep maskeyle gördü. Eylülden beri görüşüyoruz ben atandım güneydoğudayım çok uzaktayım artık.
O benimle ilgilenmeye başladı. Yazışmaya başladık derken aramızda bir şeyler başladı. Ama dış görünüşe çok takıntılı daha önce de bahsetmiştim. Ben bu adamı bırakmalıyım farkındayım ama kahretsin yıllar birini sevesim tuttu🤦🏻‍♀️ Görüntülü konuşuyoruz ama ben çok fotojenik biriyim 3 boyutlu görmüyor neticede. Tatilde memlekete geleceğim geri sayım yapıyor heyecanlı heyecanlı. Ben ise heyecanlı değil çok gerginim. Memleketime gideceğim diye heyecanlanmak yerine geriliyorun. Beni istemeyecek biliyorum ben bunu nasıl aşacağım bilmiyorum nasıl toparlanacağım hem duygusal hem özgüven olarak :( Size çok saçma gelebilir ama çıkmazdayım kötüyüm..

Neden adam hiç görmemiş gibi davranıyorsunuz görüntülü konuşuyorsunuz bir durum olsa adam belli ederdi
Siz gerildikçe ona yansitirsınız ve güzel giden şey biter
Adam beğendi ses etmedi yada sorun etmedi sizin kendinize güvesizliginiz nedir böyle

Neden adam hiç görmemiş gibi davranıyorsunuz görüntülü konuşuyorsunuz bir durum olsa adam belli ederdi
Siz gerildikçe ona yansitirsınız ve güzel giden şey biter
Adam beğendi ses etmedi yada sorun etmedi sizin kendinize güvesizliginiz nedir böyle
Görüntülü konuşurken de oran buran öyle mi, bi bakayım falan diyor beni deli ediyor. Adam emin değil ki. Beğenmezse beğenmesin ama sevdim ya :(

görüntülü konuşmada güzelseniz gayet de güzelsinizdir😅 sevmemişsinizdir onun ilgisini,onunla sohbet etmeyi sevmişsinizdir... olmazsa sadece ufak çaplı bi boşluk yaşarsınız sonra hayat devam eeer
Belki de. Ama boş olmadığım kesin

Bu adamla aynı iş yerinden tanışıyorsun görüntülü konuşuyorsun adam sorun etmiyor sorun ne ki?? Zaten görmüş ayrıca sadece tipini beğenenlerle sevgili olandan korkulur....
Gördü ama canlı olarak maskeyle kaşımı gözümü gördü sadece. Görüntülü 2 boyutlu görüyor

Gördü ama canlı olarak maskeyle kaşımı gözümü gördü sadece. Görüntülü 2 boyutlu görüyor
Çok da takıntı yapma bence. Hiç bir erkeğede kendini beğendirmeye çalışma seni beğenen insanlığın için beğensin... Tamam görüntü de önemlidir ama bu ilk izlenim olarak önemli ama siz artık bayağı bir ilerlemiş sevgili olmuşsunuz. Bu saatten sonra tipim değilsin dememesi gerekiyor. Çünkü artık senin kalbin, huyun, uyumun artık görüntünün önünde olması gerekiyor ...

Görüntülü konuşurken de oran buran öyle mi, bi bakayım falan diyor beni deli ediyor. Adam emin değil ki. Beğenmezse beğenmesin ama sevdim ya :KK43:

Başlığa katılıyorum sen satılık mal değilsin insansın, sana vitrin malı gibi davranan adam neden yaranmaya çalışıyorsun, neden izin veriyorsun? Senin önceki konuna da çok kzımıştım, saçma sapan bir tipe kendini aşağılatıyorsun. Buluşursanız ne olacak sanıyorsun, köle pazarı mı artık at pazarı mı dersin, dişlerini göster sağlam mı, tüylerin sağlıklı mı, dizlerinde egzama var mı .....rezillik yani, bu adamla mutlu olacağını sanıyor msuun cidden adam hasta manyak.

Ya adam maskeli, görüntülü falan bir şekilde sizi görmüş. Yeterli gelmiş ki konuşmaya devam ediyor. Ayrıca bazen karakter, davranışlar tipimiz olmayan birine dahi aşık olmamıza sebep olur.

Gidin oraya paşa gibi, bırakın ister beğenir ister beğenmez. Kimsenin boğazına sarılıp niye beğenmedin beniiiii :KK14:diye hesap soramayacağımıza göre akışına bırakmanız en mantıklısı.

Az özgüveniniz olsun. Adamı başınıza şimdiden kral yapmayın. Bu olmazsa başkası olur diye düşünün. Özgüvensiz manken olsan güzel durmazsın. :KK20:

Herkes herkesi beğenmek, sevmek zorunda değil.

Şimdi silkelenin ve değerinizin farkına varın.:KK73::21:

Eğer yanılmıyorsam ben sizin eski konularınızı hatırlıyorum. Atanmaya çalışıyordunuz, oldukça stresliydiniz. Hayırlı olsun, ne güzel atanmışsınız. Bu güzel zamanınızı daha huzurlu geçirmek varken o stresli günleri geride bırakmanın tadını çıkarmak varken daha stresli günlere merhaba der gibi olmuş. Başlığa cevap verecek olursam bence uzun süredir kimseyle görüşmediğiniz için birileriyle konuşmak, ilgilenilmek o sınav stresinden sonra iyi geldiği için bu adama bu kadar tutuldunuz. Uzun süredir biriyle konuşmadıysanız bunun vermiş olduğu his ya da nasıl desem boşluktan dolayı. Uzaktasınız ve çevreniz çok yoksa boşlukta gibi hissedersiniz, yalnızsanız bu da bir etken bence. Dış görünüş hiç önemli değil cümlesine şahsen katılmıyorum. Elbette önemli ama beğenmek göreceli bir kavram. Bazı insanların sevme duygusundan ziyade salt fiziksel güzelliğe odaklı olduklarını düşünüyorum. Bu düşüncede biriyle ne kadar sağlıklı ilişki yürütebilirsiniz? Dış görünüş önemlidir ama beğendiğimiz biriyle zamanla vakit geçirdikçe beğendiğimiz şeyler artar. Karakteri, sohbeti, bilgisi, zekası gibi. O beğeni zaman içinde sevgiye dönüşür hatta aşka. Konuda bahsi geçen kişi sizi hiç başka yönlerden iyi hissettirmiyor mu? Sadece fizikselliğe takılmış sanırım. İnsan sevince yani o raddeye gelince zaten artık dış görünüş ilk planda olmaz. Elbette dış görünüşe dikkat edilir ama her zaman insan modunda olmaz. 7/24 güzel görünmeyebilir. Bunun hastalığı, sağlığı, iyi günü kötü günü var. Bu adam daha ilişkinin başında sizin öz güveninizi zedeliyor. Oysa ilişkide karşımızdaki kişi bizi çok güzel bir kadın/yakışıklı bir erkekmişiz gibi hissettirmeli.
Konuda bahsi geçen adam gibi dış görünüş hakkındaki fikirleri bu şekilde ukalaca (eski konu ve bu konuda adamın üslubu kötü) ifade eden insanların ya öz güven eksiklikleri var ya da geçmişte bir dönemde fiziksel özelliklerinden dolayı ciddi şekilde eleştirildiklerini düşünüyorum.
Umarım kendinize bu kötülüğü yapmaktan vazgeçersiniz.

O kadar zamandır konuşuyorsunuz tipinize bakıp kestirip atacaksa şimdiden gitsin. Sonra görüyoruz burda da yok çok kilo aldın, yok şuran şöyle diyen kocaları.

Görüntülü konuşurken de oran buran öyle mi, bi bakayım falan diyor beni deli ediyor. Adam emin değil ki. Beğenmezse beğenmesin ama sevdim ya :KK43:
Iyide sevdin ama adam beğenmedi
Dünya sonu değil
Ayrıca neden hep o beğeniyor
Ya sen beğenmezsen
Sürekli niye ona kodların kendini

Aynı işyerinde çalışmanıza ve online pekçok kez görüşmenize rağmen hala "oran öyle mi buran böyle mi" diye soruyorsa merakettiği bakmak istediği burnunuz /gözünüz değildir ..söyleyeyim dedim

Back
X