- 10 Kasım 2020
- 8.191
- 67.039
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendisi bulunmaz Hint kumaşı mı?İnsanın kendisine yaptığını başka kimse yapamazmış. Ben 1 ay sonra yıkılacağımı bile bile kendime şu an kötülük yapıyorum.
Geçen sene çalıştığım iş yerinden biriyle görüşüyorum. Beni hep maskeyle gördü. Eylülden beri görüşüyoruz ben atandım güneydoğudayım çok uzaktayım artık.
O benimle ilgilenmeye başladı. Yazışmaya başladık derken aramızda bir şeyler başladı. Ama dış görünüşe çok takıntılı daha önce de bahsetmiştim. Ben bu adamı bırakmalıyım farkındayım ama kahretsin yıllar birini sevesim tuttuGörüntülü konuşuyoruz ama ben çok fotojenik biriyim 3 boyutlu görmüyor neticede. Tatilde memlekete geleceğim geri sayım yapıyor heyecanlı heyecanlı. Ben ise heyecanlı değil çok gerginim. Memleketime gideceğim diye heyecanlanmak yerine geriliyorun. Beni istemeyecek biliyorum ben bunu nasıl aşacağım bilmiyorum nasıl toparlanacağım hem duygusal hem özgüven olarak
Size çok saçma gelebilir ama çıkmazdayım kötüyüm..
25-34. Ben 25imYaşlar kaç merak ettim?
Benim de aklıma burdaki konular geliyor. Hadi ilerlediniz diyelim ya orana burana laf ederse diyorum. Aslında öyle haklısınız kiO kadar zamandır konuşuyorsunuz tipinize bakıp kestirip atacaksa şimdiden gitsin. Sonra görüyoruz burda da yok çok kilo aldın, yok şuran şöyle diyen kocaları.
Gecenlerde görüntülü konuşmada senin burnun kemerli miydi ben kemerli burun sevmem diyen sizin sevgiliniz miydiGörüntülü konuşurken de oran buran öyle mi, bi bakayım falan diyor beni deli ediyor. Adam emin değil ki. Beğenmezse beğenmesin ama sevdim ya![]()
25 yaşında o gençlik güzelliğini bulundurduğunuz bir yaşta neden bir adamın sizi beğenmemesi için bu kadar dert ediyorsunuz. şu an anlamıyor olabilirsiniz ama o yaşların zaten kendine has nir duruluğu güzelliği var. kendinizi sıkmayın özgüveniniz düşük gitmeyin o yaydığınız enerji bile etkiler buluşmaya gencim güzelim seni üzerim modunda gidin. olmazsa da dünyanın sonu değil hayatınızı yaşayın25-34. Ben 25im
Kendinize bunu neden yapıyorsunuz cidden? Adam şekilcinin önde gideni, böyle biri yarın güzelliğiniz zarar görse sizi sarıp sarmalar mı yoksa size sırtını mı döner?Görüntülü konuşurken de oran buran öyle mi, bi bakayım falan diyor beni deli ediyor. Adam emin değil ki. Beğenmezse beğenmesin ama sevdim ya![]()
Öyle güzel tespitlerde bulunmuşsunuz kii. Teşekkür ederimmEğer yanılmıyorsam ben sizin eski konularınızı hatırlıyorum. Atanmaya çalışıyordunuz, oldukça stresliydiniz. Hayırlı olsun, ne güzel atanmışsınız. Bu güzel zamanınızı daha huzurlu geçirmek varken o stresli günleri geride bırakmanın tadını çıkarmak varken daha stresli günlere merhaba der gibi olmuş. Başlığa cevap verecek olursam bence uzun süredir kimseyle görüşmediğiniz için birileriyle konuşmak, ilgilenilmek o sınav stresinden sonra iyi geldiği için bu adama bu kadar tutuldunuz. Uzun süredir biriyle konuşmadıysanız bunun vermiş olduğu his ya da nasıl desem boşluktan dolayı. Uzaktasınız ve çevreniz çok yoksa boşlukta gibi hissedersiniz, yalnızsanız bu da bir etken bence. Dış görünüş hiç önemli değil cümlesine şahsen katılmıyorum. Elbette önemli ama beğenmek göreceli bir kavram. Bazı insanların sevme duygusundan ziyade salt fiziksel güzelliğe odaklı olduklarını düşünüyorum. Bu düşüncede biriyle ne kadar sağlıklı ilişki yürütebilirsiniz? Dış görünüş önemlidir ama beğendiğimiz biriyle zamanla vakit geçirdikçe beğendiğimiz şeyler artar. Karakteri, sohbeti, bilgisi, zekası gibi. O beğeni zaman içinde sevgiye dönüşür hatta aşka. Konuda bahsi geçen kişi sizi hiç başka yönlerden iyi hissettirmiyor mu? Sadece fizikselliğe takılmış sanırım. İnsan sevince yani o raddeye gelince zaten artık dış görünüş ilk planda olmaz. Elbette dış görünüşe dikkat edilir ama her zaman insan modunda olmaz. 7/24 güzel görünmeyebilir. Bunun hastalığı, sağlığı, iyi günü kötü günü var. Bu adam daha ilişkinin başında sizin öz güveninizi zedeliyor. Oysa ilişkide karşımızdaki kişi bizi çok güzel bir kadın/yakışıklı bir erkekmişiz gibi hissettirmeli.
Konuda bahsi geçen adam gibi dış görünüş hakkındaki fikirleri bu şekilde ukalaca (eski konu ve bu konuda adamın üslubu kötü) ifade eden insanların ya öz güven eksiklikleri var ya da geçmişte bir dönemde fiziksel özelliklerinden dolayı ciddi şekilde eleştirildiklerini düşünüyorum.
Umarım kendinize bu kötülüğü yapmaktan vazgeçersiniz.
Ta kendisiGecenlerde görüntülü konuşmada senin burnun kemerli miydi ben kemerli burun sevmem diyen sizin sevgiliniz miydi
Dişlerim biraz problemli yok dudaklarım kalınDişleriniz problemli mi ya da dudagnız cok mu ince?
Çok haklısınız da Allah affetsin son cümleye güldümAy ne çiğ muhabbet oran nasıl buran nasıl dişlerinize de baksın oldu olacak. Kızlar da gider böyle hanzolara aşık olur ya hep. Kendisi alen delon mu bari. Bir de görüntülü konuşmada insanlar genelde çirkin oluyor yani canlı illaki beğenir ay bunu dediğime inanamıyorum aslında şunu demek istiyorum seni beğenmezse açsın da şeyini beğensin
Aslında gerçekler acı olur. Bu sefer güldürmesine sevindimÇok haklısınız da Allah affetsin son cümleye güldüm![]()
Sanki kendi çok mu şey ?İnsanın kendisine yaptığını başka kimse yapamazmış. Ben 1 ay sonra yıkılacağımı bile bile kendime şu an kötülük yapıyorum.
Geçen sene çalıştığım iş yerinden biriyle görüşüyorum. Beni hep maskeyle gördü. Eylülden beri görüşüyoruz ben atandım güneydoğudayım çok uzaktayım artık.
O benimle ilgilenmeye başladı. Yazışmaya başladık derken aramızda bir şeyler başladı. Ama dış görünüşe çok takıntılı daha önce de bahsetmiştim. Ben bu adamı bırakmalıyım farkındayım ama kahretsin yıllar birini sevesim tuttuGörüntülü konuşuyoruz ama ben çok fotojenik biriyim 3 boyutlu görmüyor neticede. Tatilde memlekete geleceğim geri sayım yapıyor heyecanlı heyecanlı. Ben ise heyecanlı değil çok gerginim. Memleketime gideceğim diye heyecanlanmak yerine geriliyorun. Beni istemeyecek biliyorum ben bunu nasıl aşacağım bilmiyorum nasıl toparlanacağım hem duygusal hem özgüven olarak
Size çok saçma gelebilir ama çıkmazdayım kötüyüm..
Rica ederim ne demekÖyle güzel tespitlerde bulunmuşsunuz kii. Teşekkür ederimm![]()