- 16 Ağustos 2016
- 3.678
- 9.286
- 158
Hiç güleceğim yoktu bu akşam ama son cümleye ben de güldümAslında gerçekler acı olur. Bu sefer güldürmesine sevindim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç güleceğim yoktu bu akşam ama son cümleye ben de güldümAslında gerçekler acı olur. Bu sefer güldürmesine sevindim![]()
E ama yalan mı ya oramı beğenmezse buram çirkinse yok görünüşe önem veriyor. Kızlar kızlar neden yapıyorsunuz bunuuuuHiç güleceğim yoktu bu akşam ama son cümleye ben de güldüm![]()
Gerçekten neden kendini bu kadar küçümsüyorsun. Adama görmüş beğenmiş görüntülü de konuşmuşsunuz görüntülü konuşurken maskeli değilsindir ki orada tipine uyumadığını görürdü bariz bir şekilde. Hiç bunu düşünüp kafana takma hala konuşuyorsa beğeniyordur demek ki seniİnsanın kendisine yaptığını başka kimse yapamazmış. Ben 1 ay sonra yıkılacağımı bile bile kendime şu an kötülük yapıyorum.
Geçen sene çalıştığım iş yerinden biriyle görüşüyorum. Beni hep maskeyle gördü. Eylülden beri görüşüyoruz ben atandım güneydoğudayım çok uzaktayım artık.
O benimle ilgilenmeye başladı. Yazışmaya başladık derken aramızda bir şeyler başladı. Ama dış görünüşe çok takıntılı daha önce de bahsetmiştim. Ben bu adamı bırakmalıyım farkındayım ama kahretsin yıllar birini sevesim tuttuGörüntülü konuşuyoruz ama ben çok fotojenik biriyim 3 boyutlu görmüyor neticede. Tatilde memlekete geleceğim geri sayım yapıyor heyecanlı heyecanlı. Ben ise heyecanlı değil çok gerginim. Memleketime gideceğim diye heyecanlanmak yerine geriliyorun. Beni istemeyecek biliyorum ben bunu nasıl aşacağım bilmiyorum nasıl toparlanacağım hem duygusal hem özgüven olarak
Size çok saçma gelebilir ama çıkmazdayım kötüyüm..
Görüntülü konuşurken de oran buran öyle mi, bi bakayım falan diyor beni deli ediyor. Adam emin değil ki. Beğenmezse beğenmesin ama sevdim ya![]()
25 yaşın güzelliği yeter canım. Dış görünüşe takık insan çekilmez ama bence.25-34. Ben 25im
Başlığa katılıyorum sen satılık mal değilsin insansın, sana vitrin malı gibi davranan adam neden yaranmaya çalışıyorsun, neden izin veriyorsun? Senin önceki konuna da çok kzımıştım, saçma sapan bir tipe kendini aşağılatıyorsun. Buluşursanız ne olacak sanıyorsun, köle pazarı mı artık at pazarı mı dersin, dişlerini göster sağlam mı, tüylerin sağlıklı mı, dizlerinde egzama var mı .....rezillik yani, bu adamla mutlu olacağını sanıyor msuun cidden adam hasta manyak.
Kendisi Zeus mu ki Afrodit arıyor?Görüntülü konuşurken de oran buran öyle mi, bi bakayım falan diyor beni deli ediyor. Adam emin değil ki. Beğenmezse beğenmesin ama sevdim ya![]()
Yazdıklarınızı defalarca okudum çok çok teşekkür ederim her bir kelime içinRica ederim ne demek
Şuan bu adam size iyi gelmiyor ayrılmak istiyorsanız ve bunu yapamıyorsanız bunun büyük bir nedeni şuan o yalnızlıkta, iç aleminizde boğulmamak. Yalnızlıkla beraber o boşluğa düşmemek. Ama inanın bu şekilde de kendinizi yalnız hissediyorsanız o boşluk maalesef böyle tam anlamıyla kapanmayacak. Siz zaten bunun farkındasınız ki başlıktan bile anlaşılıyor.
Ayrılın diye demiyorum bu sizin kararınız. Ama benim anladığım siz ayrılmak istiyorsunuz fakat ayrılmanın vereceği üzüntüyle karşılaşmak, sonrasında oluşacak duyguları yaşamak istemiyorsunuz. Kabul pek hoş duygular değil, hoş bir süreç değil cidden :) Ama inanın sonrasında insan rahatlıyor, sadece başında sancılı oluyor. Ben sizi yakınen tanımıyorum o yüzden hayatta neleri atlattınız, hangi zorluklara göğüs gerdiniz bilmiyorum. Ama sadece buradaki konularınızdan hatırladığım kadarıyla bile siz o stresli, o yoğun günleri çok güzel atlatmışsınız ben yazdiklarinizdan şahidim. Güçlüsünüz yani. Yokuşu çıkmışsınız, düzlüğe kavuşmuşsunuz. Yokuştaki engelleri aşan jasemin34 düzlükteki engelleri hayli hayli aşar. :) Ben zor anlarımda hep o sıkıntılı süreci hatırlayıp ya sen o zamanı atlattın şimdiyi de atlatırsın derdim kendime.
Kendinize bir ömür hep iyi davranır ve kimsenin sizi kötü hissettirmesine izin vermezsiniz inşallah![]()
Burda yalnızlığıma iyi geliyor sanırım. Özgüven meselesinde bana zarar veriyorNeden bu kadar özgüvensizsiniz?
Ne demek fotojeniğim, görüntülü konuşmada olmayan bir şey görünmez ki?
Kendinize hep bu şekilde telkin verirseniz hem psikolojiniz bozulur hemde kötüyü çağırmış olursunuz sürekli.
Her şey güzel olacak deyin..
Birde psikllojinizi bu hale sokan bir adam belli ki size iyi gelmiyor kendinize bunu yapmayın..
Yok filtreli değil, görüntülü konuşma dediğim bildiğimiz WhatsApp görüntülü.Filtreli falan mı konuştunuz anlamadımkiokadar ters köşe olacak değil ya maskeli de olsa görmüş görüntülü de konuşmuşsunuz nolabilirki yani