Bu kötülüğü kendime neden yapıyorum?

Canım topla özgüvenini o kim ki seni beğenmesin. Görüntülü konusmussunuz gözünü kaşını da canlı görmüş buluşunca beğenmedim diye konuşmazsa sen kimsin köpek de 😂 Tipine bakıp gidiyorsa ondan insan olmaz kalbinin guzelligini gördüyse devamm.. Ayrıca böyle davranan biri ileride yanına bile yakistirmayabilir. Evlendin çocuk yaptın kilo aldın diyelim ya da yüzünde bir şey çıktı bir yerinde bir şey oldu o zaman ne olacak? Al başına bela özgüven falan kalmadı sifirr.

Görüntülü konuşurken de oran buran öyle mi, bi bakayım falan diyor beni deli ediyor. Adam emin değil ki. Beğenmezse beğenmesin ama sevdim ya :KK43:
Bence sadece dış görünüş odaklı biriyle görüşmeyin güzellik her zaman geçicidir bunun üzerine nice edebiyat eserleri bile var adam belki o an sizi çok beğenir ama ilerde doğum yapar kilo alırsınız beğenmez yaşlanırsınız beğenmez. Ve şöyle ki kendisi altın oran bir vücuda mı sahip? Bence iletişimi kesin tamamen zorlansanız bile bir süre sonra geçer gider o hisler

Bence sadece dış görünüş odaklı biriyle görüşmeyin güzellik her zaman geçicidir bunun üzerine nice edebiyat eserleri bile var adam belki o an sizi çok beğenir ama ilerde doğum yapar kilo alırsınız beğenmez yaşlanırsınız beğenmez. Ve şöyle ki kendisi altın oran bir vücuda mı sahip? Bence iletişimi kesin tamamen zorlansanız bile bir süre sonra geçer gider o hisler
İletişimi benim tarafımdan kesmek zor görünüyor o kesecek gibi. Nasıl dayanacağım bilmiyorum

Back
X