- 29 Eylül 2013
- 1.256
- 532
- 323
- Konu Sahibi karanlikgunler
-
Ailem nisanlimi cok seviyo cok guveniyo.babasini sevmiyolar onlarda.surekli arada kaliyo nisanlim benim istedigim seyleri babasiyla kavga ede ede yapiyo.insaallah iyi olur bakalip gorecegiz nasil olacak.kizlar nisanlimla birbirimizi cok seviyoruz cok zor sartlarda nisanlandik aramizdaki tek sorun babasi.ikimiz cok iyiyiz adam biseye karisiyo mesela ben kafayi yiyorum hemen tepki gosteriyorum o da surekli duzeltmeye calisiyo.ew konusu nasil olur bilmiyorum ama ewime cagirmicam oyle kafasina gore gelip giremez tepkimi gosteririm.isime de karisamaz cenesi var ya bos bos atip tutuyo soyle olacak bunu yapacam diye bende istemiyorum diyorum nisanlim duzeltiyo.onada uzuluyorum kendimede bizi bu duruma soktugu icin.Senn konularını biliyorum kp canavar gbi bi adam. Kv kocasından bıkmış sessiz bi kadındı sanırım. Sen ona kıyamamışsın sarılıp aglaşmıssınız. Son bir şans vermişsin. Vizdanlı birisin. Ama göreceksinki hiç bir şey degişmeyecek o kp senin kapından tuttu tuvaletine kdr karışacak. Bu adamı kimse durduramaz. Nişanlın isterse sülaleyi soksun araya huy degişirmi. Senn annen baban ne diyo bu duruma hiç müdahale etmiyomu. Kızım bırak bu işi at nişanı demiyomu. Valla tabiri caizse insan eceline dogru yürürmü. Şimdi sevdigin kıyamadıgın adam gün gelicek sana öyle bi kıyacakki. O zmn cok geç olacak. İnşallah yanılırız
Benim yasadigim yer kucuk.ilce.sadece afeye gidip canli muzik dinleyecektik iki cay esliginde aksam 9 a kadar.ama yapmadik bizde oturduk aileside tek kaldi ewde.biraz vicdan yaptim ama napim.Haberleri izledin mi kp rine az da olsa hak verdin mi cnm
Sorun bu degil ki yilbasinda biyere gitmek falan degil.herseye karisip yapamazsiniz edemezsiniz gidemezsiniz demesi.Kayınpederinizin kötü niyetle dediğini sanmam neler olduğu ortada bakın reina gibi korumalı yere girip adam ortalığa kaç şarjör boşaltmış ortalık tekin değik cafe olsun ne olursa olsun yılbaşı için çıkıp 9 da evde de olmazdınız yani bu kadar doldurmayın kendinizi evlenince eviniz ayrı olacak bol bol gezersiniz
konunun başında sölemiştim yine sölüyorum ..nişanlını seviyorsan evlenince de sevmeye devam etmek istiyorsan aranızdaki saygı bitmesin istiyorsan ve madem burda yazanlardan bi akıl istiyorsan görmüş geçirmiş arkadaşların çoğu gibi bende sölüyorum bak ayrı biyerden yani uzak biyerden ev tutmadan evlenmeyi kabul etmeSorun bu degil ki yilbasinda biyere gitmek falan degil.herseye karisip yapamazsiniz edemezsiniz gidemezsiniz demesi.
Boyle bi sorunla biaha karsilasirsak ayri ew tutacaz diye anlastik.tutsak bile carsidan tutacaz yine hem benim hem onun isine yakin biyerden.yine bisey degismeyecek.cunku ailesinin ewi de on dakika mesafede.bu seferde kafalarina estikce gelecekler.konunun başında sölemiştim yine sölüyorum ..nişanlını seviyorsan evlenince de sevmeye devam etmek istiyorsan aranızdaki saygı bitmesin istiyorsan ve madem burda yazanlardan bi akıl istiyorsan görmüş geçirmiş arkadaşların çoğu gibi bende sölüyorum bak ayrı biyerden yani uzak biyerden ev tutmadan evlenmeyi kabul etme
yoksa sen buralara daha çooook yazarsın
Her disari cikmamiza ayni seyler herseye karisiyo dayanamaz oldum ya nefret etmeye basladim artik ayni ortamda bile duramiyorum.bu zamana kadar cok sorun yasadik.daha once beni arayip disari cikmayin gezmeyin ogluma sana boyle dedigimi deme gezmek istemiyorum de demisti.haberim olmadan gidip ewin butun esyalarini almisti gidip gelinlik bile secmisti.bide benle kavga etti begenmedim almadim diye.herseye karisiyo napacam bilmiyorum
+1Sırf bu konu içinse kp haklı buldum.
Ortalık kötü çünkü.
Ama herşeye karışıyorsa altlı üstlü oturmak her öğün yürek yemek gibi birşey.
O gercekten degisik bi insan.bilmiyorum koca adam napilir ki herseyi ben bilirim havasinda.diretme degildi aslinda benimki direk isi bitirmeye yonelik konustum yuzugu attim ben bu adama dayanamam insan degil bu diye.bakti is ciddi bozuluyo korktu.oyle anlastik bizde.nisanlimda kotu gercekten adama dayanamiyo.Onceki konuyu hatirliyorum. Esyalari hatta gelinligi secmesi aman allahim demistim.
Nisanliniz simdi siz diretince sizin istediginizi yapiyor. Evlenince isler degisecek babasinin sözünu gecemeyecek.
Ev almak istiyorsunuz ve bu yuzden altli ustlu oturacaksiniz hemde bu kp ile.
30 yil evim olmasin kirada oturayim ama bu adam benden uzak olsun diye careler arardim yerinizde olsam.
Ev almayi dusunmeden once evliliginizin oturmasını saglamaniz gerekli. Zaten evlenince esinle çatışmalar yasayacaksin. Bu durumda kp zart deseniz yaniniza kosar.
Evlenince ya sinir hastasi olursun bu kp yuzunden ya da evinizi alamadan birakirsin. Cidden bu kp in semtine ugranmaz ya
Bir gercek varki erkeklerin bir cogu evlendikten sonra bi nebze ya da daha fazla degisir. Rahatlar artik evlidir ve sevgilikte ki tartışmalarda yaptigi gibi alttan almak sorun cozmeye calismak zorunda degildir.Bitecekse bile bu is en azindan ben elimden geleni yaptim demek istiyorum vicdanim rahat etsin istiyorum.bu zamana kadar bi saygisizligim olmadi sadece esya konusunda sinirim tavan yapti ve agzima geleni soyledim.karsilikli tartistik ve bidahada aramadim asla da aramam mesafemi koyarim biktim senin ailenin sacmaliklarindan dedim.farkindayim tamam yipraniyoruz bozulmasin sende arama ben herseyi duzeltirim karistirtmam bidaha o an cevabini verir mudahale ederim dedi.bakalim nolacak bu son artik
Kizlar sikintimi okuyanlar bilir.kp le surekli sorun yasiyorum bir yildir nisanliyim nisanlimi cok seviyorum ama artik babasina dayanacak gucum kalmadi.yilbasi icin disari cikacaktik aksam 9 gibide ewde olacaktik ailelerimizle vakit gecirmek icin.kp kavga etmis nisanlima bagirip cagirmis gitmeyeceksiniz ortalik tekin degil vs diye.gidecegimiz yer sahilde bi cafe ickili degil sadece canli muzik var.ve bi saat oturup gelecektik.ama adam sorun cikartiyo herseye karisiyo dayanamaz oldum nisanlimi cok seviyorum ama surekli nisani atmak geciyo icimden.adam zorbalikla kavgayla her istedigini yaptiriyo.nisanlima tepki gosterdim yapmayacksin ve biz gidip eglenecegiz dedim oda napim ven simdi kavga ediyo adam benle diyo.anlayacaginiz babasinin dedigini yapacak uyuyalim sinirliyim sakin kafayla yarin konusuruz dedi.eger kavga etsem diretsem benim dedigimi yapar kirmaz beni ama boyle olmasinida ben istemiyorum.babasindan artik biktim yuzunede dedim senin babandan artik biktim resmen bu is bozulsun diye ugrasiyor dedim oyle dusunme o da basimiza bise gelir diye diyor dedi.sanki biz on yasindayiz.kafam allak bullak cok sinirliyim yarin nisanlimla konusacaz napmam lazim ewlenincede mi boyle olacak korkuyorum..bide altli ustlu oturacaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?