bu kp den biktim artikk!!

canım seni dışardaki herhangi birine karşı - kendi ailende dahil, koruyamıyorsa bence arkanı dön ve uzaklaş. bak burda konuların çoğu kocam beni savunmuyo diye başlıyo.

Ayrılın diyemem ama emin olun bugün bende babamdan bıktım diyen erkek evlenince babası kıymete binecek kp iyice azacak nisanlinda o zaman babasına laf ettirmicek o benim babam ne diyorsun begenmiyosan kapi gosterilcek evlenince dahada bağlanıyor erkekler

İste bende bunu istemiyorum zaten.arada kalip uzulmesinide istemiyorum.babasiyla kavga etmesinide.ama yuregim kaldirmaz oldu sinir hastasi oldum resmen.bir aydir sakinlestirici kullaniyorum.
malesef bunlar daha başlangıç olarak görünüyor. Ablamın kp si gibi. Konuşmata başlayınca kaçışıyoruz. Tatile yanlarına gşdince oğlu gece yarısı geliyodu eve olan ablama oluyodu vır vır.

siz alışverişe kp.niye çıktınız ki?o mu sizin muhatabınız? evlerden ırak, bir kp.adayınız var.

uzak olsaydı oturdugunuz yer iyidi.ama böyle baskın adamlar evlenincede ogullarını yönetir. evinizede karısır.bence sen evleri uzaklastır işin zor.ayrıl dmeem ama evlenince hala ogullarının aile oldukalrını büyüdüklerini anlamayan babalar bunlar

Iyi niyetle söylese alir ikinizi karsisina güzellikle söyler ama belli ki kavgaci adam. Simdiden kendini göstermis bunlari göze alip evliligi bir düsün derim yoksa daha cok kavga edersiniz.

Altli ustlu oturacaksaniz daha beteri de olur,adam gelir ortanizda oturur benden soylemesi. Ayrica altli ustlu oturmak demek ayni evde oturmak demek,dolayisiyla kpin kurallarina da uymak demek. Ne zaman kirada ayri bir yerde evi tutar tikir tikir parasini cebinizden odersiniz karikoca o zaman ayri bir hayatiniz olur. Yas 33 tecrube konustu,dinlemenizitavsiye ederim

siz alışverişe kp.niye çıktınız ki?o mu sizin muhatabınız? evlerden ırak, bir kp.adayınız var.
beraber çıkmasa adam çuval alırdı al giy diye :)
sormadan eşya, gelinlik alan, kavgadan çekinmeyen insandan korkulur.

bu kp ayrı eve de gider oturur gibi.
adamda o potansiyeli gördüm ben :)

Adamin potansiyel guclu evet haklisin
En azindan o zaman kovma hakki olur ayri evde. Boyle altli ustlu kovamazsin da
kovsan da gitmez. benim kv bunun bir tık altıydı. gelirim oğlumun evi sen kimsin diyordu. gelirsen polis çağırır attırırım, mahkemelik oluruz dedim. o gün bu gündür sesi kesildi :)

İnan cok guzel konusmussun buyuk bi dikkatle okudum her cumleyi o kadar caresizim ki.saat 1 gibi nisanlim gelecek konusacagiz.ayrilmak istedigimi soylicem ama birakmicak ayrilmicak.kiraya cikalim dicem son care baska turlusu yok.kabul ederse devam ederiz etmezse de ailemle konusacam istemiyorum diyecegim.yapacak son care bu.

Son care bu gibi.canimdan bezdim artik nasil bi insan ya

en doğrusu bu şimdilik.
ve nişanlına kararlı olduğunu göster.
o da babasını durdursun artık.
yoksa cidden bu evlilikte mutlu olmanız çok zor.

Aynen oyle yapacagim.beni istiyosan kiraya cikalim istemiyosan da yolun acik olsun dicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…