- 19 Kasım 2016
- 203
- 127
- 18
- Konu Sahibi karanlikgunler
-
Malesef baska sansimiz yok.ikimizde asgari ucretle calisiyoruz.ew almak istiyoruz.bikac sene disimizi sikalim diye anlastik ve ewe masraf yaptilar parke bile dosendi.Sonunu okuyunca eyvah dedim.altli ustlu oturursaniz bu adam herseyinize karisir nisanlin da birşey diyemeyecek.mumkunse böyle çok yakın oturmayin
tüketti beni ya akliniza gelecek herseye karisiyoooSırf bu konu içinse kp haklı buldum.
Ortalık kötü çünkü.
Ama herşeye karışıyorsa altlı üstlü oturmak her öğün yürek yemek gibi birşey.
Yok kazancimiz ve yeme icmemiz yani herseyimiz ayri olacak.ikimizde asgari ucretle calisiyoruz 24 yasindayiz gelirimiz var sukur muhtac degiliz ama adam kavgaci anlayissizBüyük ihtimalle nişanlının yaşı ufak babasına muhtaç o yüzden sözünden çıkamıyor.Ayrı ev açmak için de kendine güvenemiyor.Kp in evinde oturacaksanız şu an bunlar bişey degil.Suyuna gideceksiniz yani.Yok biz ayrı eve çıkıcaz nişanlım iyi kazanıyor diyorsan testi çek.
Muhtaç değilsin de her defasında zorlayarak mı nişanlına istediğini yaptıracaksın.Çok iyi düşün.Sonra düzelir demeYok kazancimiz ve yeme icmemiz yani herseyimiz ayri olacak.ikimizde asgari ucretle calisiyoruz 24 yasindayiz gelirimiz var sukur muhtac degiliz ama adam kavgaci anlayissiz
O zaman bu iş olmaz kuzum hayat böyle geçmez üzgünümDiyo
tüketti beni ya akliniza gelecek herseye karisiyooo
İste bende bunu istemiyorum zaten.arada kalip uzulmesinide istemiyorum.babasiyla kavga etmesinide.ama yuregim kaldirmaz oldu sinir hastasi oldum resmen.bir aydir sakinlestirici kullaniyorum.Muhtaç değilsin de her defasında zorlayarak mı nişanlına istediğini yaptıracaksın.Çok iyi düşün.Sonra düzelir deme
Severken nasil ayrilacagim.ikimiz icinde en iyisi bu mu acaba..o kadar kotuyum ki.O zaman bu iş olmaz kuzum hayat böyle geçmez üzgünüm
Nişan dönemi en sıkıntılı zamandır.Tamam para biriktireceksiniz ama senin sağlığını bozduktan sonra veya eşinle Aran açıldıktan sonra o evi ne yapacaksın.Madem düşünüyorlar o evi kiraya verip parasını versinler size.Altlı üstlü aynı evde Yaşar gibi olacak zatenİste bende bunu istemiyorum zaten.arada kalip uzulmesinide istemiyorum.babasiyla kavga etmesinide.ama yuregim kaldirmaz oldu sinir hastasi oldum resmen.bir aydir sakinlestirici kullaniyorum.
Yeme icme bir olsun dediler asla istemiyorum dedim.nisanlimada simdiden alistir hergun gelip gitmek yok ben calisiyorum ewime gelip yataam dedim.oda ailesine herkesin ewi yolu ayri oyle hergun gidip gelinmeyecek dedi.iki gun surat yapti adam.sonra alisti.ama ben sogudum buz gibi oldum artik onlara karsi.Evlenince her akşam birlikte çay içersiniz. Gelenine gideninede karışır 3 senede ev sahibide olursun sinir sahibide.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?