- 27 Şubat 2018
- 3.666
- 5.473
- 158
- Konu Sahibi RagnarLodbrok
-
Şu an ne konumdasınız?Ben de yaşamıştım bunu, bu şimdi bizden çok para ister , işe girer zam ister falan diyolar.
Kalifiye isen kıskanırlar sen de altin islerde cok bunalirsin birde ise alımda kim vardi benim isi kapar diye almamış olabilir bende kalifiyeyim ve islerde bazen sıkıntı oluyor2. Kez mülakatına gittiğim(Kuvvetli referanslarım var) özel bir firmadan 2. Kez elendim. Yazılı sınava da soktular, sözlü mülakata da soktular. Neymiş bu iş için çok kalifiyeymişim. Bu nasıl bi sebep ya. Çok ihtiyacım var bu işe.Asgari ücret olsa da bu firmada çalışmak istiyorum diye belirttim defalarca. Bu insanların eğitime,emeğe, insana acıması yok mu!? Depresyonun dibindeyim artık. Hakkıma girenleri Allaha havale ediyorum.
İyiki de olmamış onların o dandik firması. İyiki girmemişim o pozisyona. Şu an sağlam bir sektörde sağlam bir pozisyonum var.Şu an ne konumdasınız?
Birde ezerlerdi seni benim girdiğim bir on muhasebe isine ise cok.ihtiyacim vardi ise girerken cok ust duzey bankada calistim babam beni saolsun okuttum dediğim için lise mezunu muhasebe deki kadin kinlenmis tum hayatinin kinini bana küstü vay cok okudun ha bunu niye bilmiyorsun sunu nie bilmiyorsun ben onun açtığı malzemelere stok kodunu nerden bileyim ezdi durdu patladım sonundaİyiki de olmamış onların o dandik firması. İyiki girmemişim o pozisyona. Şu an sağlam bir sektörde sağlam bir pozisyonum var.
Artık ümidim kalmadı. Ağlamaktan başım çatlıyor.Yaşayan yakinlarim oldu, fazla para ister + iş yükü bindiremeyiz hakkını savunur kafası. Hayırlısı olsun hakkınızda umarım hak ettiğiniz yer en yakın zamanda olur.
Başarılarınız daim olsun. Kutlarım sizi.İyiki de olmamış onların o dandik firması. İyiki girmemişim o pozisyona. Şu an sağlam bir sektörde sağlam bir pozisyonum var.
Ya buraya iyi ki geri donmusum telepati mi hangi konuyu açmak istesem başkası aciyor ben de ağladım cok ama korkma is bulacağız kendine dışarıdan bak biraz deki is bulacaksın olacak en iyisi olacakArtık ümidim kalmadı. Ağlamaktan başım çatlıyor.
Çok çok üzgünüm. Böyle bir işe ihtiyacım vardı.Muhtemelen kendilerine hem iş tanımındaki görevini ve akabinde başka işleri de goreviymis gibi paslayacaklari için sizi almaya cesaret edememisler
Boşver olmadığı daha iyi olmuş.
Çok çalışanlı bir firma bu. Baya adı duyulmuş bi yer. Sözde ince eleyip sık dokuyorlar çalışan alırken ama şu duruma bak.Ayyynısını yaşamıştım kısa bir dönem işsiz kaldığımda. Türkçesi şu, biz etini, kanını, canını sülük gibi emebilecegimiz ve bize asla ses çıkarmayacak, bilgisi ve deneyimi nedeniyle yanında ezilmeyecegimiz aksine bizim ezebilecegimiz birilerini arıyoruz.
Anlıyorum ama belki çok daha güzel bir işe gireceksin ha neden olmasın ?Çok çok üzgünüm. Böyle bir işe ihtiyacım vardı.
Yani benim pozisyonda çok çalışanı olan bi yer ben neden gözlerine battım anlamadım.Kalifiye isen kıskanırlar sen de altin islerde cok bunalirsin birde ise alımda kim vardi benim isi kapar diye almamış olabilir bende kalifiyeyim ve islerde bazen sıkıntı oluyor
Artik bu gecti onumuzdekilere bakacağızYani benim pozisyonda çok çalışanı olan bi yer ben neden gözlerine battım anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?