- 8 Mart 2019
- 7.554
- 36.884
- 548
- 40
- Konu Sahibi RagnarLodbrok
-
Gel beraber gidelim anne deseydiniz...Bulmaz olur mu karşıdakinin gelini fabrikada kağıt mendil dolduruyormus
Günlerin nasil geçiyor canim
Yok onun şarküteri si var parasi var onunGel beraber gidelim anne deseydiniz...
Olmadığı çok iyi olmuş 5 ay deneme süresi mi olur deneme süresi 1-2 ay olur.Onlar iş teklifi ederse bile siz kabul etmeyin .Ya bana zaten 5 ay deneme süreci denildi. Bi deneselerdi. Çok mu imkansızdı... arkam sağlam diye de istenmemek çok saçma. Hem referans soruyolar hem beğenmiyolar. Yazıklar olsun.
En kısa sürede gönlünüze göre bir iş dilerim size. Inşallah tüm sıkıntılarınız feraha kavuşur.Yok onun şarküteri si var parasi var onun
Keske evlenmeseydim hayatim zaten zordu simdi cok daha zor
Bi mukavele ins...En kısa sürede gönlünüze göre bir iş dilerim size. Inşallah tüm sıkıntılarınız feraha kavuşur.
Hangi bölüm? 4 çocuğa bakması zordur. Belki de bu yüzden elediler? Çocuk sayısı değil de, bana evlenmeyi düşnüyor musunuz diye bile soruyorlar. Evlenip, gideriz, çocuk hasta olur. Bunları düşünmüşlerdir. Benim başvurduğum yerde 5 aylık deneme süresi istiyor.Ben de sırf bunun için 4 yıllık bi bölüme kayıt oldum. Ama bu ülkenin çivisi çıkmış. Hem kamu hem özel leş gibi bi sisteme sahip. Benim gibi liyakatli,dürüst bir insanı mahvettiler. 30 yaşındayım çöktüm resmen.
4 çocuğu yok konu sahibinin 1 tane 4 yaşında çocuğu varmış.Hangi bölüm? 4 çocuğa bakması zordur. Belki de bu yüzden elediler? Çocuk sayısı değil de, bana evlenmeyi düşnüyor musunuz diye bile soruyorlar. Evlenip, gideriz, çocuk hasta olur. Bunları düşünmüşlerdir. Benim başvurduğum yerde 5 aylık deneme süresi istiyor.
Teşekkürler, öyleymiş gerçekten de:) Ben de, neden kimse şaşırmıyor diyorum.4 çocuğu yok konu sahibinin 1 tane 4 yaşında çocuğu varmış.
Çok teşekkürler.Bu durum kendi başıma gelmedi ama bir arkadaşımı İngiltere'ye görüşmeye çağırıp bizim için fazla kalifiyesin diyerek gerisin geri göndermişlerdi. (Ileride senin beklentilerini karsilayamayiz, istediğin maaşı veremeyiz dediler ki çok mantıklı). Illa ki birileri için potansiyel tehlike olmanıza gerek yok, is sizin için basit kalabilir; memnun kalmayıp kısa sürede bırakabilirsiniz vs diye düşünmüşlerdir. Dilerim çok çok daha iyi işler bulursunuz. ( Arkadaşım daha sonra farklı bir firmadan daha iyi şartlarda teklif aldı. Şimdi İngiltere'de evini arabasını almış, mutlu mesut yaşıyor )
Geçmiş olsun üzüldüm2. Kez mülakatına gittiğim(Kuvvetli referanslarım var) özel bir firmadan 2. Kez elendim. Yazılı sınava da soktular, sözlü mülakata da soktular. Neymiş bu iş için çok kalifiyeymişim. Bu nasıl bi sebep ya. Çok ihtiyacım var bu işe.Asgari ücret olsa da bu firmada çalışmak istiyorum diye belirttim defalarca. Bu insanların eğitime,emeğe, insana acıması yok mu!? Depresyonun dibindeyim artı.. Hakkıma girenleri Allaha havale ediyorum.
1 çocuğum var o da kreşte. Ekstrem durum için de annem 8 dklık yürüme mesafesinde.Hangi bölüm? 4 çocuğa bakması zordur. Belki de bu yüzden elediler? Çocuk sayısı değil de, bana evlenmeyi düşnüyor musunuz diye bile soruyorlar. Evlenip, gideriz, çocuk hasta olur. Bunları düşünmüşlerdir. Benim başvurduğum yerde 5 aylık deneme süresi istiyor.
İnşallah bizim gibi kim varsa hakkımızı alırız.Kardeşim seni çok iyi anlıyorum. Ben de 2 yıldır işsizim. Artık iş aramayı da bıraktım. Hiç bir şey yapmadan evde oturuyorum. Firmalar (aile firması olsun büyük köklü firmalar olsun farketmiyor.) resmen aklınla alay ediyorlar. Bir iki tanesiyle neredeyse kavga ediyordum, zor tuttum kendimi. Suçu sakın kendnde arama, firmalar saçma hareketler yapıyorlar. Hiç üzülme, ben nelere maruz kaldım.
İnşallah tez zamanda karşına o kadar iyi bir iş çıkar ki bu yaşadığını unutursun. Hatta haybeye sinirlenip üzülmüşüm dersin. Şans seninle olsun <3
Çok teşekkürler.Geçmiş olsun üzüldüm
Başka bir üye düzeltmiş beni pardon ama özel sektörde ne yazık ki evli ve çocuklu, evlenmeye yakın, evlenme çağında kadınların şansı az. Birçok iş görüşmesine gittim.1 çocuğum var o da kreşte. Ekstrem durum için de annem 8 dklık yürüme mesafesinde.
Bu dediğim iş sabah 8.30 akşam 18.00 çalışma saatli bi yer. Yani evliyle çocukluyla pek olmayacak iş değil.Başka bir üye düzeltmiş beni pardon ama özel sektörde ne yazık ki evli ve çocuklu, evlenmeye yakın, evlenme çağında kadınların şansı az. Birçok iş görüşmesine gittim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?