• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kuruma çizgisi mi?

Anonimsiii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2025
22
15
3
25
Reglime 6-7 gün varken prodoctor erken gebelik testi yaptım ilk 1 dakikası tek çizgiydi sonra çöpe attım. 5-6 saat sonra baktım böyle anlayamadım da sizce?

Eklentiler

• IMG_2442.webp
    IMG_2442.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 37
Reglime 6-7 gün varken prodoctor erken gebelik testi yaptım ilk 1 dakikası tek çizgiydi sonra çöpe attım. 5-6 saat sonra baktım böyle anlayamadım da sizce?
Kuruma çizgisi olabilir. Testler 10 dk sonrasını dikkate almayın diyor. Yarın ilk idrarla tekrarlarsanız içiniz rahatlar daha net öğrenirsiniz

Kuruma çizgisi gibi geldi canım genelde silik çizgi pembemsi olur ilk gebeligimi bebeğim 3 aylıkken öğrendim kaset testi ile 2. Gebeligimi kanda öğrendim 3 aylıkken kalbi durduğu için aldırdım :⁠-⁠( gebeligimi çok erkenden öğrendim hissetmiştim okdar testten sonra peridictor erarly aldım o zamanlar 50 ₺di çok silik bir çizgi ile öğrendim ama pembemsi bir çizgi idi 2 gün sonra kan verdim 18 çıkmıştı değerim veee 4.gebeligimi erken gebelik testi ile öğrendim 2 koyu çizgi ile şimdi çok şükür 3 evladım var rabim öncelikle herşeyin hayırlısıni versin hepimize isteyen hiçbir kadının kucağını boş bırakmasın herşey gönlünüzce olsun inşa ♥️

Şimdi tekrar yapsam doğru sonuç alır mıyım
Uzun bi sıvı kısıtlaması yapın 3-4 saat sonra tekrarlayın. Ama çoğunlukla hcg 2 güne bir iki katı artar sabah daha net olur

Back
X