Bu kuruma cizgisi olabilir mi?

Kaplagrisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2017
150
77
98
Merhaba arkadaşlar
Yani daha önce hamilelik testleri yaptım ve hiö böyle bir durum yaşamadım.hamilelik şüphem yokken yani bir ihtimal vermiyorlen bu duruma , içimde sürekli bişeyin kıpırdadığını hissettim ama bir ishal durumumda var. bağırsak hareketleri olması çok muhtemel olan bir durum ancak ben yinede bir test yapmak istedim sonuç çok net bir şekilde tek çizgiydi rahat bir nefes aldım ertesi gün çöpe attığım teste tekrar bakmak istedim ve test neredeyse pozitif gibi iki çizgiydi. Kuruma çizgisine benzettim bunu ama çok belirgin durması beni korkutmadı değil.şimdi sizlerede göstermek istedim böyle bir şey yaşayan var mı? Ve bu görüntü şüphe duyulacak seviyede mi? Şimdiden teşekkürler.
1000027589.webp

Ayrıca ben düzenli adet gördüm ve içimde ki kıpırtıdan şüphelendim yani üstüne görüp 4 yada 5 aylık hamile olduğumdan şüphelenmiştim. Yani bu test olsa olsa çok ama çok yeni bir gebelik belirtisi gibi hiç yoktan yeni bir gebeliğimi fark ettim saçma bir belirtiden yoksa gerçekten kafam bi hayli allak bullak.yarın tekrar test yapıcam ama buraya yazmadan edemedim.

Merhaba arkadaşlar
Yani daha önce hamilelik testleri yaptım ve hiö böyle bir durum yaşamadım.hamilelik şüphem yokken yani bir ihtimal vermiyorlen bu duruma , içimde sürekli bişeyin kıpırdadığını hissettim ama bir ishal durumumda var. bağırsak hareketleri olması çok muhtemel olan bir durum ancak ben yinede bir test yapmak istedim sonuç çok net bir şekilde tek çizgiydi rahat bir nefes aldım ertesi gün çöpe attığım teste tekrar bakmak istedim ve test neredeyse pozitif gibi iki çizgiydi. Kuruma çizgisine benzettim bunu ama çok belirgin durması beni korkutmadı değil.şimdi sizlerede göstermek istedim böyle bir şey yaşayan var mı? Ve bu görüntü şüphe duyulacak seviyede mi? Şimdiden teşekkürler.Eki Görüntüle 3624675
Merhaba böyle bir kuruma çizgisi hiç görmedim test pozitif gibi siz bakmak için erken davranmış olabilir misiniz acba başka bir test ile tekrarla bakalım hayırlısı olsun ama kuruma çizgisi bu şekilde olmaz benim bildiğim kadarıyla

Merhaba böyle bir kuruma çizgisi hiç görmedim test pozitif gibi siz bakmak için erken davranmış olabilir misiniz acba başka bir test ile tekrarla bakalım hayırlısı olsun ama kuruma çizgisi bu şekilde olmaz benim bildiğim kadarıyla
Yorumunuz için teşekkürler ☺️bugün adet oldum yakındı zaten içim bir rahatladı ama yinede tekrar bir test alırım belki ilginç bir durum oldu gerçekten.

Back
X