Bu Kutulara Bayılacaksınız

çok güzeller. Anlatımını detaylı vermeniz çok çok hoşuma gitti. Bazen özellikler internette birşey beğeniyorum ama bir türlü yapılışını çıkaramıyordum. Bu çok iyi oldu
Ellerinize sağlık

canim eline emegine saglik
süper olmuslar
valla insan birseyi yapmak istemesin demek peynir kutusu yogurt kutusu ise yariyormus

teşekkur ederim.. azda olsa yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

canim eline emegine saglik
süper olmuslar
valla insan birseyi yapmak istemesin demek peynir kutusu yogurt kutusu ise yariyormus

canım her zaman söylediğim şey biraz hayalgucu birazda cesaretle insanın yapamayacağı şey yoktur :lepi:

bayıldım ya inanmıyorum nekadar yaratıcısın hiç aklıma gelmez peynir kutusu oldukları

çok güzel olmuş canım kızlarımın odasına birkaç tane yapmayı düşünüyorum..emeğine sağlık

Arkadaşlar ben ısrarla teşekkür mesajlarını siliyorum, siz ısrarla teşekkür mesajı yazıyorsunuz..
Teşekkürleriniz için lütfen teşekkür butonunu kullanınız..

ahh bide o butonu görsem kullanıcam amadelikafadulden

çok teşekkurler kızlar, beğendiğinize sevindim

halley canım boşa arama o buton kalkalı çok oldu... çokta iyi oldu, teşekkurleri +rep olarak atıyoruz

bu kutuları neden benden sakladınız bunca zaman hı hiç yakışıyor mu size kızlar aşkolsun yaaa senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

canım ellerıne saglık cooooooooooooook guzel olmuslar bende kızıma toka kutusu yapacaktım fıkır almıs oldum tsk.:lepi:

ellerine sağlık sersoycum ,ne diyeyim maşallahın var (ben o kutuları yıkamaya bile üşeniyomda basıyom çöpe )

bu kutuları neden benden sakladınız bunca zaman hı hiç yakışıyor mu size kızlar aşkolsun yaaa senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

canım valla saklayan falan yok...
yanlız lafı açılmışken bir sitemem var bazı arkadaşlara.. bu bölume gelindiğinde ilk sayfadaki paylaşımlara bakılıyor sadece oysa arka sayfalardaki paylaşımda da harika şeyler oluyor, lutfen biraz daha dikkatli olalalım

canım ellerıne saglık cooooooooooooook guzel olmuslar bende kızıma toka kutusu yapacaktım fıkır almıs oldum tsk.:lepi:

toka kutusuda olur, mucefer kutusuda.. hayal gucun yanında olsun yeter tatlım

ellerine sağlık sersoycum ,ne diyeyim maşallahın var (ben o kutuları yıkamaya bile üşeniyomda basıyom çöpe )

tişencim teşekkurler, bende tum kutuları saklamıyorum ki ihtiyaçtan doğan fikirlerde değerlendiriveriyorum.. mazallah çöp eve döner evim sonra delikafadulden

valla söleyecek söz bulamıyorum bir insan bu kadar mı paylaşımcı olur.o kadar güzel resimleyip anlatmışsın ki anlamamak mümkün değil.bende yoğurt kasesi dolu eee şimdi bunları değerlendirmek zamanı geldi iyiki varsın be tatlım

Ellerine sağlık kaydirigubbakcemile2kadınlık böyle bir şey işte

çok sagol arkadaşım ya detayla anlatmışsın
ve bunlar süper şeyler bayıldım
yogurt ve peynir kutusu ha
bravo valla

canım çok teşekkur ederim guzel sözlerin için... ufacık bir katkım olduysa ne mutlu bana
seninde harika işler çıkaracağından eminim. kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…