Bu Kutulara Bayılacaksınız

sersoy canım hepsi çok güzel olmuş ellerine sağlık devamlı takip ediyorum ne kadar güzel ürünler çıkarıyorsun bayıldım allah nazarlardan saklasın çooook beceriklisin

sersoy canım hepsi çok güzel olmuş ellerine sağlık devamlı takip ediyorum ne kadar güzel ürünler çıkarıyorsun bayıldım allah nazarlardan saklasın çooook beceriklisin

canım çok teşekkur ederim.. emeklerin beğenilmesi gerçekten çok hoş. sanırım nazar değdi sonunda 2. hafta ve elime hiç birşey almadım daha.. biri beni kurtarsın

ya inananamıorum nereden buluosun bu fikirleri..harika şeyler çıkartosun ortaya maaşaallahh..kırk yıl düşünsem aklıma gelmez..kabiliyet bu olsa gerek..ellerine emeğine sağlık...alkisalkisalkis

ya inananamıorum nereden buluosun bu fikirleri..harika şeyler çıkartosun ortaya maaşaallahh..kırk yıl düşünsem aklıma gelmez..kabiliyet bu olsa gerek..ellerine emeğine sağlık...alkisalkisalkis

ay dur azıcık şımaracam sırnaşık şey sırnaşık şey belki kendime gelirim :roflol:
teşekkurler canım

yaw o kadar maşallah diyosunuz, nazar boncuğu dağıtıyosunuz bana çok sağolun ama bişeyler oldu sanırsam havalardan :sm_confused: 2 gundur ahanda böyleyim mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir

çok güzell ellerinize sağlık valla annemle bakakaldık... boşuna dememişler akıl akıldan üstündür diye .. çok güzellerr mmaşallah..

şımar canım şımarr hakediosun..yerimsenibenama sende diosun maaşaallah diosunuz diye bizimle alakası yok mirmirmirmiroluşunun ama sen yinede bir okut kendini canım etraftanda nazar değiyodur kim bilir..öyle gzl şeyler yaparsan sorunlarınada katlanacaksın...kaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile3 Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…