• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu laf doğru mu sizce?

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.069
7.854
198
Arkadaşlar duymuşsunuzdur fazla samimiyet çabuk ayrılık getirir diye bir söz vardır. Sizce bu doğru mu? Mesela ben yakın bir zamanda çok kanımın ısındığı bir insanla tanıştım ve çok samimi olduk, aniden samimiyet gelişti yani. Çok iyi çok tatlı bir insan ama nedense benim bazı endişelerim var bu konuyla ilgili. Birbirimize kardeşim falan diyoruz da aniden kısa zamanda bu kadar samimiyet olunca sizce bunun sonu kötü olur mu, yani sizce bu söz doğru mu? Yavaş yavaş mı samimi olmak lazım insanlarla yani? Sizin bu konudaki görüşleriniz neler?

Arkadaşlar duymuşsunuzdur fazla samimiyet çabuk ayrılık getirir diye bir söz vardır. Sizce bu doğru mu? Mesela ben yakın bir zamanda çok kanımın ısındığı bir insanla tanıştım ve çok samimi olduk, aniden samimiyet gelişti yani. Çok iyi çok tatlı bir insan ama nedense benim bazı endişelerim var bu konuyla ilgili. Birbirimize kardeşim falan diyoruz da aniden kısa zamanda bu kadar samimiyet olunca sizce bunun sonu kötü olur mu, yani sizce bu söz doğru mu? Yavaş yavaş mı samimi olmak lazım insanlarla yani? Sizin bu konudaki görüşleriniz neler?
Endişe duyduğunuz nokta nedir. bir falsosunu mu gördünüz ?
bir de arkadaşlıklarda ne kadar yakın olursam olayım KARDEŞİM lafını kullanmam.

Ben böyle lakaplardan sıfatlardan pek hoşlanmıyorum
Yani şimdi modaya canım demek ben hiçbir arkadaşıma demem canım mı o benim ne alaka yani, eşime evladıma canı gönülden derim
Şekerim demem misal ne bu lolipopmu yalıyormuyum kadını ki şekerim diyeyim
Kardeşim de öyle anamın babamın kızı yada oğlumu ki kardeşim diyecem
Gereksiz saçma ve hoş değil bence
Yıllardır görüştüğüm can dostuma adıyla hitap ediyorum gayet de samimiyiz

Endişe duyduğunuz nokta nedir. bir falsosunu mu gördünüz ?
bir de arkadaşlıklarda ne kadar yakın olursam olayım KARDEŞİM lafını kullanmam.
Endişe duymaktan kastım arkadaşlığımızın kötü sonuçlanacak olma ihtimali. Kardeşim lafı için de şöyle bir şey diyebilirim ikimiz de kadınız ve ikimizin de kızkardeşi yok bu yüzden birbirimize öyle diyoruz.

Ben böyle lakaplardan sıfatlardan pek hoşlanmıyorum
Yani şimdi modaya canım demek ben hiçbir arkadaşıma demem canım mı o benim ne alaka yani, eşime evladıma canı gönülden derim
Şekerim demem misal ne bu lolipopmu yalıyormuyum kadını ki şekerim diyeyim
Kardeşim de öyle anamın babamın kızı yada oğlumu ki kardeşim diyecem
Gereksiz saçma ve hoş değil bence
Yıllardır görüştüğüm can dostuma adıyla hitap ediyorum gayet de samimiyiz
Hitap açısından demedim aslında bunu, kardeş gibi olduk demek istedim daha çok.

Endişe duymaktan kastım arkadaşlığımızın kötü sonuçlanacak olma ihtimali. Kardeşim lafı için de şöyle bir şey diyebilirim ikimiz de kadınız ve ikimizin de kızkardeşi yok bu yüzden birbirimize öyle diyoruz.
Bence bu sıfatları yeni tanıştığınız biri için kullanmayın. İnsan ilişkileri bu bazen iyi biter bazen kötü. Kötü bitecek diye düşünerek keyif aldığınız bir arkadaşlığı baltalamaya gerek yok bence

Hitap açısından demedim aslında bunu, kardeş gibi olduk demek istedim daha çok.
Çok uzun yıllar derin paylaşımlar acı tatlı yaşanmışlıklar olmadan kardeş gibi olamazsınız
Belki şuan böyle bir boşluğunuz vardı onunla doldu zannediyorsunuz ama ben kısa zamanda bu noktaya erişileceğine inanmıyorum

Benim başıma geldi tabi kişiye göre de değişir bu, uzun yılladır samimi olduğum kişiler hala hayatımda 20 yılı geçti.
Ben yapım gereği herkese biranda samimi olamam bu süreçte belli oluyor zaten nasıl bir arkadaşlık ilişkisi olacağı.

Benim başıma geldi tabi kişiye göre de değişir bu, uzun yılladır samimi olduğum kişiler hala hayatımda 20 yılı geçti.
Ben yapım gereği herkese biranda samimi olamam bu süreçte belli oluyor zaten nasıl bir arkadaşlık ilişkisi olacağı.
Nasıl bir şey geldi mesela başınıza

Nasıl bir şey geldi mesela başınıza
Samimi bir arkadaşım vardı yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi o derece yani. Bir süre sonra bir baktım sadece ben arıyorum, ben konuşuyorum o her şeye kısa cevaplar veriyor isteksiz konuşuyor öyle böyle derken bay bay dedim bende tabi hatalarını söyleyerek oda kendine iyi bak dedi o zamandan beri karşılaşsak bile yolunu değiştirir aslında bunlara hiç gerek yok ikimizde koca insanlarız

bence doğru
kimle samimi olduysam şuan ayrıyım
artık daha mesafeliyimm

Bence boşuna kuruntu yapıyorsunuz. Eşimden örnek vereyim. Eşim sıcak kanlıdır. Kimle konuşsa hemen arada bir samimiyet bağı kurar ve oldukça iyi anlaşır. (Herkesle değil tabi). Az önce internetle ilgili bir sorun çıktı. Eşim müşteri hizmelerini aradı. Biraz konuştu ve müşteri hizmetleri ile hemen samimi oldu. Müşteri hizmetleri bildiğimiz kahkaha atıyor. Bu olay eşimin anlattığına göre enerji ile alakalıymış. Eşim karşı tarafa pozitif enerjiler (mutluluk, sevinç, kahkaha) gönderiyormuş. KArşı tarafta bu enerjiyi kabul ederse samimiyet gelişiyormuş. Ben de denedim ve gerçektende oluyor. Bana göre sizin hızlı samimiyet kurmanız sizin enerjileriniz ile alakalı. anlaşılan Enerjileriniz çok iyi uyuşmuş. Bence bozmayın bu işi. Boşuna negatifleşmeyin. Akışına bırakın. Sonu kötü biterse de hayırlısı buymuş demektir.

Back
X