• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu laf ne demek ki :)

Muhtemelen kendiside ne dediğini bilmiyordur. Laf olsun da ne olursa olsun mantigiyla söylenmiş gibi... Birşeyler anlatmaya calismis ama kendi de agzindan cikanin farkinda değil.

Muhtemelen kendiside ne dediğini bilmiyordur. Laf olsun da ne olursa olsun mantigiyla söylenmiş gibi... Birşeyler anlatmaya calismis ama kendi de agzindan cikanin farkinda değil.

yanakları kızarıyor hemen ufff sürekli aynı gün kalabalık bir ortamda nasıl bir şeyler oluşabilecek bakalım

Kişiye duygusal birşeyler hissedince ister istemez yaptığı davranışlarda bir mesaj arıyor.

Bugün iş yerinde aynada kendime bakıyordum . Makyajım dağılmış mı acaba diye ?

O kişi de DİKKAT ET ÇAPRILMA dedi .

Yani bu kişide duygusal aramızda birşeyler olduğunu hissetiğim kişi

Erkekler işte onlar düz mantık ama gene de ne düşünmeliyim

Öylesine laf mı attı ? Yoksa bir şey mi demek istedi) ?
hmmm hiç öyle düşünmemiştim. sanalaf atmış kendi güzelliğinden çarpılma diye. deminki yazında ben erkek arkadaşın senin ona çarpılacağını söyediğini anlamıştım neyse yanlış anlamışım.

Eskiler,aynaya fazla bakmak iyi değildir derler.Özellikle geceleri.
Yani güzelliğinden çarpılmakla alakası yok maalesef.

Eskiler,aynaya fazla bakmak iyi değildir derler.Özellikle geceleri.
Yani güzelliğinden çarpılmakla alakası yok maalesef.

Zaten gece değildi ki ????

herkes farklı farklı yorum yapıyor işte genel yorum ağırlığı güzellikle çarpılmak demiş .. sizin düşüncenize saygı duyarım . napalım dalga geçsin o zaman koskoca insanlar bu tip konusunda kocaman adam zannetmiyorum

Çok güzelsin demek istemiş bence. Aynayı çatlatacaksın lafı bazen güzel olmayanlara dalga geçme amaçlı söylendiği için yeni bir yol bulmuş kendince :) Söyleme tarzı da önemli tabi ne kastettiğini sen anlamışsındır :KK66:Bir şekilde flört etmeye çalışıyor şakalar espriler falan :KK59:

Halk arasında bilinen bir laf var. Aynaya çok bakarsan çarpılırsın diye. Konuya çok giremiyorum çünkü kk de yasak. Bundan dolayı laf olsun diye söylenmiş olabilir. Umutlanıcak bir laf değil bence

Kişiye duygusal birşeyler hissedince ister istemez yaptığı davranışlarda bir mesaj arıyor.

Bidaha gördüğünde dikkat etde sen çarpılma dersin düşünsün dursun.:KK76:

Çok güzelsin demek istemiş bence. Aynayı çatlatacaksın lafı bazen güzel olmayanlara dalga geçme amaçlı söylendiği için yeni bir yol bulmuş kendince :) Söyleme tarzı da önemli tabi ne kastettiğini sen anlamışsındır :KK66:Bir şekilde flört etmeye çalışıyor şakalar espriler falan :KK59:

işalllah öyledir .. böyle böyle oldukça ben iyice kaptırmaya .. gün geçtikçe sevmeye başladım ...bilmiyorum süreç nasıl işleyecek bizim ... yani okulda çoktan çift olanlar vardı ... daha beklemelimiyim .. boşvermelimiyim .. çok düşünceliyim bu aralar ..

Uff seviyorsaniz gidin konusun ya...bole imalar once o acilsinlar vs bana itici geliyor...

benim kısmetsiziğim ... hep bu aşamalarda tıkanıp kalıyorum .. ve gün geçtikçe insan daha bağlanıyor ..beklenti içinde olmak daha zor .. ama ne zaman karşılaşsak istemsiz bir espri olmaya başladı ..

geçen gün yer bulamadım masaya oturmak zorunda kaldım . Dışarısı çok soğuk otururum dedim . Kendi kalktı yerini verdi . Kendi ayakta kaldı .

Süreç nasıl işler bilmiyorum ? birşey yapmam gerekiyor mu ? doğal akışına bırakmak mı lazım ?

benim kısmetsiziğim ... hep bu aşamalarda tıkanıp kalıyorum .. ve gün geçtikçe insan daha bağlanıyor ..beklenti içinde olmak daha zor .. ama ne zaman karşılaşsak istemsiz bir espri olmaya başladı ..

geçen gün yer bulamadım masaya oturmak zorunda kaldım . Dışarısı çok soğuk otururum dedim . Kendi kalktı yerini verdi . Kendi ayakta kaldı .

Süreç nasıl işler bilmiyorum ? birşey yapmam gerekiyor mu ? doğal akışına bırakmak mı lazım ?
Ilgini belli et cesaret ver iste..

gün geçtikçe sevmeye başladım ...bilmiyorum süreç nasıl işleyecek bizim ... yani okulda çoktan çift olanlar vardı ... daha beklemelimiyim .. boşvermelimiyim .. çok düşünceliyim bu aralar

en sonda eçen gün yer bulamadım masaya oturmak zorunda kaldım . Dışarısı çok soğuk otururum dedim . Kendi kalktı yerini verdi . Kendi ayakta kaldı .

Sana burdan bir çarparım 2 de ayna çarpar deseydin keşke :KK70::KK70: verilen tepkiye göre yorum yapardık o_O

Back
X