- 30 Ocak 2011
- 1.530
- 448
- 323
O lafı biri bana dese..
O kadar çirkinsin ki,kendine bakınca cin çarpmışa dönersin dıyo sanardım
.
Sağolun be teşekkür ederim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O lafı biri bana dese..
O kadar çirkinsin ki,kendine bakınca cin çarpmışa dönersin dıyo sanardım
.
Muhtemelen kendiside ne dediğini bilmiyordur. Laf olsun da ne olursa olsun mantigiyla söylenmiş gibi... Birşeyler anlatmaya calismis ama kendi de agzindan cikanin farkinda değil.
aynenCok guzelsin kendi guzelligine carpilma benim gibi demis![]()
hmmm hiç öyle düşünmemiştim. sanalaf atmış kendi güzelliğinden çarpılma diye. deminki yazında ben erkek arkadaşın senin ona çarpılacağını söyediğini anlamıştım neyse yanlış anlamışım.Kişiye duygusal birşeyler hissedince ister istemez yaptığı davranışlarda bir mesaj arıyor.
Bugün iş yerinde aynada kendime bakıyordum . Makyajım dağılmış mı acaba diye ?
O kişi de DİKKAT ET ÇAPRILMA dedi .
Yani bu kişide duygusal aramızda birşeyler olduğunu hissetiğim kişi
Erkekler işte onlar düz mantık ama gene de ne düşünmeliyim
Öylesine laf mı attı ? Yoksa bir şey mi demek istedi) ?
Bana soylense benim cirkin oldugumu ima ediyor diyye uzulurdum.
Eskiler,aynaya fazla bakmak iyi değildir derler.Özellikle geceleri.
Yani güzelliğinden çarpılmakla alakası yok maalesef.
Bidaha gördüğünde dikkat etde sen çarpılma dersin düşünsün dursun.Kişiye duygusal birşeyler hissedince ister istemez yaptığı davranışlarda bir mesaj arıyor.
Çok güzelsin demek istemiş bence. Aynayı çatlatacaksın lafı bazen güzel olmayanlara dalga geçme amaçlı söylendiği için yeni bir yol bulmuş kendince :) Söyleme tarzı da önemli tabi ne kastettiğini sen anlamışsındırBir şekilde flört etmeye çalışıyor şakalar espriler falan
![]()
Uff seviyorsaniz gidin konusun ya...bole imalar once o acilsinlar vs bana itici geliyor...
Ilgini belli et cesaret ver iste..benim kısmetsiziğim ... hep bu aşamalarda tıkanıp kalıyorum .. ve gün geçtikçe insan daha bağlanıyor ..beklenti içinde olmak daha zor .. ama ne zaman karşılaşsak istemsiz bir espri olmaya başladı ..
geçen gün yer bulamadım masaya oturmak zorunda kaldım . Dışarısı çok soğuk otururum dedim . Kendi kalktı yerini verdi . Kendi ayakta kaldı .
Süreç nasıl işler bilmiyorum ? birşey yapmam gerekiyor mu ? doğal akışına bırakmak mı lazım ?
Sana burdan bir çarparım 2 de ayna çarpar deseydin keşkeKişiye duygusal birşeyler hissedince ister istemez yaptığı davranışlarda bir mesaj arıyor.