Bu laftan ne anlarsınız?

duzelicezins

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2022
203
61
13
29
Çevremde yakında nişanlanacak birisi var. Kızın annesi demelerine göre sırf doğulu diye oğlanı istemiyor. Geçen gün kızın annesi ile karşılaştık. Kadın benim eski sevgilimi örnek vererek anneme dediki bak sen de beni anlarsın seninkini de istemiyordun vs. Bu arada ben ayrilari 5 sene olmuş hiç bir alakamız da yok nişan falan da olmadı onla. Bunun yanında bir kadın var bu kişinin akrabası o da Dediki ne yaptiysak kızı ayiramadik kıza bir şey etmiş ki kız ayrilamiyo kıza bir şey etmiş ki ayrilamiyo lafından ne anlıyorsunuz bir de bu kadının benim üzerimden örnek vermesi normal mi yıllar geçmiş sonuçta

kıza bir şey etmiş ki ayrilamiyo lafından ne anlıyorsunuz
Ya cinsel anlamda demiş ya da büyü vs anlamında demiş gibi anladım.

Sizin 5 yıl önceki sevgilinizi öne sürmesi tabiki yanlış ama sohbet arasında anneniz de bir şey dediyse hani senin gibi bende istemiyorum böyle bı çocuğu siz kurtuldunuz bizde kurtulmaya çalışıyoruz gibisine getirmiş heralde

Bide bu konuların şehir ,memleket ,ırk falan alakası yok ya karakterde bitiyor bence her şey tabi herkeste bunun farkında olmayabiliyor

Ya cinsel anlamda demiş ya da büyü vs anlamında demiş gibi anladım.

Sizin 5 yıl önceki sevgilinizi öne sürmesi tabiki yanlış ama sohbet arasında anneniz de bir şey dediyse hani senin gibi bende istemiyorum böyle bı çocuğu siz kurtuldunuz bizde kurtulmaya çalışıyoruz gibisine getirmiş heralde

Bide bu konuların şehir ,memleket ,ırk falan alakası yok ya karakterde bitiyor bence her şey tabi herkeste bunun farkında olmayabiliyor
Annem hiç bişe demedi o direkt söyledi

Annem hiç bişe demedi o direkt söyledi
Ya işte kendi derdini yanmış annene, sende zamanında istemiyodun bende istemiyorum bak ne yapsak olmuyor ayiramiyoruz gibilerine yakinmis , yani sizi kötüleme gibi bir şey algilamadim ben, sadece istenmeyen damatları öne sürmüş gibi geldi

Ya işte kendi derdini yanmış annene, sende zamanında istemiyodun bende istemiyorum bak ne yapsak olmuyor ayiramiyoruz gibilerine yakinmis , yani sizi kötüleme gibi bir şey algilamadim ben, sadece istenmeyen damatları öne sürmüş gibi geldi
Ben hiç öyle anlamadım ve o gün baya modum düştü bütün vücudum ağrıdı çünkü sıkıntılı bir ilişkiydi ve ben bunu en güvendiğim 2 arkadaşıma demiştim sonradan o kadına kadar gitmiş mevzu

E siz reklamınızı yapmasaydiniz kimse de konuşmazdı. Madem böyle çevreniz var sözden nişandan önce Elele mahalleye gelmeseydiniz,sosyal medyada resim paylaşmasaydiniz, herkese anlatmasaydiniz bu kadının asla haberi olmazdı.
Sorun sizde. Yoksa kimse kimsenin eski sevgilisini kolay kolay unutmaz, hafızada kalıcı bir şey. Benim bir kuzenim var, yirmi yıldır evli. Eski sevgilisi vardı, bilmemne şehrinden. Aradan kaç sene geçti briisi de o şehirden biriyle evleneceğini söyledi, hemen herkes 'aaaa şeyin memleketi' tepksii verdi. Napalim hafızamızı mi sildirelim?
Size ders olsun akrabaya komşuya yaymayın iliskinizi.
Kadının ornegi normal. Ama 'bizim kıza bir şey mi yaptı acaba' tepkisi çirkin. Heralde büyüyü kasdetmistir..kimse kendi kızı cinsellik mi yaşadı da ayrılmıyor diye konu komşuya yaymaz

Ben hiç öyle anlamadım ve o gün baya modum düştü bütün vücudum ağrıdı çünkü sıkıntılı bir ilişkiydi ve ben bunu en güvendiğim 2 arkadaşıma demiştim sonradan o kadına kadar gitmiş mevzu
Tabikide tepkisinden neyi kasdetti siz daha iyi anlarsınız gördüğünüz için ama , ben istemediği damadını annenize sizde istemediniz ya aynı dert bende de var istemiyorum ama ayrılmıyor ne yaptiysak gibi demiş gibi anladım ,

Üstelik kaç sene evvel olan bir şey insanlar konuşur iyiyi de kötüyü de kimseyi susturamazsin ki bir şekilde kulağına gitmiş o kadiginjn apacağın tek şey yaşadıklarının arkasında durup gülüp geçmek , ve bir ilişkin olduğunda bu tarz insanlara laf vermemek için gizli tutmak en azından Nisan söz olana kadar en güvendiğin bile bilmesin , bu kadar da takma kendini kasma 🙏🏻

Tabikide tepkisinden neyi kasdetti siz daha iyi anlarsınız gördüğünüz için ama , ben istemediği damadını annenize sizde istemediniz ya aynı dert bende de var istemiyorum ama ayrılmıyor ne yaptiysak gibi demiş gibi anladım ,

Üstelik kaç sene evvel olan bir şey insanlar konuşur iyiyi de kötüyü de kimseyi susturamazsin ki bir şekilde kulağına gitmiş o kadiginjn apacağın tek şey yaşadıklarının arkasında durup gülüp geçmek , ve bir ilişkin olduğunda bu tarz insanlara laf vermemek için gizli tutmak en azından Nisan söz olana kadar en güvendiğin bile bilmesin , bu kadar takma kendini kasma yani
O kişilere demiyorum suanki ilişkimi inşallah da çevrede görüp ogrenemezler

E siz reklamınızı yapmasaydiniz kimse de konuşmazdı. Madem böyle çevreniz var sözden nişandan önce Elele mahalleye gelmeseydiniz,sosyal medyada resim paylaşmasaydiniz, herkese anlatmasaydiniz bu kadının asla haberi olmazdı.
Sorun sizde. Yoksa kimse kimsenin eski sevgilisini kolay kolay unutmaz, hafızada kalıcı bir şey. Benim bir kuzenim var, yirmi yıldır evli. Eski sevgilisi vardı, bilmemne şehrinden. Aradan kaç sene geçti briisi de o şehirden biriyle evleneceğini söyledi, hemen herkes 'aaaa şeyin memleketi' tepksii verdi. Napalim hafızamızı mi sildirelim?
Size ders olsun akrabaya komşuya yaymayın iliskinizi.
Kadının ornegi normal. Ama 'bizim kıza bir şey mi yaptı acaba' tepkisi çirkin. Heralde büyüyü kasdetmistir..kimse kendi kızı cinsellik mi yaşadı da ayrılmıyor diye konu komşuya yaymaz
Benim hatam 28 senelik arkadaşlarıma güvenmek oldu yalnızca 2 kişiye dedim bakın kimseye söylemeyin annelerinize bile dedim o şekilde yayılmış yoksa ben mahalleye de getirmedim foto da paylasmadim

Benim hatam 28 senelik arkadaşlarıma güvenmek oldu yalnızca 2 kişiye dedim bakın kimseye söylemeyin annelerinize bile dedim o şekilde yayılmış yoksa ben mahalleye de getirmedim foto da paylasmadim
E o arkadaşına dal o zaman,neden söyledin diye. Bu da sana ders olsun o kızla da konuşmayı bırak. Daha neler neler gitmiştir annesinin kulağına, terbiyesiz kız 🤬

Bunu neden anlamak istiyorsun ?
Sanane elin kızından ?
Onunlarin kendi icerisindeki aile dinamiği.
Senin üzerinden örnek verilmesi ise yanlis pek tabi.

O kişilere demiyorum suanki ilişkimi inşallah da çevrede görüp ogrenemezler
Görüp sevgilin olduğunu bilseler de ilişkin hakkında ayrıntı verme zorunda değilsin, nereli nerede çalışıyor kaç yaşında ailesi nasıl bunların ayrıntısını kendin iyi öğrenmeden kolu komşuya çevreye ayrıntı verme sende annemde vermesin yani

Siz sanırım o çocukla birlikte oldunuz kadının da bunu ima ettiğini düşünüyorsunuz ama alakasız bir bağlantı olmuş. Kadın size yönelik değil annenize yönelik konuşmuş zaten siz ayrılmışsınız. Yani demek istediği “ sen de istememiştin beni anlarsın” gibi bir laf. Ama sen ayrılmışsın ve diğer kız ayrılmıyor. Diğer kadın da “bak seninki ayrıldı bizimkine ne yaptıysa ayrılmadı” gibi bir şey demek istemiş. Sizin bir şey yaptığınızı ima edemezler zaten ayrılmışsınız kadının mantığına göre.

Çevremde yakında nişanlanacak birisi var. Kızın annesi demelerine göre sırf doğulu diye oğlanı istemiyor. Geçen gün kızın annesi ile karşılaştık. Kadın benim eski sevgilimi örnek vererek anneme dediki bak sen de beni anlarsın seninkini de istemiyordun vs. Bu arada ben ayrilari 5 sene olmuş hiç bir alakamız da yok nişan falan da olmadı onla. Bunun yanında bir kadın var bu kişinin akrabası o da Dediki ne yaptiysak kızı ayiramadik kıza bir şey etmiş ki kız ayrilamiyo kıza bir şey etmiş ki ayrilamiyo lafından ne anlıyorsunuz bir de bu kadının benim üzerimden örnek vermesi normal mi yıllar geçmiş sonuçta
normal o kadının yerinde sizin anneniz olsa o da öyle söylerdi

Yani bence çok takılma bende ayrılalı 3 seneyi geçti ama hala bazen arkadaş çevremde dahil olmak üzere örnek veriliyor. Ben hiç takılmıyorum kim ne derse desin ben bitirdim mi evet önemli olan bu. Milletin ağzı torba değil ki büzesin 🤷‍♀️

Ota çöpe konu aç aman hiçbir konuşmayı, olayı es gecme, bizi merakta birakma.
Kadının ne dediği de açık ayrıca. Anlamıyor olamazsın.

Back
X