• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Maç Bizim Olacak.....

siz diğer tarafa hiç gelmiyonuz mu artık acepppp:47::47::47:..

ben yoğunum bu ara o yüzden pek uğrayamıyorum canım yoksa yazıyorum her bir tarafa :60: :60: :60:

:29::29:

:46::46::46: kız sebze çorbasını 1 kepçe bari içeydinya, tok tutmaz seni diğerleri az yemişin, pirinç pilavı karbonhidrat zati ken şekerini yükseltip hızlı acıktırır, pilav yerine 1 dilim tam buğday ekmeği yesen daha doyurucu olurdu.

kızzz dayanamıyorum pilava ne yapayım ekmek de yemiyorum artık hiç sadece geçen hafta dün yedim kahvaltıda biraz o kadar

ama bu arada kahvaltımı değiştirecektim ya onunla ilgili başka bişey oldu yazarım sana face den o yüzden erteledim şuan iyi gidiyorum

ben sizin psikolojinizi bozarım şekerim o yüzden boş ver gelmiyim hiç:27::27::27:

bak çok haklısın gel başımızın üstünde yerin var ama yemek konuşmalayalım seninleeee

cidden piskolojisi bozuluyor insanın :60:

ben yoğunum bu ara o yüzden pek uğrayamıyorum canım yoksa yazıyorum her bir tarafa :60: :60: :60:

kızzz dayanamıyorum pilava ne yapayım ekmek de yemiyorum artık hiç sadece geçen hafta dün yedim kahvaltıda biraz o kadar

ama bu arada kahvaltımı değiştirecektim ya onunla ilgili başka bişey oldu yazarım sana face den o yüzden erteledim şuan iyi gidiyorum

bak çok haklısın gel başımızın üstünde yerin var ama yemek konuşmalayalım seninleeee

cidden piskolojisi bozuluyor insanın :60:

neden canım bak ben bugün neler neler hüplettim biliyon mu sen off offff

Back
X