Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende ne yemeğim var söylim mii![]()
kurufasulye yapacağım balım ama pilav yapmayı düşünmüyorum yanuna
benim adamında göbiş maşallahhh
salata turşu yoğurt yanına
seninn yemeğin varmı
şuan 1 kayısı bir kiraz 3 erik yedim
ara ögünnn
1 kiraz ne beeee
bir avuc ye ,bişey olmaaazz ,valal olmaz kız ,tadını bile alamamışsındır simdi sen onun![]()
evet ayrılmaz ama bende yerim ozaman o yüzden babyyysöyleee bebeeem söyleee
ama kurufasulyeyle pilav , tencere kapak gibi ayrılmaz ikilidir,onları ayırma vefaaaaaaa
dün kandildi kv lere ugradık aksam ,onlaredan yemegi getirdim .bulgur pilavı birde dograma diyolarlar burda,yani kuşbaşılı patlıcan yemegi ,yanındada ayran![]()
1 kiraz ne beeee
bir avuc ye ,bişey olmaaazz ,valal olmaz kız ,tadını bile alamamışsındır simdi sen onun![]()
söyleee bebeeem söyleee
ama kurufasulyeyle pilav , tencere kapak gibi ayrılmaz ikilidir,onları ayırma vefaaaaaaa
dün kandildi kv lere ugradık aksam ,onlaredan yemegi getirdim .bulgur pilavı birde dograma diyolarlar burda,yani kuşbaşılı patlıcan yemegi ,yanındada ayran![]()
evet ayrılmaz ama bende yerim ozaman o yüzden babyyy
şuan o kadarlık yedim ama canım nedense istemedi :44::44::44::44::44:
sizin için bi tane daha götürüyorum hadeeee![]()
Ara öğünde yemedimm ama sakız çiğniyorum çaktırmadan iyi geldii![]()
kabak yemeği var
bide pilav
kızlar yeni birşey keşfettim ,hemen paylaşıyorum sizlerleee
bim e hazır sufle gelmiş ,ikili olarak satılıyorlar, dondurmaların kondugu yerde, kutusundan cıkarısyorsun at fırına ,10 dk da pişiyor .
o kadar güzel ki ,normal burda cafelerde bi sufle 10 tl ,bu ikilisi 3 tl ,ama icinden cikolata akıyor resmennnnnnn
dün yedim ,bugün bi daha alcammmm![]()
kızlar yeni birşey keşfettim ,hemen paylaşıyorum sizlerleee
bim e hazır sufle gelmiş ,ikili olarak satılıyorlar, dondurmaların kondugu yerde, kutusundan cıkarısyorsun at fırına ,10 dk da pişiyor .
o kadar güzel ki ,normal burda cafelerde bi sufle 10 tl ,bu ikilisi 3 tl ,ama icinden cikolata akıyor resmennnnnnn
dün yedim ,bugün bi daha alcammmm![]()
kabak yemeği var
bide pilav
şu sakızı çiğnemek nedense benim aklıma gelmiyor yaaaa
yanında yogurt yok mu ????????????????
kabak yemeği pirinçsiz demiii