[video]https://www.facebook.com/ugurkosar/photos/a.245248254596.139828.73858329596/10152286964389597/?type=1&theater[/video]
MAŞAllah maşallah, ben öyle 10 günlük 20 günlük ayırmıyom, geldikçe işliyom, ayın onunda da geliyo önceki ayın fişi, ayın 30 unda da, o yüzden günlük geleni işliyom, parça parça.
Canım yaaa, seni sıkan ne varsa hayatından çıkar at, geçmile ilgili bir sıkıntın varsa, düşünme artık, ne kadar düşünürsen bugününü de bitirirsin, her ne ise derdin mutlaka bir dermanı da vardı, demişki Rabbim veriyorsa sıkıntı, seni sevdiğindendir, Rabbin için Sabret Uğur Koşar
çok güzel yazıları çıkıyor facete kaydol istersen. Bir de Muhammet Bozdağ var, onun da güzel yazıları oluyor tavsiye ederim.
Sizin gidiceğiniz otele şöyle bi baktım da çok pahalımışşşş
4 gün dedim 2500 tl dedii
Teşekkür ederim desteğin için
MAŞAllah maşallah, ben öyle 10 günlük 20 günlük ayırmıyom, geldikçe işliyom, ayın onunda da geliyo önceki ayın fişi, ayın 30 unda da, o yüzden günlük geleni işliyom, parça parça.
Canım yaaa, seni sıkan ne varsa hayatından çıkar at, geçmile ilgili bir sıkıntın varsa, düşünme artık, ne kadar düşünürsen bugününü de bitirirsin, her ne ise derdin mutlaka bir dermanı da vardı, demişki Rabbim veriyorsa sıkıntı, seni sevdiğindendir, Rabbin için Sabret Uğur Koşar
çok güzel yazıları çıkıyor facete kaydol istersen. Bir de Muhammet Bozdağ var, onun da güzel yazıları oluyor tavsiye ederim.
uğur koşarı bende takip ediyorum
4 kitabını da aldım bana çok iyi geldii
offf çok sıcak :2::2:
:126::126::126::126::126:
istanbulda sen canım
mersin mi hımmmmmmm
kuşburnu çayı içiyorummmmm
kuşburnu çayı içiyorummmmm
hıııımmm bayılırım kuşburnuna afiyet olsun baby birara kuşburnu marmelatına takmıştım kafayı çok güzeldi tadı
kendime az süt tozlu nescafe yapcammmm
severim bennn
benimde yeşilçayla aram yokk
azıcık keyif yapayımm
perşembe cuma kısmetse oruç tutucağım zaten
aa bende pek severimmmhıııımmm bayılırım kuşburnuna afiyet olsun baby birara kuşburnu marmelatına takmıştım kafayı çok güzeldi tadı
afiyet olsun baby kahveyle hiç aram yok benm yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?