• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Maç Bizim Olacak.....

sports-403.gif

sports-414.gif

ovvvv şetttt
03776d2bfff4.gif
:9::9:

telefon pazar günü almıştı babası

dün getirdi geri verdii

artık ne yaparsa yapsınn bıraktım tel işini

yoruldummmmm

ben çocuğa bişey anlatmaya çalıştıkça adam ödüllendiriyor sürekliiii

oğlana dedim

girmiyorum babanla arana

ne yaparsanız yapınn

demek benim kurallara uyulmuyorrr

bundan sonra bende seni kararlarına saygı göstermemi bekleme

dedim

biraz da onlar beni alttan alsınnnnn

ne bu yaaaaaaa

çok haklısın eşinin senin söylemlerinden sonra hatasını anlamamış olması kötü :50:

canım yoğun çalışıyorum ama masa başı onun için 08,30-17,30 arasında pek hareket yok
akşamları da malum ev işleri ve oğlanın park keyfi için parka iniyorum

aslında spora gitmek istiyorum ama eşim haftanın 4 günü iş sonrası yükseklisans yapınca oğlanla ben ilgileniyorum
o yüzden fırsatım yok tek hafta sonu yaptığımız yürüyüşler var

Yemekte ise akşamları ekmeği kestim diyebilirim ama yemeği azaltamadım
eskiden abur cubur ve çerez vardı akşamları çayın yanında bende onuda kestim
çaydaki şekeri azalttım bende bu kadar

sen neler yapıyorsun

ben aktif spor yapıyorum cnm eskiden hergün olmasa da sürekli ve rutin bir yürüyüş+koşu alışkanlığım vardı ama bu hafta hergün yürüdüm koştum günde 1 saat yediklerime dikkat ediyorum az ve sık beslenmeye çalışıyorum 2 defa ara öğün yapıyorum eskiden yeşil çay içmezdim günde 1 fincanla başladım sonra 2 fincan ve tüm bu hafta hergün 3 fincan yeşil çay içtim abur cubur zaten yok hayatımda sevmiyorum paketli hazır gıdalar filan tüketmiyorum şekeri bırakalı 1 yıl kadar oluyor ondan önce de çok kullanmıyordum ama şimdi sfır şeker ... ve günde 2-2.5 litre su içiyorum şimdilik bu kadar aklıma geldikçe yazarım benm de işim bilgisayar başında sabbah 8 akşam 16.30dan sonra çıkıyorum ben

zeliş ne olacak bu dondurma ile senin halinnnnnnnnnnnnnn
:27::27::27::27::27:

sorma yasminimmmm her gün bir dondurma götürür oldum ben neyse 500 gr verdikten sonra cidden benim için sakıncası yok

zaten hayatımda hiç şeker yok biliyosun ekmek yok o kadar da olsun ne diyeyim ama eğer haftaya cezalı olursam 1 tane bile yemicem

:27::27::27::27::27::27::27::27:

iyiyim şükür sen nasılsın arkadaşım
eşim geldi seminerden şükür allah eksikliğini vermesin özledik kuzumla

benimde öyle 2 birime bakıyordum 3 e çıktı bu hafta müdüre hanımın eşi hani bahsetmiştim kanser hastası olan
malesef iyiye gitmiyormuş acil izne çıktı

yaa canım Allah yardımcın olsun iş yükün çok artmış.

ben aktif spor yapıyorum cnm eskiden hergün olmasa da sürekli ve rutin bir yürüyüş+koşu alışkanlığım vardı ama bu hafta hergün yürüdüm koştum günde 1 saat yediklerime dikkat ediyorum az ve sık beslenmeye çalışıyorum 2 defa ara öğün yapıyorum eskiden yeşil çay içmezdim günde 1 fincanla başladım sonra 2 fincan ve tüm bu hafta hergün 3 fincan yeşil çay içtim abur cubur zaten yok hayatımda sevmiyorum paketli hazır gıdalar filan tüketmiyorum şekeri bırakalı 1 yıl kadar oluyor ondan önce de çok kullanmıyordum ama şimdi sfır şeker ... ve günde 2-2.5 litre su içiyorum şimdilik bu kadar aklıma geldikçe yazarım benm de işim bilgisayar başında sabbah 8 akşam 16.30dan sonra çıkıyorum ben

çoook bependmmm :46::46::46::46::46::46:

evet tatlımmmmm ÖĞLEN ALINAN KALORİ 350 KAL FİLANNNNN

ara öğünlerde yok bugunnn

artık dışarda en cazip bu geldiiiiii

hepsi vıcık vıcık yağğğğğğ

hımm dışardamıydın o zaman kötünün iyisi olmuş bebiş neyse sen dengelersinn

ben aktif spor yapıyorum cnm eskiden hergün olmasa da sürekli ve rutin bir yürüyüş+koşu alışkanlığım vardı ama bu hafta hergün yürüdüm koştum günde 1 saat yediklerime dikkat ediyorum az ve sık beslenmeye çalışıyorum 2 defa ara öğün yapıyorum eskiden yeşil çay içmezdim günde 1 fincanla başladım sonra 2 fincan ve tüm bu hafta hergün 3 fincan yeşil çay içtim abur cubur zaten yok hayatımda sevmiyorum paketli hazır gıdalar filan tüketmiyorum şekeri bırakalı 1 yıl kadar oluyor ondan önce de çok kullanmıyordum ama şimdi sfır şeker ... Ve günde 2-2.5 litre su içiyorum şimdilik bu kadar aklıma geldikçe yazarım benm de işim bilgisayar başında sabbah 8 akşam 16.30dan sonra çıkıyorum ben

simit fazla gibi ama olsun

keşke yarım simit biraz peynir olsaydııı

cnm bugun karbonhidrat alımı yok artık

akşam salata ve yoğurt ile geçiştircemm

inş böyle dengelerimmmmm

ben aktif spor yapıyorum cnm eskiden hergün olmasa da sürekli ve rutin bir yürüyüş+koşu alışkanlığım vardı ama bu hafta hergün yürüdüm koştum günde 1 saat yediklerime dikkat ediyorum az ve sık beslenmeye çalışıyorum 2 defa ara öğün yapıyorum eskiden yeşil çay içmezdim günde 1 fincanla başladım sonra 2 fincan ve tüm bu hafta hergün 3 fincan yeşil çay içtim abur cubur zaten yok hayatımda sevmiyorum paketli hazır gıdalar filan tüketmiyorum şekeri bırakalı 1 yıl kadar oluyor ondan önce de çok kullanmıyordum ama şimdi sfır şeker ... Ve günde 2-2.5 litre su içiyorum şimdilik bu kadar aklıma geldikçe yazarım benm de işim bilgisayar başında sabbah 8 akşam 16.30dan sonra çıkıyorum ben

ah ah vaktim olsada ben yürümeye bayılırmmmmmm

geçn yıl hergün yürürdümm

bu yıll vakıt yokkk

bahaneler de fazlaaa

ama insan yaşı giddikçee hareketleri de yavaşlıyorrrrrrrrrr

ama hergün mekik 50-100 arası çekerimm

twister vefa kadar olmasa çevirmeye çalışırım

birde sabah 20 akşam 20 dk işe yürüyerek gider gelirmmmm

öyle eve gittim dinlenme gibi bir lüksüm yokk

eğer annem burda olursaaa mutfağa pek girmemmmmmm

akşamları ora atarım kendimiiiii

çok haklısın eşinin senin söylemlerinden sonra hatasını anlamamış olması kötü :50:

ben artık onu rabbime havale ediyommmmmmmmm

sorma yasminimmmm her gün bir dondurma götürür oldum ben neyse 500 gr verdikten sonra cidden benim için sakıncası yok

zaten hayatımda hiç şeker yok biliyosun ekmek yok o kadar da olsun ne diyeyim ama eğer haftaya cezalı olursam 1 tane bile yemicem

:27::27::27::27::27::27::27::27:

Yaa canım allah yardımcın olsun iş yükün çok artmış.

hadi bakalımmmmmmmm

inşş ay ben artık dayanamıyorum biliyo musunu

bu aralar çok istikrarsızım bide uykusuzluk var

ondan sanırsam kendimi çok yorgun hissediyorumm:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

ay cnmm kolay değil senin de

ama son çok çiksinnnnnnnnnnnnnnn mikemmelllllllll:3::3::3:

ben artık onu rabbime havale ediyommmmmmmmm

hadi bakalımmmmmmmm

ay cnmm kolay değil senin de

ama son çok çiksinnnnnnnnnnnnnnn mikemmelllllllll:3::3::3:

hiç de bilem sen benden ince görünüyorsunn :19::19::19::19::19::19:

çok halsizim ya daha doğrusu uykusuzum