ya ben de hergün tartılmak istemiyorum ama kontrol mekanizman izin vermiyor buna ama 2 haftadır hergün tartılmıyoruum bugün denk geldi ölesine tartıldım haftasonuna kadar tartılmam
yeşil mercimek çorba+2 çöp şiş ev yapımı küçüklerdi yani+ 3-4 kaşık pirinç pilavı
yoğurt
eşliğinde öğlen yemeğimi tamamlamış bulunuyorum arkadaşlar. Akşama da evde nohut yemeği var.
bence de tartılma canım, pazartesiden pazartesiye bak yeter.
ya ben şimdi eskiden hep cuma günleri kilo bildirirdim, alışmışım, pazartesiye kadar nasıl tutcam kendimi bilmiyom, hafta sonu olunca mutlaka kaçamak oluyor, o zaman da bu sefer pazartesi tartıya yansıyor, bu iş cuma mı yapsak kızlar, ne dersiniz?:26::26::26:
Ben şaşırtırım adamı öylee
ben başta sıkıldımm sandımmmmespri yaptı hanfendi ama ben ilk okuyuşta anladım kiiiiiiiiiiii
bende öle okudummm
ben yaptım davetimde süper olmuştuu canımm tavsiye edilirr
o erkeklerin yarısıda parçalar enstrümanıKadın hayattaki en mükemmel enstrümandır,
Ama ne yazık ki,
Her erkek,nota bilmez..
Kadın hayattaki en mükemmel enstrümandır,
Ama ne yazık ki,
Her erkek,nota bilmez..
o erkeklerin yarısıda parçalar enstrümanı
Zeliş nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
o erkeklerin yarısıda parçalar enstrümanı
senin yediğin mantının değişiği amasya yöresen den adı kaypakkO ne la
Ewetttt :26::26:
evet yörsel yemekkkk canım hamur işikaypak nedir anlamadım ben yöresel bir tat mıı
yeşil mercimek çorba+2 çöp şiş ev yapımı küçüklerdi yani+ 3-4 kaşık pirinç pilavı
yoğurt
eşliğinde öğlen yemeğimi tamamlamış bulunuyorum arkadaşlar. Akşama da evde nohut yemeği var.
züüüüüüüüüütlaç yedim ben !
züüüüüüüüüütlaç yedim ben !
Bende fırındaa sütlaçç yedimm
süüüüüüüüüüğğt mısırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?