kısmet canım inşallah..
eylüle yaptırsaydın
merhabalar hanımlar
zeliş senin için yazayım önce ben bu hafta kilomu korumuşum ne almışım nede vermişim 78,500 gr canım
kızlar nasılsınız
dün net engelledi buraya girmemi sabahtan yine yoktu ama şimdi açıldı
eylülün annesi kurabiye yapıor tatlım ,bu çikolata .
bir de cikolatanın yanında sabun yaptırdım onları dagıtıcam .onun da fotosunu yüklerim bi ara :)
he he he kız 17,-17,30 arası yaz günü ne var, ikindi oluyo, Allahım yarabiim, olan var olmayan var, biz hep 18 de çıkıyozbende ayın 16 sı itibariyle 17,00 ile 17,30 arası çıkacamm yawwwwwwwwwwwww
offff
bugun diş kontrolü var dişçiye gitcem oğlan içinn
fadime siz ne alemdesinizzzz
çok güzel olmuş canım, Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
pompişş çok güzel ya bende bizim bebişe düşünüyorum eylülle konuşuyordum ablam şekerleme gibi istiyor
sorması ayıp ne kadara yapptırdınn
çok güzel olmuş canım, Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
tatlım ben hacı şerif diye bir site var, ordan siparis verdim .
48 tanesi 35 tl ,iki kutu aldım . 70 tl tuttu. 5 tl de kdv si ,toplamda 96 tanesi bana hersey icinde 75 e geldi .ve cikolatanın markası da mabel ,kaliteli yani .sitesine bi bak istersen .
Pompişşş çok güzelll bayıldımm,
nerde dapıtacaksın bunu hastanede mii
eve bebek görmeye gelenlere dagıtıcam canım .
hastanede dagıtırsam bunun hemşireleri felan da var , o olmaz gibi
eve bebek görmeye gelenlere dagıtıcam canım .
hastanede dagıtırsam bunun hemşireleri felan da var , o olmaz gibi
yazıyı yazdırmak içinnn bulamadımm :26::26::26::26:
telle mi sipariş verdinnn canım
bizim bebeğin ism daha belli değil
hastaneyede normal çikolata alırsın
akşama neler yeniyor bakalımmmm
tatlım ben hacı şerif diye bir site var, ordan siparis verdim .
48 tanesi 35 tl ,iki kutu aldım . 70 tl tuttu. 5 tl de kdv si ,toplamda 96 tanesi bana hersey icinde 75 e geldi .ve cikolatanın markası da mabel ,kaliteli yani .sitesine bi bak istersen .
tatlım isim yazdırmayadabilirsin .
ben siparişimi netten verdim ,sonra beni aradılar hemen ,teyit etmek icin ,orda sordular ismi belliyse yazalım mı diye ,bende ok .dedim .
sonra yazmıslar iste ,bana fotosunu yolladılar ,böyle yaptık onaylıyormusunuz kargoya cıkmadan önce diye .
bende ok dedim .
vefa düşün ,bugün öglen saat 1 de karar verdim ,siparişimi verdim ,saat 3 te aradılar, kargoya veriyoruz diye.
bu ne hızz süperrrtatlım isim yazdırmayadabilirsin .
ben siparişimi netten verdim ,sonra beni aradılar hemen ,teyit etmek icin ,orda sordular ismi belliyse yazalım mı diye ,bende ok .dedim .
sonra yazmıslar iste ,bana fotosunu yolladılar ,böyle yaptık onaylıyormusunuz kargoya cıkmadan önce diye .
bende ok dedim .
vefa düşün ,bugün öglen saat 1 de karar verdim ,siparişimi verdim ,saat 3 te aradılar, kargoya veriyoruz diye.
bencede diğerlerini evine gelen misafirlere ikram edersinnaynen aynen ülkerin felan 1 kilolugunu alırım nolcak.
akşam bizim evde mangal partisi var cnm ama ben bir iki parça tavukla kurtarırsam kendimi sükredeceğimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?