Bu Maç Bizim Olacak.....

kızzz nasılsın konuşamıyoz hiç. pek nete giremiyorum girdimmide sen yoksun

bende ayın 16 sı itibariyle 17,00 ile 17,30 arası çıkacamm yawwwwwwwwwwwww

offff

bugun diş kontrolü var dişçiye gitcem oğlan içinn

fadime siz ne alemdesinizzzz
he he he kız 17,-17,30 arası yaz günü ne var, ikindi oluyo, Allahım yarabiim, olan var olmayan var, biz hep 18 de çıkıyoz hasta etme adamı.
Biz geçen çarşamba gittik, damaklıklar var ağzında, doğru dürüst havuza bile giremedi garibim, korkusundan, kaydıraklardan kayamadı Seneye artık inşallah. Bir çıksa şu damaklar da, normal teller takılsa ya, çok zor, üst orta 4 diş harici böyle kapalı metal bir kalıp gibi bişeyde, düşün yani, konuşması anlaşılmıyor, yemek yemesi-yutkunmasu zor, mecbur dayanıyor kuzum napsın
Size de tekrardan geçmiş olsun canım.

Eki Görüntüle 1143166

teyzelerii bi bakınnnn oglusumunnn cikolatasını yaptırdımmmmmmm
çok güzel olmuş canım, Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

pompişş çok güzel ya bende bizim bebişe düşünüyorum eylülle konuşuyordum ablam şekerleme gibi istiyor

sorması ayıp ne kadara yapptırdınn

tatlım ben hacı şerif diye bir site var, ordan siparis verdim .

48 tanesi 35 tl ,iki kutu aldım . 70 tl tuttu. 5 tl de kdv si ,toplamda 96 tanesi bana hersey icinde 75 e geldi .ve cikolatanın markası da mabel ,kaliteli yani .sitesine bi bak istersen .

tamam canımm bakıyorum hemen sağoll

mabel iyidir

eve bebek görmeye gelenlere dagıtıcam canım .
hastanede dagıtırsam bunun hemşireleri felan da var , o olmaz gibi

yazıyı yazdırmak içinnn bulamadımm :26::26::26::26:

telle mi sipariş verdinnn canım

bizim bebeğin ism daha belli değil

yazıyı yazdırmak içinnn bulamadımm :26::26::26::26:

telle mi sipariş verdinnn canım

bizim bebeğin ism daha belli değil

tatlım isim yazdırmayadabilirsin .
ben siparişimi netten verdim ,sonra beni aradılar hemen ,teyit etmek icin ,orda sordular ismi belliyse yazalım mı diye ,bende ok .dedim .

sonra yazmıslar iste ,bana fotosunu yolladılar ,böyle yaptık onaylıyormusunuz kargoya cıkmadan önce diye .
bende ok dedim .

vefa düşün ,bugün öglen saat 1 de karar verdim ,siparişimi verdim ,saat 3 te aradılar, kargoya veriyoruz diye.

mabel süper cnm iyi seçim yapmışsınnn

'''hoşgeldin Atahan'''' inşallah da hoş ve mutlu gelir dünyaya cnm

Son düzenleme:
ben kaçar güzellikler çok uykum var ama eve bir gitsem başka bişey istemiyorummm herkese iyi akşamlar

bu ne hızz süperrr

ben bunu ablamla görüşeyim bakalım fiyatta makul geldi bana
aynen aynen ülkerin felan 1 kilolugunu alırım nolcak.
bencede diğerlerini evine gelen misafirlere ikram edersinn
akşam bizim evde mangal partisi var cnm ama ben bir iki parça tavukla kurtarırsam kendimi sükredeceğimm

ateş seni çağırıyor diyeee kapılma bakalımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…