Bu Maç Bizim Olacak.....

günaydın canım, afiyet olsun, karbonhidrat ağırlıklı olmuş biraz.:26:

ay bilmiyorum ki:26::26::26:

inşallah verirsin canım.

yelkenler suda:1::1::1::1:
bakayım canım, sağol.

:46::46::46::46:

günaydın canım,
menün güzel canım afiyet olsun.:nazar::nazar::nazar: inşallah pazartesiye de böyle rakamlar görürüz Ayselcim.:3:
Magnuma bir daha bakayım bakalım:26::26::26: ama dışında ki çikolata bile kalori deposu gibi yerken resmne doyduğumu hissettim.

kilo almaya çalışan sen değilmiydin canım:26::26::26:

evet benim neden öyle dedin ki?
spor yapıyom die söylediysen onu hep yapıyorum ama zayıflamak için değil sıkılaşmak ve sağlık için..

hyaır cok güzel hareketler canım kolay bişeyi yok:32:

Eki Görüntüle 1151905 Eki Görüntüle 1151906 Eki Görüntüle 1151907 Eki Görüntüle 1151908 Eki Görüntüle 1151909 Eki Görüntüle 1151910
1. gün bu pozisyonlarda 20 saniye duruyosun hiç ara vermeden ardı ardına öyle gidiyo tatlım ben bunları açken yapıyorum belki faydası olur
bacak hareketi olan hem saga hem sola
bi kaç plank hareketi daha var onlarıda bu plan bitince yapmayı düşünüyorum

Bu harektleri böyle duruyon kıpırdamıyor musun hiççç :26:

Ne gülüyon kız, olamıyorum napayım,en son 4 sene önce sevgilim terketmişti, kahrımdan olmuştu. Sonra yine aynı:31:

Hedefimiz aynı:27:

49 çok az değil miiii :26: 50 iyi aslında yaaa kıyamam :38:

bende 55 lerin hayalini kuruyorum :25::25:

49 çok az değil miiii :26: 50 iyi aslında yaaa kıyamam :38:

bende 55 lerin hayalini kuruyorum :25::25:

49 zaten benim için ütopik, olsam olsam 50 olurum. Düğünde de 50.5 tum. İyiydi o zamanlar.

O değil de eşceğizimle ilk kez tatil yapacağız, fit olmak istiyorum.

Son düzenleme:
Ne oluyo sonra yağ mı eriyo :53:
Plank egzersizi, eski ve en temel egzersizlerden biridir. Bu egzersizle karın bölgenizdeki “corekaslar? dediğimiz, vücudunuzun merkezindeki kas grubunu çalıştırmış olursunuz..Plank egzersizini en cazip kılan faktörlerin başında, yalnızca vücut ağırlığı kullanılarak yapılan bir egzersiz olması gelir. Yani plank egzersizi için ihtiyacınız olan tek ekipman vücudunuzdur. Bu yüzden dirsek ve ayak parmaklarınızı yere koyabildiğiniz her yerde, plank egzersizini rahatça yapabilirsiniz.
özellikle karındaki core kasını calıştırıp hafif baklava yapmamıza yardımcı olabiliyo

Plank egzersizi, eski ve en temel egzersizlerden biridir. Bu egzersizle karın bölgenizdeki “corekaslar? dediğimiz, vücudunuzun merkezindeki kas grubunu çalıştırmış olursunuz..Plank egzersizini en cazip kılan faktörlerin başında, yalnızca vücut ağırlığı kullanılarak yapılan bir egzersiz olması gelir. Yani plank egzersizi için ihtiyacınız olan tek ekipman vücudunuzdur. Bu yüzden dirsek ve ayak parmaklarınızı yere koyabildiğiniz her yerde, plank egzersizini rahatça yapabilirsiniz.
özellikle karındaki core kasını calıştırıp hafif baklava yapmamıza yardımcı olabiliyo

Karın bölgesimiii :53:
Hemen yapmam lazımm :10:

Günaydınnn hanımlarrr :3::8:
günaydın canım,

boy 1.59 kilo 52.5:17: Hedef 49.
hey allahım yarabbim ya, bu işte bir yanlışlık var ama nerde, galiba ben yanlış topikteyim:27::27::27: hep 2-3 kg. vermek isteyenler ya da fit olanlar geliyo buraya:52::52::52::17::17::17::17:

ben bu topikte kilo almaya çalışıyorum Lavin senide kabul ederler beni bile ettilerse:1::1::37:

kendim takip ediyorum tatlım

sıkılaştırıyomuş bir sürü faydası varmış kolayda zaten kalkınca araya sıkıştırıveriyorum
kolay gelsin canım sana.

evet benim neden öyle dedin ki?
spor yapıyom die söylediysen onu hep yapıyorum ama zayıflamak için değil sıkılaşmak ve sağlık için..
yok canım, şimdi herkes kg. vermeye çalışıyo diye yorum yapıyoruzya menülere, seni hatırladım gibi oldu da, o yüzden o çok-bu çok demeyeyim dedim:54:

nerden biliyim ben mi yazdım programı eylülüm:9::9::9:
:27::27::27::27:

Karın bölgesimiii :53:
Hemen yapmam lazımm :10:
ne duruyosun hadi askerrr pozisyon alll:99:
günaydın canım,

hey allahım yarabbim ya, bu işte bir yanlışlık var ama nerde, galiba ben yanlış topikteyim:27::27::27: hep 2-3 kg. vermek isteyenler ya da fit olanlar geliyo buraya:52::52::52::17::17::17::17:

kolay gelsin canım sana.

yok canım, şimdi herkes kg. vermeye çalışıyo diye yorum yapıyoruzya menülere, seni hatırladım gibi oldu da, o yüzden o çok-bu çok demeyeyim dedim:54:

:27::27::27::27:
teşkkürler canımm:16:

Back
X