- 14 Eylül 2012
- 5.242
- 1.854
- 448
kadınlar kulubünün yeni logosu ne güzel olmuş Türk Bayrağımızın asaletine bakkk yukarıyaaabende işte offf iş yerınde ramazan çok fena geçiyor bi türlü akşam olmak bilmiyooo![]()

hele otobüs beklemelerrr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kadınlar kulubünün yeni logosu ne güzel olmuş Türk Bayrağımızın asaletine bakkk yukarıyaaabende işte offf iş yerınde ramazan çok fena geçiyor bi türlü akşam olmak bilmiyooo![]()
bilmem olur herhalde zelişe sor canım istersenTartıyı kaçırdım yani, ama benim ilk haftam yarın sabah tartılayım olmaz mı?
Kocamı yoldan çıkartırsam spor da yaparımmmmm. Haftada iki kez yüzüyorum ama miktarını arttıracağım tabii.
yönetmelikte çalışan anne babalar işyeri ikametine yakın okulu tercih edebiliyor ama annneanne babaanne ikamet kabul olmuyorEeee ne oldu sonraa![]()
Merhaba
Heyecandan atlaya atlaya okumuşummm![]()
kadınlar kulubünün yeni logosu ne güzel olmuş Türk Bayrağımızın asaletine bakkk yukarıyaaa
hele otobüs beklemelerrr![]()
kadınlar kulubünün yeni logosu ne güzel olmuş Türk Bayrağımızın asaletine bakkk yukarıyaaa
hele otobüs beklemelerrr![]()
bilmem olur herhalde zelişe sor canım istersen
dün bende yürüyüş yapcaktım hesapta olmayan iş çıktıı![]()
soma bizde de var en yukarda KKnın logosunun yanında tatlımmbende çıkmıyor soma var bende :26:![]()
1 ay sonra aboneliğim dolacak, o zamana kadar güzel değerlendirirsem kilo vermede de işime yarar.yüzme en iii sporrr ne güzell
soma bizde de var en yukarda KKnın logosunun yanında tatlımm
![]()
evettsen deyince farkettimgüzel olmuş
![]()
ahhh ahhh bendede tembellik var spor salonuna üyeğimde bi dikiş tutturamadımmBenim enerjim düşük yaa, hemen perte çıkıyorum. Birden bi uyku hali, sporu kenara atıyorum resmen. Kaç defa eşim zorladı da yüzmeye gittim, ona bile üşeniyorum.
GünaydınGünaydın kızlar![]()
evett
uykum var benim yaa uyuycam şimcik
dün nasıl şimsek gök gürültüsü vardı ya korktumm![]()
dün konya ful fırtınalıydı zor uyudum:26:ne zaman burda olmadı öyle bişeykorkmaaaaa
![]()
1 ay sonra aboneliğim dolacak, o zamana kadar güzel değerlendirirsem kilo vermede de işime yarar.
Aslında 3 ama sanki 30, bi veremedim
bu hareketler esneme hareketlerine benziyor? Faydası nedir?
ahhh ahhh bendede tembellik var spor salonuna üyeğimde bi dikiş tutturamadımm
Günaydın
yanlız avatarına biraz daha baksam gözlerim böyle olcak![]()