- 14 Eylül 2012
- 5.242
- 1.854
- 448
tabi bunu özelden yazayım herkesin kafasını karıştırmayayımcanım şimdi sen 18 yaşındasın..üni. okudun mu ki uzmanlık okuyacaksın ..kafam karıştı..bi aydınlatır mısın beni..:26::26:
benim cevremden cıkardıgım cok ders oldu be ablam
benim cogu sınıf arkadasım evlendi konyada erken evlilik gibi bi cahillik mevcur 17 de bi arkadasım evlendi simdi hamile ve boşanma mahkemesine beni cagırdı
ben onu cok uyarmıştım olmaz bunlardan diye onu gec yasın küçük ezerler dedim
bir sürü arkadasım benim yasımda ve hamile yada anne
o yüzden çok ders cıkardım ve babamla annem her zaman yanımda
akrabalarımızdan bu konuda en biliçli biziz neymiş kız mışım ne işim varmış evde kalırmışım bunlar bana cok iyi ders oldu
senide tebrik etmek lazım pes etmemişsin bak
aa bizde balayına konaklıya gitmiştk alanya dimi
zaten dedim ben ilk başta uyardım dinlemedin sözümü diye çıkıştım benden bekleme artık bişey dedim...ney evde mi kalmışsın..
aman canımcım..sakın..sen akıllı kızsın gerçi ,yazdıklarından belli..evlenme öyle erkenden..pisman olursun..
o boşanma mahkemesine seni çağıran arkadaşına da gitme lütfen..taraf olmamanı tavsiye ederim nacizane..sonra üzülürsün..üzerler..
kız boşanır pişman olur..sen tanik olduğun için sana ah eder...
ya da erkek tarafı sana ah eder..karışma bu konulara canımcım...evlenirken düşünseymiş keşke ..
hee alanya..siz hangi otelde kaldınız.memnunmuydunuz
tatile gitmezsem çatlarım yasemin..
Orda yiyip içip yatılıyormuş..havuz , deniz, açık büfe..çok merak ediyorum çokkkkk..feciiiiiiiiiii:26::26::26::26:
anladım canım.benim kardeşimle aynı yaştalar
veterinerlik istiyo benim kardeşim bakalım hayırlısı
hangi meslegi istiyosa ona göre tercih yapın
oturun kızınızla konusun rehberlik hocanız iyiyse onunla konusun daha fazla yardımcı olur
kızınızın özellikleri istedigi meslege yatkın mı dez avantajları avantajları bunların hepsi önemli bi unsur
bunun için kişiisel ögrenci testleri mevcut rehberlik hocanızdan rica edin yaptırın
sevdigi bi meslek ollsun zaten yapar eminim hem güzel hemde zeki bi kızdır sizin kızınız
İnşallah canım inşallah gidersin.ehehehh..canım benim..sen biliyorsun..ben hayatım boyunca tatile gitmedim..balayına bilem..11 yıllık evliliğim oldu nerdeyse..
e biraz da tatil memleketinde olmamızdan dolayıydı..şimdi istiyoruz tatil..çocuklar bizden hevesli..dua edin kızlar bana...
benim cevremden cıkardıgım cok ders oldu be ablam
benim cogu sınıf arkadasım evlendi konyada erken evlilik gibi bi cahillik mevcur 17 de bi arkadasım evlendi simdi hamile ve boşanma mahkemesine beni cagırdı
ben onu cok uyarmıştım olmaz bunlardan diye onu gec yasın küçük ezerler dedim
bir sürü arkadasım benim yasımda ve hamile yada anne
o yüzden çok ders cıkardım ve babamla annem her zaman yanımda
akrabalarımızdan bu konuda en biliçli biziz neymiş kız mışım ne işim varmış evde kalırmışım bunlar bana cok iyi ders oldu
senide tebrik etmek lazım pes etmemişsin bak
bana da yaz canım?tabi bunu özelden yazayım herkesin kafasını karıştırmayayım
star bişeydi ama hatırlamıyorumm
bu arada oteli su basmıştı palmiyeler havalarda uçmuştuu unutamıyorumm
:) ama yemekleri güzeldiii biz oteli hakkaeten otel olarak kullandık denize havuza çok girmedkk
dışarlarda gezdik heppp
ehehehh..canım benim..sen biliyorsun..ben hayatım boyunca tatile gitmedim..balayına bilem..11 yıllık evliliğim oldu nerdeyse..
e biraz da tatil memleketinde olmamızdan dolayıydı..şimdi istiyoruz tatil..çocuklar bizden hevesli..dua edin kızlar bana...
anladım canım.
Benim kızımın da kafası çok karışık şu an, ne istediğini bilmiyor? Bir ara kız meslek çocuk gelişimi istiyodu, onda da kararsız kaldı, şu anda üniversite kazanmayı istiyor gibi, bölüm karar vermedik zaten de, meslek liselerine uzak bakıyor o da biraz. Rehberlik maalesef canım, yardım almak mümkün değil.
Bakalım hayırlısı olsun, veterinerlik için lise var mı, yoksa anadolu lisesine gidip, üniversitede mi veterinerlik okuyacak?
Inşallah canım inşallah gidersin.
Gerçekten tebrik ederim canım seni, ne güzel aklı başındasın, allah daim etsin başarılarını, anne-babanı da ayrıca takdir ettin.
Bana da yaz canım?
Myheart
tahsilat için arıyorum
herkes sözleşmiş gibi haftaya ödemeler diyorrrrrr
star bişeydi ama hatırlamıyorumm
bu arada oteli su basmıştı palmiyeler havalarda uçmuştuu unutamıyorumm
:) ama yemekleri güzeldiii biz oteli hakkaeten otel olarak kullandık denize havuza çok girmedkk
dışarlarda gezdik heppp
kız nasıl su bastı..tusunami mi çıktı..
sabah birini aradaım güya dün gönderecekti hala ses yok
birinden çek istdim neyse o yazıp mail attı
ayy birinden de k.k çekicez sabah aradım döncem dedi dönmedii
bekliyom vallla
çok da uykum varr :26::26::26::26:
kız nasıl su bastı..tusunami mi çıktı..
320 civarı bişey olacak canım, yüksek değil. Yüksek olanları tutmuyor canım, Konyaaltında Akdeniz Anadolu varmış, kendi onu çok merak ediyor? Bakalım hayırlısı.canım kızının puanları nasıl
bu muratpaşa lisesi yanında bir lise var aklıma gelmiyor ismi öğrenirim ama
puanı yüksekk bir okul ama meslek lisesi değil eğitimi kolej düzeyindeee
o lisenin eğitimi çok güzell
arkadaşşın kızı gidiyor süper kızz
ya sabah bi baktık yer yeriden oynuyo bi fırtınaa
bi yağmurrr
antalyada olağan gerçii haberlerde hep görüyordum zatenn
sonra aşağı lobiye indik zemin katı su basmışşş
yaniii güzel yağmıştı o zaman daa
aayyy şimdi hatırladım uydu yayını gitmişti radyo tv iptalll
ne sefaletttt
evet canm aynen öyleeeeee
oluyorrrr
yan gel yatttt iş güc yok da
amma çocukların arkasında koşarsınnnn
ay bizim de 11 yıl bitiyiiiiii 12 ekim deeeeDilek biz de ilk tatilimize 11. yılımıza mı ne gitmiştik kız, tesadüfe bak, he he, sen de bu yıl bu hevesle gidersin inşallah.
ya sabah bi baktık yer yeriden oynuyo bi fırtınaa
bi yağmurrr
Antalyada olağan gerçii haberlerde hep görüyordum zatenn
sonra aşağı lobiye indik zemin katı su basmışşş
Yaniii güzel yağmıştı o zaman daa
aayyy şimdi hatırladım uydu yayını gitmişti radyo tv iptalll
ne sefaletttt
ben 3 gündür eve gittim mi 1-2 saat yatıyorum
dinlenmiş hissediyorummmm
Myheart balayı hediyesiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?