Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahh ne ararsan var onun bile stoğunu yaptım
:131::131::131::131::131::131::131:
ya genic
myheart
yasemin
elanora
lilyana
nerde bunlarr??
kendilerine ayrı bi grup mu kurdular yoksa :84::84::84::84::84::84:
yemekte türlü varmışşş
![]()
sizsiz topik olur mu heçççç
ya bu işler bitmiyorr güzel annneee
sabah myheart yazdımmm cevap yok daaaaaa yoğundu odaaa
ay ne bileyim ya hep öyle kalacak sandım :44:
ayaklar benim için çok önemlidir de o yüzden![]()
hamilelikte tuzu çok az kullanmak gerekiyor.yoksa böyle son zamanlarda ödem oluyor..tuz ,su tutuyor..
hımmm.... tamam o zmnnnn![]()
mersiiii şekerimmmmmm![]()
doktor hamile iken bana tuzu yasaklamıştıı
ogun bugundürr tuz alışkanlığım yokkkk
hamilelikte tuzu çok az kullanmak gerekiyor.yoksa böyle son zamanlarda ödem oluyor..tuz ,su tutuyor..
afiyet olsun canım.yemekte türlü varmışşş
![]()
keşke gelebilseydin, yerdik beraber.ah ah fadimeeeee
yoğun olmasan gelirdim kereviz yemeye bayılırm ben de kerevizeeeeeeeeee ımmmmmmmmmmhhhh
offfff varya aynen öyle hiç bitmiyor anacım, yap yap sil baştan, ama olmaz ki böyleanam bu muhasebe işi varyaaaaaaaaaaaaaaaa adamın kafasında saç bıraktırmayacakkkkk
kabul ettim canımprofilimde ..arkadaşlık yolladım sana ..kabul edersen görürsün canımcım.![]()
alıştımmı dönmem zaten canımay canımcım ya..
sanıyorum ilk kilo vermeye başladıktan sonra motivasyonum arttı.
tazen 63 kilo kadar olmuştum belki emzirme dönemi sonlarına doğru
karatay diyeti yaptım..
gurup olunca motivasyon artıyor çünkü..birlikte yedik içtik..ama ben hızlı verdim..çünkü sebze yemeyi çok seviyorum..o dönemde de çalışmıyordum..evdeydim..sebze pişirdim hep...
çocukları parka çıkardım..
yaz gelince domates salatalık bollaştı..onlardan yedim
denize gittik vs..o arada motivasyon daha çok artıyor zaten...yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte yani...öyle canım..sen de bir kaç kilo ver..bak nasıl hızlanıyorsun kilo verirsen..çünkü insan kendine güveniyor..hoşuna gitmeye başlıyor..Başardımmmmm !!! diye yaniiiii
canım benim o senin güzelliğin...neden sen de öyle görünmeyecekmişsin..öyle deme..kısa zamanda kilolar gider..
resimleri motive olun diye koydum zatii...baya bi motive olmuşsunuz arkidişler..
hadi canım göreyim senii...gitcek fazlalıklar..sonrası rahat..uçar gibi yürüyorsun fazlalıklar gidince..hafifliyorsun kesinlikle..
yeme alışkanlığını sürekli aynı tutman lazım..yani diyet bitti ben tekrar eski beslenme düzenime döneyim olmaz...
yasemin arkadaşlık isteğini kabul ettim canım..![]()
kızlarrr öğlene ne var menülerinizde? Biz de kereviz ve makarna var ve ben tabii ki, kereviz+salata ile yiyeceğim, tam diyetlik menü. Kerevizi de severim.
afiyet olsun canım, bir zaman ben de mercimekli börek yapmıştım, onun içi gibi o zaman.
sağolasın canım.
biz çok severiz mercimekli bulgur pilavunı afiyet olsun..sana da oğluşuna da.
kabul ettim canım
adilemirrrrcim sana 4 kilomu vereyimmiiiii
alıştımmı dönmem zaten canım![]()
yemekte türlü varmışşş
![]()