Bu Maç Bizim Olacak.....

ya genic
myheart
yasemin
elanora
lilyana

nerde bunlarr??

kendilerine ayrı bi grup mu kurdular yoksa :84::84::84::84::84::84:

ya genic
myheart
yasemin
elanora
lilyana

nerde bunlarr??

kendilerine ayrı bi grup mu kurdular yoksa :84::84::84::84::84::84:

sizsiz topik olur mu heçççç

ya bu işler bitmiyorr güzel annneee

sabah myheart yazdımmm cevap yok daaaaaa yoğundu odaaa

yemekte türlü varmışşş :37::37::37::37::37:

:10::10::10::10::10::10:

kıssssss yemek düşünmeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ah ah fadimeeeee

yoğun olmasan gelirdim kereviz yemeye bayılırm ben de kerevizeeeeeeeeee ımmmmmmmmmmhhhh

yemekte türlü varmışşş :37::37::37::37::37:

:10::10::10::10::10::10:
afiyet olsun canım.
ah ah fadimeeeee

yoğun olmasan gelirdim kereviz yemeye bayılırm ben de kerevizeeeeeeeeee ımmmmmmmmmmhhhh
keşke gelebilseydin, yerdik beraber.

anam bu muhasebe işi varyaaaaaaaaaaaaaaaa adamın kafasında saç bıraktırmayacakkkkk
offfff varya aynen öyle hiç bitmiyor anacım, yap yap sil baştan, ama olmaz ki böyle:ssz::ssz::ssz:

profilimde ..arkadaşlık yolladım sana ..kabul edersen görürsün canımcım.:16:
kabul ettim canım:29:
adilemirrrrcim sana 4 kilomu vereyimmiiiii :8::16:

ay canımcım ya..

sanıyorum ilk kilo vermeye başladıktan sonra motivasyonum arttı.

tazen 63 kilo kadar olmuştum belki emzirme dönemi sonlarına doğru
karatay diyeti yaptım..
gurup olunca motivasyon artıyor çünkü..birlikte yedik içtik..ama ben hızlı verdim..çünkü sebze yemeyi çok seviyorum..o dönemde de çalışmıyordum..evdeydim..sebze pişirdim hep...
çocukları parka çıkardım..
yaz gelince domates salatalık bollaştı..onlardan yedim

denize gittik vs..o arada motivasyon daha çok artıyor zaten...yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte yani...öyle canım..sen de bir kaç kilo ver..bak nasıl hızlanıyorsun kilo verirsen..çünkü insan kendine güveniyor..hoşuna gitmeye başlıyor..Başardımmmmm !!! diye yaniiiii:16::16::16:

canım benim o senin güzelliğin...neden sen de öyle görünmeyecekmişsin..öyle deme..kısa zamanda kilolar gider..

resimleri motive olun diye koydum zatii...baya bi motive olmuşsunuz arkidişler..:9::9::9::9:

hadi canım göreyim senii...gitcek fazlalıklar..sonrası rahat..uçar gibi yürüyorsun fazlalıklar gidince..hafifliyorsun kesinlikle..

yeme alışkanlığını sürekli aynı tutman lazım..yani diyet bitti ben tekrar eski beslenme düzenime döneyim olmaz...

yasemin arkadaşlık isteğini kabul ettim canım..:16::16::16::16:
alıştımmı dönmem zaten canım :31::31::31:

kızlarrr öğlene ne var menülerinizde? Biz de kereviz ve makarna var ve ben tabii ki, kereviz+salata ile yiyeceğim, tam diyetlik menü. Kerevizi de severim.

afiyet olsun güzellik bend ekabak yedim
1 tabak kabak
1 kase yoğrt
+50 dk yürüyüşşş

afiyet olsun canım, bir zaman ben de mercimekli börek yapmıştım, onun içi gibi o zaman.

sağolasın canım.

aaaaaa siz yapmazmısın mercimekli pilav yeşil mercimek kullanıyorsun üstün e de soğan kavurma sos yapıyorsun karıştırıp afiyetle yiyorsun bend e çok severim

Back
X