Bu Maç Bizim Olacak.....

iyi tatiller canmmmm

inşallah cnm

sende bir silkelen kendine gell

bu yemenin içmenin sonu yokkkkkkkkk

yakala beniiiiiiii

teşekkür ederim güzellik dilek i gördün mü yaseminn ya ne kadar güzel çok hoş bir tipi var ben 50 kilo olduğum halimi ahtırlıyorum lisedeyken bu kadar ince görünmüyordum offff offffffffffff yapı meselesi işte

hemen öle kestirip atma canım akşam yemeğini erken ye 6dan sonra bişi yeme bence bölesi daha sağlıklı yoksa halsiz düşersinnnn

6-7 den önce meyve yesem bile bana yeter çünkü akşam yemediğim zaman saat 6-7de erik yiyordum yetiyordu o bana sonra tekrar başladım akşamları yemeğe ve kilo vermem durdu
ama 6-7de hafif bişiler yerim yeter evet haklısın birden kesince eksi yanı verdiklerini geri almada olabilir :ssz:

6-7 den önce meyve yesem bile bana yeter çünkü akşam yemediğim zaman saat 6-7de erik yiyordum yetiyordu o bana sonra tekrar başladım akşamları yemeğe ve kilo vermem durdu
ama 6-7de hafif bişiler yerim yeter evet haklısın birden kesince eksi yanı verdiklerini geri almada olabilir :ssz:

köpekleri çok mu seviyorsun sen kız ben de çok severim özellikle yavru köpekleri :9::9:

YA KIZLARR TAM KİLO VERMEYE BASLADIM AKŞAM 1 TABAK TEREYAĞLI MAKARNA YEDIM HEMDE 10 BUÇUKTA
ACAYİP PİŞMANIM :ssz::26::43:

dilekkk bu zayıflığı neye borçlusunnn hemen söleee:23::23::23::23::23::23::23:
ay canımcım ya..

sanıyorum ilk kilo vermeye başladıktan sonra motivasyonum arttı.

tazen 63 kilo kadar olmuştum belki emzirme dönemi sonlarına doğru
karatay diyeti yaptım..
gurup olunca motivasyon artıyor çünkü..birlikte yedik içtik..ama ben hızlı verdim..çünkü sebze yemeyi çok seviyorum..o dönemde de çalışmıyordum..evdeydim..sebze pişirdim hep...
çocukları parka çıkardım..
yaz gelince domates salatalık bollaştı..onlardan yedim

denize gittik vs..o arada motivasyon daha çok artıyor zaten...yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte yani...öyle canım..sen de bir kaç kilo ver..bak nasıl hızlanıyorsun kilo verirsen..çünkü insan kendine güveniyor..hoşuna gitmeye başlıyor..Başardımmmmm !!! diye yaniiiii:16::16::16:

teşekkür ederim güzellik dilek i gördün mü yaseminn ya ne kadar güzel çok hoş bir tipi var ben 50 kilo olduğum halimi ahtırlıyorum lisedeyken bu kadar ince görünmüyordum offff offffffffffff yapı meselesi işte
canım benim o senin güzelliğin...neden sen de öyle görünmeyecekmişsin..öyle deme..kısa zamanda kilolar gider..

resimleri motive olun diye koydum zatii...baya bi motive olmuşsunuz arkidişler..:9::9::9::9:
bugün onu telafi etmek için 40 dakika yürüyüş ya da spor yap canım. son pişmanlık fayda vermiyor maalesef.
hadi canım göreyim senii...gitcek fazlalıklar..sonrası rahat..uçar gibi yürüyorsun fazlalıklar gidince..hafifliyorsun kesinlikle..

yeme alışkanlığını sürekli aynı tutman lazım..yani diyet bitti ben tekrar eski beslenme düzenime döneyim olmaz...

yasemin arkadaşlık isteğini kabul ettim canım..:16::16::16::16:

merhabalar hanımlar

nasılsınız bakem

benim oğluşunun bugün gösterisi var heyacanlıyım
erken çıkacağım bu gün

günaydınnnnnnn fıstıkkklarrr :16::16::16::16:

çokk sıcak ve ben gittikçe sisiyorum .bugün ilk defa sandaletlerim bile olmadı ayagıma ve işe terlikle geldim :26::26::26::26:

merhabalar hanımlar

nasılsınız bakem

benim oğluşunun bugün gösterisi var heyacanlıyım
erken çıkacağım bu gün

harika fulya cağım ..bol bol resim çek annesi..

çokk sıcak ve ben gittikçe sisiyorum .bugün ilk defa sandaletlerim bile olmadı ayagıma ve işe terlikle geldim :26::26::26::26:
bugün burası serin..dün tüm gün hava kapalıydı..sürekli de sağnak yağmur vardı..

ay arkadaşım şiştin mi..az kaldı , az daha sabır..:16::16:

sen yine iyisin bizim bi arkadaş vardı..ayakları öyle şişmişti ki kocasının 45 numara terliklerini giyip gelmişti işe :27::27::27::27::27:

günaydınn canımmm ee artık vakit yaklaşıyor canımcımmm
YA KIZLARR TAM KİLO VERMEYE BASLADIM AKŞAM 1 TABAK TEREYAĞLI MAKARNA YEDIM HEMDE 10 BUÇUKTA
ACAYİP PİŞMANIM :ssz::26::43:
bende şam tatlısı yedim pişmanım dün gece:14::14::14::14::14:
ay canımcım ya..

sanıyorum ilk kilo vermeye başladıktan sonra motivasyonum arttı.

tazen 63 kilo kadar olmuştum belki emzirme dönemi sonlarına doğru
karatay diyeti yaptım..
gurup olunca motivasyon artıyor çünkü..birlikte yedik içtik..ama ben hızlı verdim..çünkü sebze yemeyi çok seviyorum..o dönemde de çalışmıyordum..evdeydim..sebze pişirdim hep...
çocukları parka çıkardım..
yaz gelince domates salatalık bollaştı..onlardan yedim

denize gittik vs..o arada motivasyon daha çok artıyor zaten...yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte yani...öyle canım..sen de bir kaç kilo ver..bak nasıl hızlanıyorsun kilo verirsen..çünkü insan kendine güveniyor..hoşuna gitmeye başlıyor..Başardımmmmm !!! diye yaniiiii:16::16::16:

canım benim o senin güzelliğin...neden sen de öyle görünmeyecekmişsin..öyle deme..kısa zamanda kilolar gider..

resimleri motive olun diye koydum zatii...baya bi motive olmuşsunuz arkidişler..:9::9::9::9:

hadi canım göreyim senii...gitcek fazlalıklar..sonrası rahat..uçar gibi yürüyorsun fazlalıklar gidince..hafifliyorsun kesinlikle..

yeme alışkanlığını sürekli aynı tutman lazım..yani diyet bitti ben tekrar eski beslenme düzenime döneyim olmaz...

yasemin arkadaşlık isteğini kabul ettim canım..:16::16::16::16:

kesinlikle motive oluyor insan buna katılıyorum

ben uzun zamandır 65-68 kilodaydım doğumdan sonra atamadım

hızlı kilo vermedim yavaş yavaş derken şuan 58 li rakamı görmeye başladım çok mutluyummm:16::16::16::16::16:

Back
X