verilir canım, ödem vardır gitmiştir.1 günde bukadar verilirmikii
Şeyyy ceviz ezmesi diye bir tatlı var, Burddurun meşhur, ondan almıştım, yedim biraz.afiyet olsun ben sorarım akşam ne yidin bakalım
onların herşeyi sahte canım, 2 gün sonra ondan da boşanır, hiç gördün mü yıllarca evli kalan ünlü çift, hepsi eninde sonunda boşanıyo.güzel oldu değişik bir hava kattı
sağol canım
ne bileyim çok çabuk başkasıyla olabilyolardaaa misal pelin karahan kocasından ayrıldıgı gibi başkasını buldu evleniyo çok saçma değil mii :26::26:
sana da kolay gelsin canım.hepinizeee kolay gelsinnn ben kaçarrr
iyi bakın kendinize beni özleyinnnnnnn
allah gönlüne göre versin canım.ben de sevmem..ama ne yapalım...atanınca acilen tuttuk.
eşime ültimatom verdim..
o tuttu evi
giriş katı olmasın..2. kat olmasın..
ya en üst kat ya da en üstün 1 altı olsun..
bi de en önemli şart oğluşumun okuluna çok yakın olsun..o da en üstün 1 altını ve okula yakın oluşu nedeniyle zar zor bu evi buldu...
şükür ki...
evimden memnunum..
kendi evimi alacak olursam ki inşallah 1 yıl sonra bi cephesi güneye baksın diğer cephe kuzeye baksın istiyorum inşallah..bi de site içinde 2 katlı villa tipi olsun.bahçeli olsun..inşallah...hedefim bu..Allah da inşallah nasip eder.
verilir canım, ödem vardır gitmiştir.
Şeyyy ceviz ezmesi diye bir tatlı var, Burddurun meşhur, ondan almıştım, yedim biraz.
onların herşeyi sahte canım, 2 gün sonra ondan da boşanır, hiç gördün mü yıllarca evli kalan ünlü çift, hepsi eninde sonunda boşanıyo.
sana da kolay gelsin canım.
allah gönlüne göre versin canım.
ne güzel hayalin varmış kızi ben de isterdim bahçeli bir ev, güzel olurdu tabii ki, çocuklar rahat rahat tepinirdi.
Şeyyy ceviz ezmesi diye bir tatlı var, Burddurun meşhur, ondan almıştım, yedim biraz.
onların herşeyi sahte canım, 2 gün sonra ondan da boşanır, hiç gördün mü yıllarca evli kalan ünlü çift, hepsi eninde sonunda boşanıyo.
ne güzel hayalin varmış kızi ben de isterdim bahçeli bir ev, güzel olurdu tabii ki, çocuklar rahat rahat tepinirdi.
ay fulyacım ya..tövbe tövbe...niye öyle diyon...hayat devam ederken dinlenmek de lazım..gerçi bu cumleyi benim kurmam yanlış oldu..pek dinlenmeyen biri olarak..dilek yok be bacım bizim oralarda bir laf var anca mezarda dinlenebilirsin diye
benimki o misal
kuzular nasıl
benimde aynı kilo heppp
canım benim inşallah..amin canım inşallah istediğin gibi güzel şirin bahçeli bir evin olur..
neden 2. kat istemedin ben severim 2. katı akarı olmaz kokarı olmaz bende şimdi en üst kattayım imanım gevriyo in çık inçık
canım arkadaşımmmmmmmm...inşallah Allah bana nasip eder...çocuklar da rahat rahat kudurur ..verilir canım, ödem vardır gitmiştir.
ay fulyacım ya..tövbe tövbe...niye öyle diyon...hayat devam ederken dinlenmek de lazım..gerçi bu cumleyi benim kurmam yanlış oldu..pek dinlenmeyen biri olarak..
ama akşamları 1 türk kahvesi alışkanlığım oldu bu ara..onunla keyif yapıyorum..yatacak bile olsam içip öyle yatıyorum..kendimi iyi hissediyorum.niyeyse artık :26::26::26::26:
canım benim inşallah..
Allah herkesin gönlüne göre versin.
bu eğitime gittiğim zamanda bi işletme hocası derse girmişti ve kendinize hedef koyun..2 yıl sonra nerede olmak istersiniz..ne sahibi olmak istersiniz diye..ben de kendime bu evi hedef koydum..bakalım..nasip kısmet..
canım giriş katı hırsızdan ve depremden dolayı istemiyorum..
çünkü çocuklarım için korkuyorum.kendim için değil.
2 . kat için de hırsız korkum var..istanbul maltepe de 4 yıl oturdum..2. kattı..2 kez hırsız girmişliği var..ondan canım.
canım arkadaşımmmmmmmm...inşallah Allah bana nasip eder...çocuklar da rahat rahat kudurur ..
inşallah sana da nasip eder Allah..
ceviz ezmesi de nedirrrrrrrrrrrrr :26::26::26:
netten hemen bakcam şimdi
hımm etkşilenmişsin o zamn sen..
türk kahvesi olayı bendede mevcut hem sabah hem akşam
evet canım bu, irmik ve ceviz-şekerden yapılıyor, epey kalorili bişey yaniiii
acaip midem bulanıyor:18:
Acayip canım sıkılıyorr..
Annem teyzem kuzenim şu an boğaz turu yapıyorlarr :84:
.ne diyosunnnnnnnnnn...yok artık..hafta sonu yapsalardı ya boğaz turunu ..sen de giderdim..Acayip canım sıkılıyorr..
evet tarifine baktımevet canım bu, irmik ve ceviz-şekerden yapılıyor, epey kalorili bişey yaniiii
kelebek hamile galiba ya..bu ne kaaa bulantı böyneeeegeçmedi senin bu bulantılar?:26::26:
yok gittikçe artıyor ya
Acayip canım sıkılıyorr..
kelebek benim de regl dönemim geçti biliyon muu?
sanki bu sabah da bi midem bulandı gibi
tahlil yaptırdın mı canım?yok gittikçe artıyor ya
kız sıkma canını, sen de pazar günü yaparsın.
ben denemiştim de, hazır almışına benzemiyor canım yaaa..ne diyosunnnnnnnnnn...yok artık..hafta sonu yapsalardı ya boğaz turunu ..sen de giderdim..
evet tarifine baktım
1 kilo ceviz
1 kilo irmik
1 kile şeker
yarım kilo su diyor..
vay anam vayyy..eminim nefistir emme heee..
bi ara yapmayı deniycem ben..az miktarda tabi..
kelebek hamile galiba ya..bu ne kaaa bulantı böyneeee
kelebek benim de regl dönemim geçti biliyon muu?
sanki bu sabah da bi midem bulandı gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?