Bu Maç Bizim Olacak.....

tamam bu ayda 2 gün atması normal olabilir yarını bekle sonra git test yap
senin ki psikolojik olabilir ..

4 hamilelik ve 2 doğumla doktora yaptım ben..az daha prof oluyodum..o yüzden tüm sorularınızı cevaplamaya hazırım..

21 inde olmuşsan geçen ay bu ay 20 sinde olmalısın..genelde 28 günde döngü olur.

20 sinde olmamışsan bi test al yap bence...

sana bebek gözüküyor ..

kız dur benim kinide hesapla bende 6sında oldum biliyon düzensizleşti iyicene geçen ay 3 defa regli oldum:83::83:
benimkinide hesaplayı ver anam bi 28 günde bir oluyom normalde ve hissettiğim kadarı ile hamileliğim 18. günü içerisindeyim 3. haftası içindeyim

oo tehlikeliymiş bak..
ama bizden kız almak kolay değildir bırakmam ben seni onların topu tüfeği varsa bizimde pastamız kekimiz var buyursun gelsinler

yhhhh hamileliğinin neyinin içindeymişin sennnn :)

Allah'ım şu kız lütfen hamile olsunnnnnn

ben hakkımı ona devrediyorummm

hahahahah ay canım benim yaaa

güldürdün beni

21 günden önce adet olmuşsan o ay yumurtlama olmaz..yumurtlama olmayınca hamilelik olmaz

eğer 2 adet dönemi arası 21 günden kısa ise veya ( sanıyorum 35 günden fazla sürerse )adetlerin arası o zaman içinde de yumutlama olmuyor..

hamilelik 28 günde 1 adet olan kadınlarda ilk adet tarihine ilave edilen 10 ve 15 sayıları arasında olur ..%95 i böyledir.

mesela sen geçen ay 6 sında olmuşsun..

bu ay 31 çekti.

o yüzden temmuz un 5 inde adet olman lazım

hamile kalabileceğin tarihler ise16 haziran ile 21 haziran arasıdır..

diğer zamanlarda hamile kalman düşük bir ihtimaldir canım.

Son düzenleme:
oo tehlikeliymiş bak..
ama bizden kız almak kolay değildir bırakmam ben seni onların topu tüfeği varsa bizimde pastamız kekimiz var buyursun gelsinler

bizim istanbul daki kızlar pazar günü yani 3 gün önce toplandı bi arkadaşta.
faceden beni de çağırdılar..ama gidemiyorum ki..çok özledim oysa onları..

iş arkadaşlarım onlar da..çok fazlalar sayı olarak...

davetin için ayrıca teşekkürler kelebeğim

yhhhh hamileliğinin neyinin içindeymişin sennnn :)

Allah'ım şu kız lütfen hamile olsunnnnnn

ben hakkımı ona devrediyorummm

ksıkanç kelebekkk

my güldürdün beni

sayın prof içimi karrattın bu ne ya hamile değilim o zaman ben iyi gidimde bi sigara içeyim off offff
ben adetimin bittiği gün hamile kaldım hisediyom ama yanlışmış yalanmış herşey
ama büyük hissediyodum ben

rica ederim canım ne deme her zaman beklerim

şu an çok tırstım heee :18::18::18::18::18::18::18:

oley oleyy oleyy my benim hamile kalmam nerdeyse imkansızmış tek başına doğurursun artık bende senin kız benim oğlan olur beşiklerini kerterdik die düşünmüştüm ama sağlık olsun

hahahah

ay canım ya..yerim ben seni..büyük mü hissediyon..

canımcım..

............ sitesini aç orda hesaplayıcılar var.

bulamazsan ben sana yardımcı olurum..

yumurtlama tarihini sat a göre hesaplıyorlar

ben büyük oğluşumda tamamen tesadüf hamile kaldım ama ...küçük oğluşumu nokta atışı yaptık..hesaplayıcılar sağolsun..bir de Allah"ın izni tabi...

Rabbim ol demeden olmuyor..şükürler olsun..Allah kimseye aratmasın evlat..istediği zamanda versin inşallah..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…