Bu Maç Bizim Olacak.....

merhaba tatlım bende antalya dan çalışan anne

evet ya işteki göze görünmüyorda evde bende çok fenayım

çok yorgun hissediyorum

canım o sıkılma olayı sizin için geçerli olabilir..siz antalya dasınız..

lili de ben gibi uzaktan gelecek..3 gün için o yol çekilmez..
5 gün için çekilir ama

anammm bugün bile 36 derece burası. benim burnumun dibinde deniz

kocayla büyük oğlan gidiyor haftasonu sabah erkenden tabii

haftaiçi de tek gidiyor 6-7 arası ....

gün içinde sıcakta dışarı bile çıkmıyoruz valla

daha önceden bayilerimize otel ayarlıyorduk canım, fikir açısından bakarsınız. Şimdi iyi midir-kötü müdür bilmiyom ama fiyatları daha kolay görürsünüz.

canım o sıkılma olayı sizin için geçerli olabilir..siz antalya dasınız..

lili de ben gibi uzaktan gelecek..3 gün için o yol çekilmez..
5 gün için çekilir ama
anladım canım.

ay mümkün mü kız dışarı çıkmak, abooww

ay mümkün mü kız dışarı çıkmak, abooww

yok valla ben çıkmıyorum ama büyük evde sıkılıyor diye en fazla pikniğe gidiyoruz

ya da kent ormana bisiklete biniyor parkta oynuyor çimenlerde yatıyor yuvarlanıyor

onun dışında avm ye de gidilmiyor kalabalıktan

hee..demek deniz burnunun dibinde..kıskandım bak şimdi..bi zamanlar bizim de burnumuzun dibindeydi ama ..gel gör ki kader..mumla arar olduk denizi

senin büyük oğluşun kaç yaşında ki canım tek başına gidiyor denize..
büyük mü :26::26::26::26:

daha önceden bayilerimize otel ayarlıyorduk canım, fikir açısından bakarsınız. Şimdi iyi midir-kötü müdür bilmiyom ama fiyatları daha kolay görürsünüz.

anladım canım.
canım sen bana tavsiye et yine..şu otel uygun fiyattır..ne bileyim yemekleri iyidir , yatakları temizdir..denize yakındır diye..havuzdan çok deniz istiyoruz biz...önce yüzcez yüzcez sonra kumlara yatıp yuvarlancaz, tuzlama yapcazz..tadı çıkmaz yoksa..ihihihihihih

kıskanma valla sıcakta çekilmiyor hiççç

babası ile gidiyor haftasonları 5 yaşında

küçük 4 aylık :18::18::18::18::18::18::18:

kıskanma valla sıcakta çekilmiyor hiççç

babası ile gidiyor haftasonları 5 yaşında

küçük 4 aylık :18::18::18::18::18::18::18:

hee ..büyük oğluşun da küçükmüş..

evet zaten ben de gündüz çıkarmıyordum çocukları..akşam eşim işten gelince birlikte gidiyorduk denize 5 den sonra..8 e kadar..

iyi yapıyorsunuz..sen de git minik oğluşunu da al..o da denize ayaklarını soksun..denize çiş yapsın..

bebeklerin adetidir denize 1 kere çiş yapmadan olmaz..

hımm..

ayvalık a gidin..sarımsaklıya gidin..

oraları bilirim bak..tavsiye ederim..sarımsaklı plajından gir denize.

en çok gitmek istediğimiz yer hasan boğuldu eşim görmemiş orayı bende anlata anlata bitiremedim çok gitmek istiyor..
biz burhaniye örene gideceğiz ama oralarıda hep gezeceğiz akçayın suyuda çok güzel.

akşam büyük 9 da uyuyor denize değilde güzel parklar var oralara gidiyoruz

bisiklet paten sürüyor küçükte biraz uyuyor biraz bakınıyor

küçüğü sünnet ettirdik iyileşmesi 3 hafta sürer diyince doktor pek de cesaret edemedim

en çok gitmek istediğimiz yer hasan boğuldu eşim görmemiş orayı bende anlata anlata bitiremedim çok gitmek istiyor..
biz burhaniye örene gideceğiz ama oralarıda hep gezeceğiz akçayın suyuda çok güzel.

hemm..

akçay ın suyu güzel sayılabilir..ama ben çok sevmiyorum.

akçay ın kordon dan denize girersen güzeldir.

akçay plaj biraz kalabalıktır..kumu taşlıdır..ama yine de hiç yoktan iyidir

burhaniye de oturdum ben..

örenin denizini çok tercih etmeyiz biz ..sabah suyu temizdir..ama kumu incedir..harikadır..

denizin çok harika olduğu günler vardır..ama kalabalıktan dolayı bulanıyor..

burhaniye de biz ara yerlerden girerdik denize..örene tam varmadan aralarda siteler var..koylar var oralar müsayit..

sarımsaklı yakın zaten burhaniye ye .

aracınız varsa 30 -40 dakikada sarımsaklı plajında olursun

hasanboğuldu ise piknik alanıdır.

sık giderdik

dağın zirvesine yakın bir yerde

doğa harikası

altınolukta mıhlı şelalesine de gitmelisin o zaman..harikadır..doğal güzellik..hasanboğulduda yüzemezsin..ama mıhlı şelalesinin oluşturduğu doğal büyük bir havuz var..orda hem piknik hem havuz zevkini yaşarşın..oraya da gittim çok..

sarımsaklı da şeytan sofrasına mutlaka git..tepededir..adalar ayaklarının altında..

ben sana bi album yapsam mı profilimde

bu dediğim yerlerin çoğunun resmi var çünkü

bi de ayvalık cunda mutlaka git ..sakızlı dondurmasını ye..

yol üstünde kadırga koyu var ..asos a yakın..orda deniz en şahaneeeeeee

ah özledim be yaaaaaaaaaaaaa

evet canım yaaaa, çıkmak cesaret ister zaten.

Canım ben sadece kendi gittiğim otel var, o da tesettür otel, başka otele gitmedim ki, ama deniz olarak dediğim gibi Kemer olabilir, şehre yakın, Antalya ya 30 dakika uzaklıkta, günübirlik gelip gidebilirsiniz şehre.

Daha denize ayağımı bile sokmadım buyıllllllll

Ben deee, önü gelen de Ramazan, artıkın ya gece gitcez, ya da bayram sonuna kalacak.

bende çok beğenmiştim hasan boğulduyu

hımm..

ayvalık a gidin..sarımsaklıya gidin..

oraları bilirim bak..tavsiye ederim..sarımsaklı plajından gir denize.

hele şeytan sofrası akşam üstü manzarası süper

bende burhaniyede oturdum sen hangi yıllar orda idin söyle bakem
bende özlüyorum edremit akçay burhaniye ayvalık tarafını

yap albümü dediğin yerlere gideceğim örenin plajlarını suyunu bende sevmiyorum..
bu arada hasanboğulduda yüzmüş bir insan var karşında bu gidişimde gene yüzeceğim o suyun soğukluğu beni cezbediyor şelaleye yakın yerlerden atlamaya bayılıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…