bende yol vermen taraftarınım
ilerisi için çok mücadele isteyen birisi
ama mücadeleyi hakediyor mu dersen sanmamm
bende sanmıyorummm artıkk
ama bunu ona nasıl anlatacağımı bilmiyorumm
[ı][sıze=3]
3 yemek kaşığı nişasta
1 su bardağı şeker
1 çay bardağı haşlanmış pirin
2 yumurta sarısı
1 kilo süt
1paket vanilya isteğe bağlı ben koyuyorum
1 çay bardağı soğuk su.
Pinçleri önceden haşlayın ama çok fazla haşlamayın dişe dokunur olsun.
Sütü ve şekeri bi tencereye koyun. çırpma teli ile yavaş yavaş karıştırın 2 yumurta sarısını ekleyin ve karıştırmaya devam edin.haşladığınız bir çay bardağı pirincide ilave edin.
Nişastayı başka bir kapta 1 çay bardağı suda eritin.süt kaynamaya başlatınca nişastayı sütü karıştıtarak yavaş yavaş ilave edin canlarım.
1 taşım kaynadıktan sonra sütlacı ocaktan alın.
ısıya dayanıklı kaselerinize boşaltın ve fırın tepsisine yerleştirin fırına sütlaç kaselerini koymadan önce fırın tepsisinin içine kaselerin tabanını geçmeyecek şekilde soğuk su koyun. önceden ısıttığınız 180 derece 200 derece fırına atın ve üzeri kızarana kadar pişirin..
Ben bol pirinçli seviyorum ..
Inşallah sizde seversiniz ben arada sırada nişastasını biraz daha fazla koyuyorum daha koyu olsun diye..
Afiyet olsun..[/sıze][/ı]
3 yemek kaşığı nişasta
1 su bardağı şeker
1 çay bardağı haşlanmış pirin
2 yumurta sarısı
1 kilo süt
1paket vanilya isteğe bağlı ben koyuyorum
1 çay bardağı soğuk su.
pinçleri önceden haşlayın ama çok fazla haşlamayın dişe dokunur olsun.
sütü ve şekeri bi tencereye koyun. çırpma teli ile yavaş yavaş karıştırın 2 yumurta sarısını ekleyin ve karıştırmaya devam edin.haşladığınız bir çay bardağı pirincide ilave edin.
nişastayı başka bir kapta 1 çay bardağı suda eritin.süt kaynamaya başlatınca nişastayı sütü karıştıtarak yavaş yavaş ilave edin canlarım.
1 taşım kaynadıktan sonra sütlacı ocaktan alın.
ısıya dayanıklı kaselerinize boşaltın ve fırın tepsisine yerleştirin fırına sütlaç kaselerini koymadan önce fırın tepsisinin içine kaselerin tabanını geçmeyecek şekilde soğuk su koyun. önceden ısıttığınız 180 derece 200 derece fırına atın ve üzeri kızarana kadar pişirin..
ben bol pirinçli seviyorum ..
inşallah sizde seversiniz ben arada sırada nişastasını biraz daha fazla koyuyorum daha koyu olsun diye..
afiyet olsun..
canım kefiri sabah kalkınca aç karnına iç, yarım saat sonra da kahvaltı yap. Ayrıca 2 tane ceviz ve kuru kayısı 1 bardak suya akşamdan ısla, sabah aynı şekilde aç karnına ye, suyunu iç, yarım saat sonra kahvaltını yap. Bebişe de elma püresi, bol sıvı şeyler vermee çalışın bakalım. 4 aylıkken yiyebileceği neler varsa, bol sulu şeyler olsun yani.bende bilemedim yasemin her yolu denedik bakalım yarın sabah dr ne diyecek
kız deme deme maşallah sana hamarat hatun
bildiğiniz ne varsa söyleyin valla yaparım ben. hemen akşam kefir alıp içiyorum ben de gayet normal ama çocuğa ne oldu anlamadım
4 aylık bebiş...:2::2::2::2::2:
sana ne oldu sen niye ağlıyosun
sağolasın canım.
teşekkürler daha iyileri sizlere olsun
bencede sen kalkışma arkadaşım zor işler iki çocukla
yanarım sütlaca yaaa ellerine sağlık
evet kitaplarımız kutular içinde duruyordu eşimle yıllardır
canım ne olacak senin bu halin, hayat kısa, kendini bu kadar üzme lütfen, sanırım bu 2. olacak senin için, zaten 1.ci de çekmişsin ki ayrılmışsın, bu saatten sonra seni mutlu etmeyecekse bence o kişiyle vaktini harcama derim.Erkek arkadaşımla mutlu değilim.
Mücadele edecek gücüm yok
teşekkürler tarifler için canım.tam tarif mi yazayım canım yoksa üstün körü mü olsun?
canım kefiri sabah kalkınca aç karnına iç, yarım saat sonra da kahvaltı yap. Ayrıca 2 tane ceviz ve kuru kayısı 1 bardak suya akşamdan ısla, sabah aynı şekilde aç karnına ye, suyunu iç, yarım saat sonra kahvaltını yap. Bebişe de elma püresi, bol sıvı şeyler vermee çalışın bakalım. 4 aylıkken yiyebileceği neler varsa, bol sulu şeyler olsun yani.
sağolasın canım.
canım ne olacak senin bu halin, hayat kısa, kendini bu kadar üzme lütfen, sanırım bu 2. olacak senin için, zaten 1.ci de çekmişsin ki ayrılmışsın, bu saatten sonra seni mutlu etmeyecekse bence o kişiyle vaktini harcama derim.
canım ben parfe sormuştum sen sütlaç yazmışın
biliyorum ama bunu ona nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum
yavaş yavaş tepkini koy
ilgisiz davran
buluşmamaya özen gösterrr
telefonun herzaman cevap vermeeeeee
nebileyim ben
yarın buluşmasam mı :26:
yapcammm
kocacığım pek severrr
hiç uzatma karşına al konuşş
dan diyeeeee
o seni nasıl dan diye ortada bırakmıştıııı
Germesinler benii bak her an hamile olabilriim ona göre heeee
hiç uzatma karşına al konuşş
dan diyeeeee
o seni nasıl dan diye ortada bırakmıştıııı
Germesinler benii bak her an hamile olabilriim ona göre heeee
canım kefiri sabah kalkınca aç karnına iç, yarım saat sonra da kahvaltı yap. Ayrıca 2 tane ceviz ve kuru kayısı 1 bardak suya akşamdan ısla, sabah aynı şekilde aç karnına ye, suyunu iç, yarım saat sonra kahvaltını yap. Bebişe de elma püresi, bol sıvı şeyler vermee çalışın bakalım. 4 aylıkken yiyebileceği neler varsa, bol sulu şeyler olsun yani.
sağolasın canım.
canım ne olacak senin bu halin, hayat kısa, kendini bu kadar üzme lütfen, sanırım bu 2. olacak senin için, zaten 1.ci de çekmişsin ki ayrılmışsın, bu saatten sonra seni mutlu etmeyecekse bence o kişiyle vaktini harcama derim.
teşekkürler tarifler için canım.
ağzınıza ve yuvanıza bal gibi tat versin tadınıza tat katsın inşallah kiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?