allah kuvvet versin Ayselcim rabbim oruçlarımızı kabul eylesin inşallah
orucun hakkını siz veriyorsunuz Mersinde o sıcakta vallahi
hipertansiyonmu bu yaştamı geçmiş olsun hemşom
iyi bari seni dinlemiş tatlım
oruç bazen etkiliyor çok geçmiş olsun
Benim oğlanı almış babası,
oğlan dün akşamdan beri diyor ki bana kızlar,
ben o ewe gitmek istemiyorum.
beni oyuncakçıya götürsün ondan sonra bu ewe getirsin diyor.
Baktım olmucak, aradım söyledim. Al dedim oğlanı ama götürme istemiyor.
Almış az önce bi kaç saat gezdirip getirecekmiş..
Offf başım da nasıl şiddetli ağrıyor varyaa, pazartesi sendromundan mıdır nedir oruç bugün erkenden vurmaya başladı bana
iyi bari sıkıntı yaratmamışş,,lili çocuk büyüdükçe aklı erdikçe sana daha çok düşüyor değil miii ahh kuzum kıyamamBenim oğlanı almış babası,
oğlan dün akşamdan beri diyor ki bana kızlar,
ben o ewe gitmek istemiyorum.
beni oyuncakçıya götürsün ondan sonra bu ewe getirsin diyor.
Baktım olmucak, aradım söyledim. Al dedim oğlanı ama götürme istemiyor.
Almış az önce bi kaç saat gezdirip getirecekmiş..
Offf başım da nasıl şiddetli ağrıyor varyaa, pazartesi sendromundan mıdır nedir oruç bugün erkenden vurmaya başladı bana
Kova,
Gidişatınızı dikkatlice analiz edecekseniz ve önceki hatalarınızı düzeltmeye çalışacaksınız. Bu, beklentilerinize uymayan, ilerleme göstermeyen bir durumu düzeltmenizi sağlayacak. Birlikte çocuk sahibi olmak gibi, ilişkiniz için önemli kararlar almanız muhtemel
burç yorumuma bakın yaaa
selam kızlarr
Benim ewim 1 tane diyor...lili oğlan o evle ilgili bişey anlattı mı hiç yani neden birden bire böyle olmuş olabilir..
Ewet bana daha da düşkün, ben seninle gitmek istiyorum oraya diyor.iyi bari sıkıntı yaratmamışş,,lili çocuk büyüdükçe aklı erdikçe sana daha çok düşüyor değil miii ahh kuzum kıyamam
oruç vurmuştur canım ben bugün niyetli değilimmm hasta olurum dedim ama olmadımm
süperrrmişşşş
Benim ewim 1 tane diyor...
Al annem aradı şimdi, tam 1 saat gezdirdi oğlanı getirmiş.
Kalmak istemiyor oğlan götürmedi oda..
Hoşş arabasız gelmiş zaten, onca yolu metrobüsle götürmediği iyi oldu çocuğumu bu sıcakta.
Çocuk psikoloğundan randevu aldım perşembe gününe
Ewet bana daha da düşkün, ben seninle gitmek istiyorum oraya diyor.
Ben bakışından ne düşündüğünü anlıyorum onun, orda benim gibi anlayan yok oyuzden istiyor benim olmamı.
iyi yapmışsın canım götür bi kıyamam ya
sağol tatlım Allah hepimize güç kuvvet sağlık versin hiper değil kız hipotansiyon dedim tam tersi yani düşük tansiyon hep 8/6 filan oluyor gün içinde ölçtrüyorum haftasonu daha da sıcak olacakmış şimdi haberlerde dinledim canımmmm 40 derece diyor yaaaaa ama ben dün akşam regl oldum bugün niyetli değilimallah kuvvet versin Ayselcim rabbim oruçlarımızı kabul eylesin inşallah
orucun hakkını siz veriyorsunuz Mersinde o sıcakta vallahi
hipertansiyonmu bu yaştamı geçmiş olsun hemşom
iyi bari seni dinlemiş tatlım
oruç bazen etkiliyor çok geçmiş olsun
Benim ewim 1 tane diyor...
Al annem aradı şimdi, tam 1 saat gezdirdi oğlanı getirmiş.
Kalmak istemiyor oğlan götürmedi oda..
Hoşş arabasız gelmiş zaten, onca yolu metrobüsle götürmediği iyi oldu çocuğumu bu sıcakta.
Çocuk psikoloğundan randevu aldım perşembe gününe
Ewet bana daha da düşkün, ben seninle gitmek istiyorum oraya diyor.
Ben bakışından ne düşündüğünü anlıyorum onun, orda benim gibi anlayan yok oyuzden istiyor benim olmamı.
Selam kizlar bu hafta evdeyim izinli yim 67 kg olmuşum tabii orucun da su kaybi da var kendinize iyi bakın
anne yüreği işte şıp diye anlıyorsun ne istediğini ne istemediğini babası bu kadar hassas değil sanırım Allah oğlunu sana bağışlasın canımmm çooookkk tatlı kerata bu arada ya maşallah
Ewett cnm babası hassas değil hiç hemde
Günaydınnnnn
günaydınn herkeseeee
Ewett cnm babası hassas değil hiç hemde
Günaydınnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?