Bu Maç Bizim Olacak.....

Sağol cnm

lili oğlan o evle ilgili bişey anlattı mı hiç yani neden birden bire böyle olmuş olabilir..

iyi bari sıkıntı yaratmamışş,,lili çocuk büyüdükçe aklı erdikçe sana daha çok düşüyor değil miii ahh kuzum kıyamam

oruç vurmuştur canım ben bugün niyetli değilimmm hasta olurum dedim ama olmadımm

süperrrmişşşş

lili oğlan o evle ilgili bişey anlattı mı hiç yani neden birden bire böyle olmuş olabilir..
Benim ewim 1 tane diyor...
Al annem aradı şimdi, tam 1 saat gezdirdi oğlanı getirmiş.
Kalmak istemiyor oğlan götürmedi oda..
Hoşş arabasız gelmiş zaten, onca yolu metrobüsle götürmediği iyi oldu çocuğumu bu sıcakta.
Çocuk psikoloğundan randevu aldım perşembe gününe
Ewet bana daha da düşkün, ben seninle gitmek istiyorum oraya diyor.
Ben bakışından ne düşündüğünü anlıyorum onun, orda benim gibi anlayan yok oyuzden istiyor benim olmamı.

iyi yapmışsın canım götür bi kıyamam ya

Selam kizlar bu hafta evdeyim izinli yim 67 kg olmuşum tabii orucun da su kaybi da var kendinize iyi bakın

sağol tatlım Allah hepimize güç kuvvet sağlık versin hiper değil kız hipotansiyon dedim tam tersi yani düşük tansiyon hep 8/6 filan oluyor gün içinde ölçtrüyorum haftasonu daha da sıcak olacakmış şimdi haberlerde dinledim canımmmm 40 derece diyor yaaaaa ama ben dün akşam regl oldum bugün niyetli değilim belkimm haftasonu denize bile gidebilirim ee hava sıcakmış ya evd e durmam

anne yüreği işte şıp diye anlıyorsun ne istediğini ne istemediğini babası bu kadar hassas değil sanırım Allah oğlunu sana bağışlasın canımmm çooookkk tatlı kerata bu arada ya maşallah

Selam kizlar bu hafta evdeyim izinli yim 67 kg olmuşum tabii orucun da su kaybi da var kendinize iyi bakın

selammmmmmmmmmm bebeğim izne mi ayrıldın sen hiç haberim yok vallahi aynen öle canım orucun etkisi ben de 61lerde görüyorum kendimi oruçluyken ama bugün niyetli değilim sabah aç karnına tartıldım 61.8 geldim yani 200 gr vermişim sevineyim mi üzüleyim mi koskoca 9 günde 200 gr cık gitmiş sadece:26::26::26:

anne yüreği işte şıp diye anlıyorsun ne istediğini ne istemediğini babası bu kadar hassas değil sanırım Allah oğlunu sana bağışlasın canımmm çooookkk tatlı kerata bu arada ya maşallah

Ewett cnm babası hassas değil hiç hemde

Günaydınnnnn

günaydın tatlım nasılsın dün regl oldun mu senin de günündü diye hatırlıyorum benim dün patladı valla Allah tan iftradan sonra farkettim yani orucumu kurtardım çok şükür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…