Bu Maç Bizim Olacak.....

aaaaaaaaa benm bildiğim sezeryan yapan her doğumda yine sezaryen yapmalı diye biliyorum onun da hakkı 3 diye biliyorum sezayenden normale geçiş varmış demek 5 yıl sonra olsa bile..

aaaaa..izledin mi kız.
bak benim de odamda tv vardı.
dizi vardı..ama ne dizisiydi..
kk da doğum hikayem vardı..durun bakayım da okuyayım tekrar.hangi diziydi :26::26::26:
annen doğru diyor..yapabilirisin
nasılsın tatlım

haklısın aslında bekleseymiş azcık gelirmiş bebiş
helal sana vallahi bende sezercik oldum

dilek naber tatlım
iyiyim.sana yazmıştım günaydın diye ki..aşadaa..fulyammm

anlaşılan annen bi torun daha istiyo
sende oku beni vefa

3 gün normal doğum bekleyenleri biliyorummm

benimde günlerden çarşamba 2010 yaprak dökümü

yaprakları döktük geldikkk

2-3 gün sancılı sancılı ve uzun değil mi ay çok pis tırstım ben çok aceleciyim hemen isterim yavrumu 9 ay nasıl beklicem onu bile bilmiyimmm

ilk doğumda hazırlık sancıları uzun sürebiliyor gerçek sancıların başlamasına kadar ondan uzun oluyor

herkese günaydın günününüz aydın bol güneşli günler dilerimmm

parkta ayağımı vurana geçmiş olsunn

parkata borunun içine girene de ee eski çocuklar günlerine geri gelmiştir

çatır çatır normal doğum yapanlara

kızlar birde pompişkoya bişiler yapıcaz mıııııııııı

istiyor evet ama şuan bizim için zor kelebekimmm

okudumm esniyorum bile sende nazarmı var kızım çenem ayrılacak esnemekten

Allah razı olsun canım benim
ahh ahh kolum kalkmıyo bazı günler canım çok nazara geliyorum çok etkiliyor beni bazı zaman oluyo evdeki huzuru bile götürüyo durduk yere cadıya dönebiliyom kalabalığa girmeye görelim

gördüm hatrını sorayım dedim kızzz

canım iyiyim hamd olsun seni sormalı

iyiyim ama belim ağrıyor ters hareket ettim sanırım şu doğalgazı alma süreci beni çok yordu Ayselcim

4 gün geciktim hafta sonuna kadar olmazsam c.tesi günü gideceğim canım..

anladım canım hayırlısı git bakalım inşallah dr gitmeden gelir senin nazlı kırmızılar

2-3 gün sancılı sancılı ve uzun değil mi ay çok pis tırstım ben çok aceleciyim hemen isterim yavrumu 9 ay nasıl beklicem onu bile bilmiyimmm
kelebek 10 gün gecikmesi normal der doktorlar.10 günü geçerse söktürücü verirler..inşallah bebek vardır.
ne demek efendim

mersiiii

kelebek git artık canım yaa dr
bence de gitsin

Günaydınnn kızlar nasılsınızzz
günaydınnnnnn

yoo göndermedi kendide gitmedi hiç

oku beni adil
okurum bebeemmm

aaaaaaaaa benm bildiğim sezeryan yapan her doğumda yine sezaryen yapmalı diye biliyorum onun da hakkı 3 diye biliyorum sezayenden normale geçiş varmış demek 5 yıl sonra olsa bile..

benim arkadaş yeni yaptı normal doğum ..ilk oğlu 2,5 yaşında sezeryan..2. bebek normal yaptı..doktor yaptırırım dedi..doktoruna güvendi..yaptı

hoşgeldin yasemincim nasılsın güzelim

Günaydınnn kızlar nasılsınızzz

canım nerelerdesin çok özleim seni
oğlusun nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…