Daha çok gençsin zamanla olacak hayat tecrübesi kazandıkça ahh ahh yaşlanıyormuyum neee :44::44::44::44::44::44:
bende yine parçalayarak kullanırım her zamanki gibiömester tatili içinde ayırmam lazım izin
kız sen daha yeni gelmedin mi zaten izinden
valla izinler seninnn sen izine çıkmıştın amaaa:44::44::44::44:
Tünaydın hatunlar nasılsınız bakalımmm
tatil planlarımı yapılıyor öle
bende eylül başı düşünüyorumm
vefaaa kreş işini dün hallettim sayılır yan okul olmadı kurada elanın adı çıkmadı
lanet gelsin okulunuza dedim çıktım epey uzak aynı semtte ama vasıtayla gidilen bir yere kayıt yaptırdım
servis ayarlayacaklar bakalım ela çok sevindi bakalaım bir sene buraya gidicek xzaten seneye de anaokuluna gidicek
bu arada sabah 8,30 akşam 6,00 cnm aslında 3,30a kadar ama çalışan anneler için eksta ücretle altıya kadar olacak bakalım hayırlısı
evet ama o çok kısaydı 1 hafta bişeydi ve de mecburi izindi ablam gelmişti şehirdışından plansız oldu biraz çok gezemedim şimdi bu iznimde planlarım var tatlım ege ye gitmek istiyorum kısmet olursa
evet çıkmıştım ama o azdı bu 2 haftamı kullansam bile daha 3 günüm kalıyor onu da seneye aktarıcam
Tünaydın hatunlar nasılsınız bakalımmm
vefaaa kreş işini dün hallettim sayılır yan okul olmadı kurada elanın adı çıkmadı
lanet gelsin okulunuza dedim çıktım epey uzak aynı semtte ama vasıtayla gidilen bir yere kayıt yaptırdım
servis ayarlayacaklar bakalım ela çok sevindi bakalaım bir sene buraya gidicek xzaten seneye de anaokuluna gidicek
bu arada sabah 8,30 akşam 6,00 cnm aslında 3,30a kadar ama çalışan anneler için eksta ücretle altıya kadar olacak bakalım hayırlısı
anladım.
kız sen İstanbula gelmeyecekmiydin yanlış mı hatırlıyorum ben
gelecem ama onun için düşünmem gerekn çok şey var ayarlamam lazım bazı şeyleri ama yakında gibi de görünmüyor
hımmm belli olduğunda haber ver bize de
hoşgeldin canımcım nerelerdesin görüşemiyoruzzzz
kızın okulunu ayarlamışsın iyi bari peki ücret ne kadar ödeyeceksiniz
tatil konusu mu :26::26::26::26::26:
mebe baglı bir yer kuzum sadece aylık ücreti 200tl kırtasiye ücreti ödeyecekmişiz birde,fazla diil allahtan:)
3 ögün yemegi olacak uykusu var öglen
ela çok istiyordu cnm yoksa bakan sıkıntımız yok çok sükür ela sıkıldı yaşlıların arasından böle ii olacak
sen naptin kocanla barıştınız mı
hımmm iyiy olmuş canım o zaman fiyat da çok makulmüş
sorma sorma ayşe konuşalım bir ara
niyetlimisin
hımmm iyiy olmuş canım o zaman fiyat da çok makulmüş
sorma sorma ayşe konuşalım bir ara
niyetlimisin
yok niyetli değilim regl oldum cumartesi günü muhtemelen perşembeye kadar tutamam sen?
problem mi var kuzu hiç haberimiz yok :44::44::44:
hadi bakalım hayırlısı olsun kuzularımız için yağmur yaa inş sever alışır hemenTünaydın hatunlar nasılsınız bakalımmm
anladım canımmmevet çıkmıştım ama o azdı bu 2 haftamı kullansam bile daha 3 günüm kalıyor onu da seneye aktarıcam
mebe baglı bir yer kuzum sadece aylık ücreti 200tl kırtasiye ücreti ödeyecekmişiz birde,fazla diil allahtan:)
3 ögün yemegi olacak uykusu var öglen
ela çok istiyordu cnm yoksa bakan sıkıntımız yok çok sükür ela sıkıldı yaşlıların arasından böle ii olacak
sen naptin kocanla barıştınız mı
hadi bakalım hayırlısı olsun kuzularımız için yağmur yaa inş sever alışır hemen
anladım canımmm
bizimde yıllık 750+kırtasiye ücreti+yemek bizden tek öğün yarım gün ögleci olacak bizim servis yok yan apartmanın yanı okul o yönü çok iyi
zeliş evde problem var ve sen paylaşmıyosun benimle neden ama:26::26::26::26:
yok niyetli değilim regl oldum cumartesi günü muhtemelen perşembeye kadar tutamam sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?