liliiiiiii
hoşgeldin canım nasılsın
maşallahhh sana vallahi yaaaben iyiyimmm
yarın 2 günlüğüne tatile gidiyommmmmmmmmmmm
ama denize giremecimmm bol bol güneşlenirim artıkkımmmmmmmm
orası ölede tutmadığım zaman kendimi suçlu hissediyom
eee malummmm
ramazandan sonra eksiklerimi hemen tamamlamam lazımmmmm
onuda yerimmm getirrrZakkum yemeevefaa
Ohh valla yiyin bakalımmm
Ahaaa bi uzun alıntı dahaa harikasınızz vallahhh
günaydınnn canımmmGünaydın kızlarr
nasılsın canımmmaşallahhh sana vallahi yaaa
onuda yerimmm getirrr
günaydınnn canımmm
evet çok zor benim dedem o zamanlar benimle dalga geçmiş o halimle annemin babası babamın çok zoruna gitmiş çocuk gibi ağlamış sürekli..
benimde o zamanlar ile ilgili hatırlatığım een net şey kulağıma kulaklık takarlardı o tarfatan birşey söylerlerdi bende mikrofona tekrar ederdim çok değişikti..
seni çok iyi anlıyorum çok şükür yavrun düzelmiş bırak konuşsun canım bık bık bıkkk
oyyyy rabbim kimseye öyle durumlar yaşatmasın
bak sen hatırlıyorsun acaba benim oğlan ne
hatırlıyor o zamanla ilgili
konuşun kız tabiii en çok sizin hakkınız
nasılsın canımm
şuan oğlun kaç yaşında canım benim tek hatırladığım bunlar hiçde üzmüyo beni yaşanmış geçmiş gitmiş atlatmışım çok şükür diyrum ama anne babamın o kadra üzülmesi onlar duygulandırıyo bazen beni..
inşallah oğlun koplesini unutur ya da sadece sizin onu nekadar çok sevdiğinizi unutmayacak kadarını hatırlasın yeter
sağol canımm ramazanda hasta olmak daha kötüymüş ya:2::2::2:iyiyim bebeğim geçmiş olsun sana
kelebekcim şimdi 5 yaşında 2 ay önceki kontrolde zaten bizi yanına almadı dr
onunla birebir görüştü sonra da bizimle görüştü onu yanımıza almadı.
inşallah kelebekcim güzel şeyleri hatırlasın/hatırlasınlar
sağol canımm ramazanda hasta olmak daha kötüymüş ya:2::2::2:
herkese hayırlı sabahlarrr
hamile değilimmm :86: :86: :86: :86: :86: :86: :86:
aaa geldi mi..hadi gözün aydın diyim ..istemiyorum diyordun çünkü..baya geçikmiş bu ay senin..bu ay herkeste bi gecikme mi var:26::26::26::26:
benim adam testi eve yetiştirene kadarrrrrr
regl oldummm
kaçta gidiyorsunuz doktora..hadi haber ver bize .Bugün izin alıcam müdürden oğlanı psikolağa götürücem
geçmiş olsun..:26:götür canımm iyi yaparsın
onun ruh ve vücut sağlığı herşeyden önemli
benim eşimde 21 haziranda hastanede yatacak
geçen hafta 2 gün doktora gitti rahatsız olduğu heryerden muayene oldu
bir sürü operasyon var yapılması gereken
çok şükür beyin emarı temiz çıktı
uyku apnesinden şüphe edliyor hastanede uyuyacak bir gün
ben yazdım sana.günaydın canımmm sağol hepimizin gönlüne göre inşallah
kelebek biliyosan özelden yazsana bloğu biiyosun yemek konusuna ne kadar ilgili olduğumu:26::26::26::26:
türk kahvesini ilk kez duydum kelebekimm..orijinalı kakao zaten..sen doğrusunu yapıyormuşsun..ayy dur yanlış anladın canım
bende ıslatma işini nescafe ile yapıyorum ama üst kata türk kahvesi serpiyolarya hani ben onu kakao ile yapıyoruum onu demek istedim
ahahahahahahhahacanım ben bloğun adını unuttum dilekçe gibi bişeydi ama yazdım bulamadım kafama tükürem emii
Saat 1'de randavumuzz veririm cnmmaaa geldi mi..hadi gözün aydın diyim ..istemiyorum diyordun çünkü..baya geçikmiş bu ay senin..bu ay herkeste bi gecikme mi var:26::26::26::26:
kelebekteki gecikme devam ediyor..
inşallah onun bebişi vardır..
kaçta gidiyorsunuz doktora..hadi haber ver bize .
geçmiş olsun..:26:
ben yazdım sana.
türk kahvesini ilk kez duydum kelebekimm..orijinalı kakao zaten..sen doğrusunu yapıyormuşsun..
ben de zaman zaman pandispanya ile yaparım..kedidili biskuviyi sevemedim gitti ya..o nasıl bi şeydir.:26::26:
ahahahahahahhaha
aaa geldi mi..hadi gözün aydın diyim ..istemiyorum diyordun çünkü..baya geçikmiş bu ay senin..bu ay herkeste bi gecikme mi var:26::26::26::26:
ben yazdım sana.
türk kahvesini ilk kez duydum kelebekimm..orijinalı kakao zaten..sen doğrusunu yapıyormuşsun..
ben de zaman zaman pandispanya ile yaparım..kedidili biskuviyi sevemedim gitti ya..o nasıl bi şeydir.:26::26:
ahahahahahahhaha
berbat berbat yine sinüzit yine grip kurtuluşm yokh:2:hem ramazan hem sıcakk aman diyeyimmm
evet canım grup filan kalmadı dağıldı
sen açmıştın dimi grubu sil istersen
istersek tellerimiz var yazışırız yani
tatil konusu ve eşimle ilgili pek gelişme yopk gibi gibi
ben yazdım sana.
ahahahahahahhaha
slmmmm tatlım ne haber nasılsın blog sayfanı birçok arkadaşa özelden yazdım canım çok soruyorlardı haberin olsun kuşummm takip ediliyorsunn
Kuzummmmmmmmmm
Sorryyyyy
sağol canımm bakıyorum hemenaaa geldi mi..hadi gözün aydın diyim ..istemiyorum diyordun çünkü..baya geçikmiş bu ay senin..bu ay herkeste bi gecikme mi var:26::26::26::26:
ben yazdım sana.
ahahahahahahhaha
berbat berbat yine sinüzit yine grip kurtuluşm yokh:2:
oruç nasıl geçiyor senin canım
slmmmm tatlım ne haber nasılsın blog sayfanı birçok arkadaşa özelden yazdım canım çok soruyorlardı haberin olsun kuşummm takip ediliyorsunn
ama ama sen beni ihmal ediyorsun
oğluşu ilk kezmi götürüyorsun psikoloğa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?