evet büyük bi patlama olmuş sanırsam
eşlerin genel tavrı zaten biz büytüyoruz oluyor onlara göre her zaman bişey yok genic
ama sen sağlam iradelisin atlatacağını düşünüyorum
çocukların yorgunluğu iş ev seni epeyce yordu
patlaman çok normal fazla bile dayandın bencee
yazdım canım..özelden
ya canım..ne öğrenci var ne akademisyenler var..sinek uçmuyor resmen..ramazan..olan memurlarda odasından çıkmıyor..öyle işte
canımcım..bu kocalar bizi şaşırtmaya devam ediyor.ve görüyorum ki kocaların al birini vur ötekine..çok benziyorlar..
benim kocam da öyle bir laf der ki arada..şok olursun..sanki hiç sevmiyor beni sanırım..bu laf düşmana söylenmez derim..fakat o söylemiş olur..ben de senin gibi olurum..kendime gelinceye kadar bi zaman geçer..sonra söylerim..ama erkek iste kabul etmez..ben o manada söylemedim ki der..işte öyle bi özür diler..falan..her şeyi bırakıp gidesim gelir..bu kadar değer verip o kelimeleri duymak çok acıtır ..
bu zaman zaman oldu bizde..
ben o zaman kocama çok kızdım ve onu bırakmak istediğimde ayaklarımın üzerinde durabilmek için kpss ye deli gibi çalıştım..başardım..ama amaç boşanmak değil de onun önünde ezilmemek..
arada acı sözler de ben söyler oldum..ne hissettiğimi anlasın diye .hoş değil ama.:26::26::26::26::26:
dilin kemiği yok, bin kere düşün 1 kere söyle gibi atasözleri tam kocalar için söylenmiş..
ah cnm biz kadınlar hep hassasızdır
ama aynı zamanda güçlüyüzdürr rabbim öyle yaratmışşş
şu günlerde senin durumunu çok zor olduğunu anlayabiliyiorumm
3 erkekle uğraşmak zor birde üzerine iş ev de olunca
diyecek bişi bulamıyorum
allah yardımcın olsun
sen bunu üstesinde gelirsinn
dimi myharttt
canım benimm hep aynı sorunlar yaşananlarr
erkeklere göre hep bis büyütüyoruzzz
ama eşinle konuş sakın içine atma canım
sonradan patlaması kötü oluyor
sen güçlü bir kadınsınn
süper yazmışsın canım özet iyi olmuşşş
Allah hepimize sabır versnnn
çok teşekkür ederim
işte biliyorum huyumu yazdıklarını okudum şimdi masamda gözlerimden yaşlar aka aka
burnumun direği sızlıyor işte
dilekçim ne kadar güzel yazmışsın
aynen benim şimdiki durumum
evet geçecek biliyorum ama bugün zor geliyor sadece
ve neredeyse bütün bayanların yaptığını yapıp
belimde olan saçlarım şimdi omzumda
öğle arası halletim
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
çok teşekkür ederim
işte biliyorum huyumu yazdıklarını okudum şimdi masamda gözlerimden yaşlar aka aka
öğle arası halletim
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
myhart
wahatshappa bak
genic zayıflamış gördüm seniii :)
çökmüş desek :))))))))))))))))
hiç de diil o kadar kararmsar olma bakimm
kızarım heeee
tamam baby kızma sen
benimde canım sıkıldı geniccc
moralmen çöktüm biliyon mu
baktımm
neler oluyor burda
myhart genic gelmeyem yanınızaaaaaaaaaaa
ah canım benim ya..çok teşekkür ederim
öğle arası halletim
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ah canım benim ya..
Bu kocalar ne adam olur ne bişey..canım benim..
Ben de yaptım o saç kestirme olayını.6 yıl evvel..ensemde kestirmiştim.çok moralim bozuktu..sonra bi daha hiç yapmadım..birilerine kızıp da sinirimi kendimden bi daha çıkarmadım geniccim..bunu yapma sakın..
Sakin ol geçiyor..geçecek..emin ol bak..
Ama kocanla konuş..gerçi böyle zamanlarda benim kocam beni asla anlamak istememişti..şöyle oturayım da dinleyeyim hiç yapmadı.dinlemek bile istememişti .hiç üzülmedi bile benim halime...normalde ben üzüldüğüm zaman üzülür ama
neden böyle yapıyorlar bilmiyorum canım..bunların genetiğinde bi bozukluk var diye düşünüyorum.o yüzden de kendimi düşünüyorum artık..ve çocuklarımı..kocamı bu listeden çıkardım ben..
Iyidir, hoştur ,seviyorum tabi ..ama söyledikleri de aklımın bir köşesinde durur her zaman..güvensem mi güvenmesem mi kendisine bilemiyorum..kafamı karıştırdı..
Sanıyorum aynı şeyleri yaşıyorsun sen de..
Zaten az önce bi film izledim..bünyem alt üst oldu..çok trajik çok üzücü..halimize şükretmemiz lazım..
benimde canım sıkıldı geniccc
moralmen çöktüm biliyon mu
neler oluyor burda
myhart genic gelmeyem yanınızaaaaaaaaaaa
bende görmek istiyom resimleri yaaaaaa bende atarım tekrardan sizde atın
ah canım benim ya..
bu kocalar ne adam olur ne bişey..canım benim..
ben de yaptım o saç kestirme olayını.6 yıl evvel..ensemde kestirmiştim.çok moralim bozuktu..sonra bi daha hiç yapmadım..birilerine kızıp da sinirimi kendimden bi daha çıkarmadım geniccim..bunu yapma sakın..
sakin ol geçiyor..geçecek..emin ol bak..
ama kocanla konuş..gerçi böyle zamanlarda benim kocam beni asla anlamak istememişti..şöyle oturayım da dinleyeyim hiç yapmadı.dinlemek bile istememişti .hiç üzülmedi bile benim halime...normalde ben üzüldüğüm zaman üzülür ama
neden böyle yapıyorlar bilmiyorum canım..bunların genetiğinde bi bozukluk var diye düşünüyorum.o yüzden de kendimi düşünüyorum artık..ve çocuklarımı..kocamı bu listeden çıkardım ben..
iyidir, hoştur ,seviyorum tabi ..ama söyledikleri de aklımın bir köşesinde durur her zaman..güvensem mi güvenmesem mi kendisine bilemiyorum..kafamı karıştırdı..
sanıyorum aynı şeyleri yaşıyorsun sen de..
zaten az önce bi film izledim..bünyem alt üst oldu..çok trajik çok üzücü..halimize şükretmemiz lazım..
adilemir sende çok dolmuşsun baby
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?