- 12 Mayıs 2010
- 9.672
- 5.657
- 448
Cnm bilsem neden böyle olduğumu bilmiyorum..
Ben hep uyumak istiyorum..
Ben 6 aydır televizyon izlemiyorum..
Dewamlı odamdayım ve yatağımdayım uyuyorum..
Oğlanla ilgilenmesi gereken yerlerde ilgileniyorum sonra hemen uykuya yatağa giriyorum..
2 ağustosta çıkıyorum izine işte ewdekileri ayarladım fakat,
Biraz sallantıdayız tatile gideceğimiz belli değil...
lilicim oğlanı götürdün acaba bir de kendin için mi gitsen psikiyatriste diye düşünüyorum
Genic canım iyiyim şükür sen nasılsın
bizde bu hafta sonu barıştık nihayet
karşılıklı özürler dileyerek ama ilk adımı atan ben oldum
neyse bunu da böylelikle atlattık
umarım ciddi bir şey değildir eşimle sorununuz ama sana saçlarını kestirmiş üzüldüm
canım çok sevindim senin adına
çok üzüldün bu sürede
bizde de geçecek ama benim biraz sakinleşmem lazım öncelikle
canım çok uyku kansızlık belirtisi de olabilir, tahlil yaptırmalısın bence. Unutkanlık da B vitaminleri eksikliği, tüm bu tahlilleri bi yaptır en kısa zamanda.
günaydın canım, nasılsın görüşmeyeli?
evet doğru dedin tatlım
günaydın cnm
benim tatil geçen hfta iptl oldu
inş bu hafta gideceğizzzzz
hafta sonu köye gittim yorgan ile yattımmmm oh mis mis gibi havaaa
sanada günaydın bebem
bende daha başlayamadım oruca
borcum çoğalıyorrr
bayram sonu hepsini tutarım inş...
depresyon belirtileriiiiiii
günaydınnnnnnn
günaydınnnnnn
günaydınnnnn
sakın ilaçların arkasına sığınmaaaaa
yasmin ben de dün gittim yaylaya ohhhh mis gibiydi valla
affına sığınıyorum ama senin bu durumun sevgilinle mi alakalı çünkü ikili ilişkiler çok etkiliyor insanı aran iyiyse çok mutlusun çok pozitifsin enerjin yerinde oluyor aama yok aran kötüyse canın birşeyleree sıkılıyorsa ondan beklediğin ilgiyi sevgiyi desteği göremiyorsan kendini bunalımda hissediyorsun mutusuz oluyorsun şahsen bend e öle ama pek nadirdir kendimi kötü hissettiğim o da ancak yanlış anlaşıldığım zamanlarda oluyor kendimi ispat etmekten yoruluyorum bazen... yani şunu diyorum kendine göre geçerli bir sebebin var mı bu yaşadıklarınla ilgili bunu herkesten iyi sen bilirisin kendine bir liste yap sevdiğin sevmediğin istediğin istemediğin şeyleri yaz inan ki çok rahatlıyor insanı bişeyler yazmak yani
ya da tatile ne zaman çıkıyorsun biraz kafanı dinle inan iyi gelecek sana
+1000000000000
evet yaptırırlarrr
özellikle b12 iğnelerini basarlar gibi geldi bana
ben şimdi bir ilaç kullanıyorum b12 ağırlıklı iyi geldi bana
zaten demir takviyesi de alıyorum
ohhh gelsin kilocuklarrrrrrrrrr
ben teyze oldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
vefacım gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün
yavrum oğluşum dedesinin gitmesine pek ağladı dedem baksın bana gitmesin diye içli içli benide ağlattı kuzumm
ablam doğum yapınca bayrama buralarda duramam diye otogaran hemen bilet aldım yer kalmamış dandik bi firmadan aldık ya
kazasız belasız gideriz inşallah 26 temmuzda gidiyorum yeğenimi görmeye samsunaa
kıyamam ona ben
benim büyük de c.tesi ananede kaldı nasıl mutlu oldu nasıl sevindi dün zor getirdik eve